Tillbaka till hemsidan
Personligt fotoalbum "om ditt liv"

Personligt fotoalbum "om ditt liv"

Personlig scrapbook om ditt liv Made in the UKMade in the UK

från 910,00 kr

Gör ett elegant fotoalbum för att fira någons liv. Samla ihop alla fina minnen och ge liv åt dem åter igen genom en bearbetad och exklusiv scrap...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: "Det här är ditt liv" fotoalbum

 • Skapa din personliga scrapbook online 
 • Designa omslaget med foto och text
 • 2 olika storlekar - binds för hand 
 • Tjockt benvitt italienskt papper 
 • Tillval av syrafria fästen 
 • Imponerande och bearbetat intryck

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Skapa ett fotoalbum om ditt liv

Blås liv i gamla minnen och samla ihop alla dina gamla bilder och skapa en cool scrapbook. Med hjälp av Bags of Loves proffsiga service kan du skapa ditt eget personliga fotoalbum i ett kick. Perfekt personlig present för födelsedagar, större event eller för att samla ihop dina bilder i ett elegant fotoalbum. Din personliga scrapbook kommer med ett val av fyra olika omslagsfärger och du kan personifiera omslaget ytterligare med foto och text. Som till exempel "Grattis på födelsedagen." Det är både enkelt och roligt att skapa din scrapbook om ditt liv i vårt onlineverktyg. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina foton och designa din bok om ditt liv precis som du vill. 

"Här är ditt liv" elegant fotoalbum

Våra eleganta fotoalbum är tillverkade av tjockt benvitt italienskt papper, med tunt papper mellan bladen. Omslaget på din personliga scrapbook består av en chic men ändå tålig HD-satin. Boken binds för hand och levereras i en svart tjusig låda. Du måste själv applicera dina bilder på sidorna på ditt personliga fotoalbum vilket ger det en charmig egen designad look. Du fäster dina bilder med hjälp av dubbelsidiga fästen utan syra. Våra tjusiga personliga fotoalbum finns i två olika storlekar och vi tillverkar dem för hand inom 1-2 dagar. 

Födelsedag 40 år eller 50 år 

Om du vill skapa en personlig scrapbook för en speciell födelsedag som till exempel 40 år eller 50 år, är vi här för att hjälpa dig. Boken är av hög kvalitet och har en elegant känsla. Det fina med denna boken är att du kan lyfta fram alla fina gamla minnen och få personen i fråga att känna sig otroligt speciell med en alldeles egen designat fotoalbum om just dem! Så pröva redan idag och skapa en "Här är ditt liv" scrapbook, det är både roligt och gratis att testa.

Personligt babyalbum 

Ta vara på alla dina härliga bebisfoton och gör ett personligt babyalbum. Designa scrapbooken online och fyll den med bilder av ditt barns första år månad efter månad. Du kan även lägga till småsaker som sjukhusarmbandet, en hårlock och annat smått och gott från de där första ljuvliga månaderna med din nyfödda bebis. Möjligheterna är oändliga när det kommer till din personliga scrapbook, så klicka på knappen "Starta Design" och släpp lös din kreativitet. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett