Tillbaka till hemsidan
Fotobok Stora Boken Om Kärlek

Fotobok Stora Boken Om Kärlek

Personlig Jag Älskar Dig bok Made in the UKMade in the UK

från 342,00 kr

En personlig fotobok som går i kärlekens tecken. Vår kärleksbok är en bok som du fyller med dina speciella foton och text. Ge den speciella kärleksboken till din älskade för att visa din uppskattning. Designa fotobokens omslag med ett utvalt foto och en titel.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 342,00 kr
 • 2 276,00 kr styck (Spara 132,00 kr)
 • 5 210,00 kr styck (Spara 660,00 kr)

Detaljer: kärleksbok med eget omslag  

 • Lägg till 12 foton inkl. framsida
 • Storlek 19 x 14cm ca. A5-format 
 • 160gsm silkeslena sidor, 250gsm glansigt omslag 
 • Personalisera foton, meddelanden, titel och historia 
 • Kommer i fint bokfodral, redo att ges bort
 • Ungefärlig A5-format

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Välj din soft photo book designa:

Personlig alla hjärtans dag present - fotobok 

Denna unika personliga kärleksbok kommer med ett vackert personligt omslag med ett av dina utvalda foton samt din egna text. Utforma denna personliga kärleksbok genom att välja titel och designa 11 sidor som du fyller med dina foton och ord till din älskade. Boken kommer med 7 olika mallar samt en mall där du bestämmer allting helt själv. Du får själv bestämma följden av dina foton, som kommer att placeras på vänster sida och texten på höger sida. Välj ut foton, citat och minnen från stunder som betyder mycket för er båda. Denna vackra fotobok är ett fantastiskt sätt att uttrycka din kärlek för din älskade. Den första högra sidan är för text; efter det så består uppslaget av text på vänster sida och foto på höger sida. Ett underbart format för att dela med dig utav dina minnen från er tid tillsammans. 

Personlig kärleksbok som du designar själv online 

Är du på jakt efter en personlig alla hjärtans dag present till din älskade? Varför inte ta hjälp av oss och designa en fotobok som går i kärlekens tecken? Denna personliga kärleksbok är verkligen något utöver det vanliga och när den fylls med dina egna foton och ord från alla era minnesvärda stunder så blir det en sann kärleksbok. I vårt enkla onlineverktyg laddat du upp dina utvalda foton och skriver in din text. Det tar ungefär 10 minuter att designa din personliga fotobok online. Vi erbjuder korta tillverkningstider vilket innebär att du inte behöver vänta länge på att din personliga kärleksbok dimper ner i brevlådan. 

Bröllopspresent - papperspresent 

Om det är er första bröllopsdag så är det dags för en papperspresent. Då passar vår vackra fotobok med kärlekstema helt perfekt. Du kan skapa en personlig kärleksbok med både foton och text till din partner, för att visa hur mycket denne betyder för dig och hur speciellt det första året har varit. Välj ut foton från smekmånaden, foton från det dagliga livet som äkta makar och andra roliga minnesvärda stunder. Ta dig tid att skapa något personligt för att visa din uppskattning för din andra hälft. 

"Vill du gifta dig med mig" - rolig idé för frieri 

Vår personliga kärleksbok är bara en av våra roliga idéer på frieri. Alla hjärtan har sin egen saga - och varje saga tar sig en början på olika sätt. Tänk dig hur romantiskt det skulle vara om du skapade en personlig fotobok med foton och text över ert förhållande och sedan låta raden av ord på sista sidan tala för sig: "Vill du gifta dig med mig"?. Denna idé för frieri är perfekt för alla hjärtans dag eller för att fira er årsdag. 

Personlig Mors dag present fixad 

Berätta för din mamma med dina egna ord och foton hur mycket du uppskattar henne och allt hon gör det för dig. Skapa en personlig kärleksbok som innehåller alla era foton från härliga stunder och text. Låt din mamma veta att hon är världens bästa mamma med denna personliga fotobok. 

Babyns första år - gör en egen minnesbok 

Samla alla foton från och rolig historier från din babys första år i en söt minnesbok. Fyll varje sida med foton från varje månad för att minnas det speciella första året då babyn lär sig alla nya rolig färdigheter. Det kommer att vara en fotobok som kommer att vara rolig att bläddra i för att komma ihåg det hektiska småbarnsåret när ditt barn verkligen var en liten baby. Att barn växer upp otroligt snabbt är ingen hemlighet så samla ihop alla speciella foton i en personlig fotobok. 

Låt dig inspireras av vackra Kärlekscitat 

Om du behöver lite inspiration så kan du välja ut några ord eller idéer från dessa vackra kärlekscitat. Dessa ord har tidigare skrivits i våra kärleksböcker. Skriv ner dina romantiska känslor och låt kärleken flöda för din älskade. 

 • "Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut."
 • "Lyckan slinker in genom en dörr som man inte visste att man lämnat på glänt. "
 • "Men älska mig för kärleks skull, så att för alltid du kan älska, genom kärlekens hela evighet."
 • "Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop."
 • "Du lyser upp mitt liv med dina ögon ditt glada skratt och din omtänksamhet, tack för att du finns älskar dig av hela mitt hjärta!"
 • "Du, min inspirationskälla, min drivande kraft. Du får mig att orka, att kämpa för allt med mening här i livet. Älskar dig!"
 • "Utan dig är livet tomt och trist – att älska dig är allt jag vill!"
 • "Den kärlek som har uppstått plötsligt tar den längsta tiden att bota."
 • "Det är med den äkta kärleken som med spökena: alla talar om den, men få har sett den."
 • "Amor vincit omnia - Kärleken övervinner allt. "

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!