Tillbaka till hemsidan
Instagram fotoblock i akrylglas

Recensioner av Instagram Fotoblock

Instagram fotoblock i akrylglas

Fotoblock i akrylglas med dina Instagrambilder

från 412,00 kr

Har du laddat upp några coola bilder på Instagram? Hos oss kan du designa ett fotoblock i akrylglas med dina Instagrambilder tryckta med ett hål...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Instagram fotoblock i akryl

 • 10,5 x 10,5 cm, 20 mm tjockt, 260 gram fristående block
 • Varaktigt tryck av hög kvalitet 
 • Tjockt kristallklart akrylglas 
 • Perfekt present till kompisar
 • Tillverkad för hand på beställning
 • Tryck dina instagrambilder

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Från din telefon till personlig inredning

Om du alltid är i fart med att ta coola foton för att sedan lägga upp dem på Instagram så är detta fotoblock i akrylglas helt perfekt för dig. Har du någonsin velat göra något roligt med dina Instagramfoton? Du tar ett foto, lägger på ett filter och redigerar det till perfektion. Efter uppladdning så fick du likes och kommentarer, men vad händer sen med dina foton? Välj ut dina favoritfoton och gör fotoblock med dina Instagramfoton som ger ditt hem en rolig och prisvärd personlig touch. I vårt enkla onlineverktyg kan du ladda upp dina bilder från din telefon eller genom att använda vår Instagram-uppladdningsfunktion. Det är både roligt och gratis att testa designa ett fotoblock i vårt verktyg.  

Använd dina Instagrambilder till något kul 

Efter att ha delat dina bilder med dina följare på Instagram så kan du göra något roligt med dina foton. Använd dina foton från Instagram och skapa vackra fotoblock av akrylglas. Vi trycker ditt foto på högkvalitativt, kristallklart akrylglas. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket gör att vi kan trycka ditt foto med maximal skärpa och levande färger. Letar du efter en personlig present till en kompis? Leta reda på era Instagrambilder från sena nätter och roliga dagar för att designa ett Instagram fotoblock med era bästa minnen. 

Fotoblock i akrylglas med dina Instagramfoton 

Nuförtiden är det lätt hänt att man har flera tusen foton liggandes på kameran, mobilen eller ett USB. Med hjälp av Bags of Love kan du nu göra något roligt med alla dina foton! Vi har över 450+ personliga fotoprodukter som du kan välja mellan för att skapa olika vackra fotoprodukter. Om du är en fena på Instagram och vill använda dina bilder till något mer än bara dela på ditt konto så kan du nu skapa coola Instagram fotoblock i akrylglas. Du kan välja mellan två olika bakgrunder: frostat, vitt och semitransparent eller vit, opak men inte semi-transparent. Dina foton som du lagt på filter, redigerat, delat och fått likes på kan du nu förvandla till fotoblock i akrylglas av hög kvalitet.

Trendar just nu: