Tillbaka till hemsidan
Instagram fotoblock i akrylglas

3 FÖR 2 ERBJUDANDE
close

3 för 2 erbjudande: Lägg 3 av vald produkt med samma eller annorlunda design för att få 3:e gratis. Rabatten kommer att dras automatiskt i varukorgen.

Instagram fotoblock i akrylglas

Fotoblock i akrylglas med dina Instagrambilder Made in the UKMade in the UK

från 392,00 kr

Har du laddat upp några coola bilder på Instagram? Hos oss kan du designa ett fotoblock i akrylglas med dina Instagrambilder tryckta med ett hål...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Instagram fotoblock i akryl

 • 10,5 x 10,5 cm, 20 mm tjockt, 260 gram fristående block
 • Varaktigt tryck av hög kvalitet 
 • Tjockt kristallklart akrylglas 
 • Perfekt present till kompisar
 • Tillverkad för hand på beställning
 • Tryck dina instagrambilder

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Från din telefon till personlig inredning

Om du alltid är i fart med att ta coola foton för att sedan lägga upp dem på Instagram så är detta fotoblock i akrylglas helt perfekt för dig. Har du någonsin velat göra något roligt med dina Instagramfoton? Du tar ett foto, lägger på ett filter och redigerar det till perfektion. Efter uppladdning så fick du likes och kommentarer, men vad händer sen med dina foton? Välj ut dina favoritfoton och gör fotoblock med dina Instagramfoton som ger ditt hem en rolig och prisvärd personlig touch. I vårt enkla onlineverktyg kan du ladda upp dina bilder från din telefon eller genom att använda vår Instagram-uppladdningsfunktion. Det är både roligt och gratis att testa designa ett fotoblock i vårt verktyg.  

Använd dina Instagrambilder till något kul 

Efter att ha delat dina bilder med dina följare på Instagram så kan du göra något roligt med dina foton. Använd dina foton från Instagram och skapa vackra fotoblock av akrylglas. Vi trycker ditt foto på högkvalitativt, kristallklart akrylglas. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket gör att vi kan trycka ditt foto med maximal skärpa och levande färger. Letar du efter en personlig present till en kompis? Leta reda på era Instagrambilder från sena nätter och roliga dagar för att designa ett Instagram fotoblock med era bästa minnen. 

Fotoblock i akrylglas med dina Instagramfoton 

Nuförtiden är det lätt hänt att man har flera tusen foton liggandes på kameran, mobilen eller ett USB. Med hjälp av Bags of Love kan du nu göra något roligt med alla dina foton! Vi har över 450+ personliga fotoprodukter som du kan välja mellan för att skapa olika vackra fotoprodukter. Om du är en fena på Instagram och vill använda dina bilder till något mer än bara dela på ditt konto så kan du nu skapa coola Instagram fotoblock i akrylglas. Du kan välja mellan två olika bakgrunder: frostat, vitt och semitransparent eller vit, opak men inte semi-transparent. Dina foton som du lagt på filter, redigerat, delat och fått likes på kan du nu förvandla till fotoblock i akrylglas av hög kvalitet.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett