Personligt fotoalbum "om ditt liv"

Personligt fotoalbum "om ditt liv"

Personlig scrapbook om ditt liv

från 956,00 kr

Gör ett elegant fotoalbum för att fira någons liv. Samla ihop alla fina minnen och ge liv åt dem åter igen...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: "Det här är ditt liv" fotoalbum

 • Skapa din personliga scrapbook online 
 • Designa omslaget med foto och text
 • 2 olika storlekar - binds för hand 
 • Tjockt benvitt italienskt papper 
 • Tillval av syrafria fästen 
 • Imponerande och bearbetat intryck

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Skapa ett fotoalbum om ditt liv

Blås liv i gamla minnen och samla ihop alla dina gamla bilder och skapa en cool scrapbook. Med hjälp av Bags of Loves proffsiga service kan du skapa ditt eget personliga fotoalbum i ett kick. Perfekt personlig present för födelsedagar, större event eller för att samla ihop dina bilder i ett elegant fotoalbum. Din personliga scrapbook kommer med ett val av fyra olika omslagsfärger och du kan personifiera omslaget ytterligare med foto och text. Som till exempel "Grattis på födelsedagen." Det är både enkelt och roligt att skapa din scrapbook om ditt liv i vårt onlineverktyg. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina foton och designa din bok om ditt liv precis som du vill. 

"Här är ditt liv" elegant fotoalbum

Våra eleganta fotoalbum är tillverkade av tjockt benvitt italienskt papper, med tunt papper mellan bladen. Omslaget på din personliga scrapbook består av en chic men ändå tålig HD-satin. Boken binds för hand och levereras i en svart tjusig låda. Du måste själv applicera dina bilder på sidorna på ditt personliga fotoalbum vilket ger det en charmig egen designad look. Du fäster dina bilder med hjälp av dubbelsidiga fästen utan syra. Våra tjusiga personliga fotoalbum finns i två olika storlekar och vi tillverkar dem för hand inom 1-2 dagar. 

Födelsedag 40 år eller 50 år 

Om du vill skapa en personlig scrapbook för en speciell födelsedag som till exempel 40 år eller 50 år, är vi här för att hjälpa dig. Boken är av hög kvalitet och har en elegant känsla. Det fina med denna boken är att du kan lyfta fram alla fina gamla minnen och få personen i fråga att känna sig otroligt speciell med en alldeles egen designat fotoalbum om just dem! Så pröva redan idag och skapa en "Här är ditt liv" scrapbook, det är både roligt och gratis att testa.

Personligt babyalbum 

Ta vara på alla dina härliga bebisfoton och gör ett personligt babyalbum. Designa scrapbooken online och fyll den med bilder av ditt barns första år månad efter månad. Du kan även lägga till småsaker som sjukhusarmbandet, en hårlock och annat smått och gott från de där första ljuvliga månaderna med din nyfödda bebis. Möjligheterna är oändliga när det kommer till din personliga scrapbook, så klicka på knappen "Starta Design" och släpp lös din kreativitet. 

Trendar just nu: