Tillbaka till hemsidan
Gratulationskort XL

Recensioner av Gratulationskort XL

Gratulationskort XL

Superstora gratulationskort

från 566,00 kr

För de tillfällen som behövs uppmärksammas lite extra, som födelsedagar, dop och bröllop, tillverkar Bags of Love gigantiska A3 & A4 gratulation...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Gigantiskt personligt grattiskort

 • Enorma gratulationskort i 2 format
 • A3 29,7 x 42 cm och A4 21 x 29,7cm, väger ca. 40 gram
 • Utsidan av kortet består av högkvalitativt matt papper
 • Skräddarsy 4 områden inkl. 2 insidor
 • Handgjort benvitt enormt kuvert 220gsm
 • Kraftigt fristående, liggande eller stående

Gigantiska personliga gratulationskort A3 & A4 format

Våra enorma grattiskort passar utmärkt till alla de tillfällen som kräver lite extra uppmärksamhet. Oavsett om det är ett födelsedagskort, dopkort, bröllopskort eller ett lycka till kort så kommer du att kunna designa ett gratulationskort för alla speciella tillfällen. Våra gigantiska grattiskort i A3 & A4 format är inte som vanliga fotokort. Det är helt enkelt i ett gigantiskt format med massor av plats för signaturer och lyckönskningar. Utsidan av kortet består av högkvalitativt matt papper som återger färgerna i ditt tryck starkt och skarpt. Ett gigantiskt fotokort är ett utmärkt sätt att visa din uppskattning till dina nära och kära. I vårt onlineverktyg får du fria händer att skapa ditt gratulationskort med dina favoritfoton och egen text. Om du har många foton och inte riktigt kan välja mellan dem alla kan du skapa ett coolt fotocollage i vår enkla collageapp. Fotokortet kommer i ett vackert benvitt kuvert som håller ditt fotokort i tipptopp skick.

Gigantiskt A3-grattiskort 29,7 x 42cm:
Ett otroligt stort kort med plats för många signaturer och meddelanden till mottagaren. Perfekt för lycka till kort eller varför inte till 50-års festen. Jättestort gratulationskort med plats för 30-100 signaturer.  

Stort A4-grattiskort 21 x 29,7cm:
Halva storleken av ovanstående men det är fortfarande imponerande och kommer garanterat får mottagaren att le. Du kan signera med ett speciellt meddelande eller upp till 30 signaturer. 

Gör eget grattiskort enkelt online  

Om du är ute efter ett extra stort grattiskort så har du kommit helt rätt! Bags of Love gör underbara fotoprodukter som du enkelt designar själv online. Vi tillverkar allt under ett och samma tak i vår egen fabrik och kan därför erbjuda korta tillverkningstider och en hög produktkvalitet. Våra personliga gratulationskort tillverkas av stadig kartong som är fristående. Det är ett kort som absolut imponerar med sin storlek och kvalitet och du kan skräddarsy ditt fotokort på fyra sidor, på insidan och utsidan med egna foton och text. För att börja designa ditt personliga grattiskort kan du klicka på knappen "Starta Design" här ovan. Det är både roligt och gratis att testa! Om du behöver någon hjälp kan du kontakta oss genom chatt eller e-mail.

Trendar just nu: