Gör egen fotobok online

Gör egen fotobok online

Fotobok med mjukt omslag

Spara 8% från 300,00 kr Tidigare 325,00 kr

Skapa fotobok i vårt enkla onlineverktyg. En välarbetad fotobok med ett mjukt omslag är en perfekt personlig present. Samla ihop alla dina favoritbilder och designa din egen personliga fotobok redan idag. Vi erbjuder kort tillverkningstid och snabba leveranser.

 • Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 300,00 kr
 • 2 240,00 kr styck (Spara 120,00 kr)
 • 5 180,00 kr styck (Spara 600,00 kr)

Detaljer: Mjuk fotobok 

 • A5 (20x15 cm) glansigt papper med mjukt omslag
 • 24 sidor som du kan designa med foto och text
 • Enkelt onlineverktyg 
 • Välj mellan 4 kantfärger 
 • Levereras i ett hårt fodral 

Gör din egen fotobok online 

Har du en massa bilder som ligger på datorn eller minneskortet? Varför inte samla ihop alla dina fina minnen och skapa en personlig fotobok i vårt enkla onlineverktyg? Vår fotobok med mjukt omslag kommer med 24 blanka sidor där du fritt kan skapa din fotobok precis som du vill med foton eller text. En personlig fotobok är ett underbart sätt att ge dina foton liv. Varför inte skapa olika upplagor av alla dina äventyr? Semestrar, högtider och andra roliga tillställningar. Våra fotoböcker med mjukt omslag är ett välarbetat konstverk med rik färgåtergivning och miljövänligt tryck. Vi trycker din fotobok i London, England och inom ett par dagar har du din personliga fotobok hemma i brevlådan.  

Fotobok med text - snabbt och enkelt 

Skapa en fotobok som håller dina innersta drömmar och önskningar, minns det förflutna eller skapa en fotobok till en vän. Möjligheterna är oändliga för våra fotoböcker med mjukt omslag. Lägg till text till dina bilder för att skapa en personlig fotobok med minnen som du aldrig kommer att glömma. Många onlineföretag erbjuder tunga programvaror som segar ner datorn men Bags of Love har ett smidigt onlineverktyg som låter dig skapa din fotobok enkelt och snabbt utan att ladda ner ett program. Du behöver inte vänta länge på din fotobok. Så fort vi mottagit din beställning trycker vi din bok med ett miljövänligt och beständigt tryck och några dagar senare kommer du att få hem din egen fotobok att bläddra i på posten och minnas alla härliga stunder. 

Personlig sagobok med foto för små och vuxna 

Hos oss kan du skapa en personlig sagobok med dina foton och text. En personlig sagobok är en rolig unik present till barn eller vuxna. Du kan samla ihop alla gamla bilder och göra en tidslinje med roliga events och historier. Personen i fråga kommer garanterat känns sig speciell med sin egen bok om sig själv. Visst kan du hitta personliga sagoböcker med ditt barns namn i affären, men det kan inte slå en egen skapad sagobok med personliga bilder och text. Våra fotoböcker är bundna för hand med dina bilder på omslaget, baksidan samt inne i fotoboken. Du kan välja mellan 4 olika färger till bokryggen. Så vad väntar du på? Testa vårt enkla onlineverktyg redan idag. Det är både roligt och gratis att testa!

Recensioner av Fotobok med mjukt omslag

Fotobok med mjukt omslag Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Fotobok med mjukt omslag

Fotobok med mjukt omslag Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Trendar just nu: