Tillbaka till hemsidan
Gratulationskort XL

Gratulationskort XL

Superstora gratulationskort Made in the UKMade in the UK

Spara 2% från 390,00 kr Tidigare 399,00 kr

För de tillfällen som behövs uppmärksammas lite extra som födelsedagar, dop, bröllop tillverkar Bags of Love gigantiska A3 & A4 gratulationskort med dina foton & text som du designar 100% online. Våra stora fotokort är stadiga och av utmärkt kvalitet.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Gigantiskt personligt grattiskort

 • Enorma gratulationskort i 2 format
 • A3 29,7 x 42 cm och A4 21 x 29,7cm, väger ca. 40 gram
 • Utsidan av kortet består av högkvalitativt matt papper
 • Personalisera 4 områden inkl. 2 insidor
 • Handgjort benvitt enormt kuvert 220gsm
 • Kraftigt fristående liggande eller stående

Gigantiska personliga gratulationskort A3 & A4 format

Våra enorma grattiskort passar utmärkt till alla de tillfällen som kräver lite extra uppmärksamhet. Oavsett om det är ett födelsedagskort, dopkort, bröllopskort eller ett lycka till kort så kommer du att kunna designa ett gratulationskort för alla speciella tillfällen. Våra gigantiska grattiskort i A3 & A4 format är inte som vanliga fotokort. Det är helt enkelt i ett gigantiskt format med massor av plats för signaturer och lyckönskningar. Utsidan av kortet består av högkvalitativt matt papper som återger färgerna i ditt tryck starkt och skarpt. Ett gigantiskt fotokort är ett utmärkt sätt att visa din uppskattning till dina nära och kära. I vårt onlineverktyg får du fria händer att skapa ditt gratulationskort med dina favoritfoton och egen text. Om du har många foton och inte riktigt kan välja mellan dem alla kan du skapa ett coolt fotocollage i vår enkla collageapp. Fotokortet kommer i ett vackert benvitt kuvert som håller ditt fotokort i tipptopp skick.

Gigantiskt A3-grattiskort 29,7 x 42cm:
Ett otroligt stort kort med plats för många signaturer och meddelanden till mottagaren. Perfekt för lycka till kort eller varför inte till 50-års festen.Jätte stort gratulationskort med plats för 30-100 signaturer.  

Stort A4-grattiskort 21 x 29,7cm:
Halva storleken av ovanstående men det är fortfarande imponerande och kommer garanterat får mottagaren att le. Du kan signera ett speciellt meddelande eller upp till 30 signaturer. 

Gör eget grattiskort enkelt online  

Om du är ute efter ett extra stort grattiskort så har du kommit helt rätt! Bags of Love gör underbara fotoprodukter som du själv designar enkelt online. Vi tillverkar allt under ett och samma tak i London, England och kan därför erbjuda korta tillverkningstider och en hög produktkvalitet. Våra personliga gratulationskort tillverkas av stadig kartong som är fristående. Det är ett kort som absolut imponerar med sin storlek och kvalitet och du kan personalisera ditt fotokort på fyra sidor, på insidan och utsidan med egna foton och text. För att börja designa ditt personliga grattiskort kan du klicka på knappen "Starta Design" här ovan. Det är både roligt och gratis att testa! Om du behöver någon hjälp kan du kontakta oss genom chatt eller e-mail.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!