Tillbaka till hemsidan
Fotobok mjukt omslag A4-format

Fotobok mjukt omslag A4-format

Designa en porträtt fotobok A4-format Made in the UKMade in the UK

från 589,00 kr

Skapa en stor fotobok med mjukt glansigt omslag i vårt enkla onlineverktyg. Ladda upp dina foton och släpp lös din fantasi. Högkvalitativ fotobo...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 589,00 kr
 • 2 511,00 kr styck (Spara 156,00 kr)
 • 4 346,00 kr styck (Spara 972,00 kr)

Detaljer: A4 fotobok med mjukt omslag

 • A4-format, perfekt för porträtt
 • Glansigt mjukt omslag med 40 sidor 
 • Trycks och binds samma dag
 • Väger ca. 260 gram
 • Enkelt och roligt att designa online 
 • Placera foton på de blanka sidorna

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Gör din egen fotobok med mjukt omslag 

Detta alternativ av vår fotobok i A4-format med mjukt omslag är perfekt om du vill tillverka din egen tidning, broschyr, födelsedagsbok eller en unik och professionell fotopresentation. Gör din egen fotobok online inom ett par minuter! Ladda upp dina digitala bilder i vårt onlineverktyg. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att börja. Det är både roligt och enkelt att designa din egen fotobok med hjälp av oss. Din personliga fotobok innehåller 40 sidor som du kan pryda med alla dina favoritfoton och du kan själv välja hur omslaget ser ut. 

Vacker fotobok i ett par klick

När vi mottagit din beställning sätter vi genast igång med att trycka din fotobok. All produktion sker under ett och samma tak i våra egna lokaler. Din fotobok tillverkas från scratch och binds för hand i vårt bokbinderi. Det är en fotobok som garanterat kommer att imponera med sina glansiga omslag med knivskarp skärpa. Våra fotoböcker håller högsta kvalitet och tillverkningsprocessen kontrolleras minutiöst för en produkt som kommer att ge dig glädje i många år framöver. Vi erbjuder korta tillverkningstider och levererar över hela världen. 

Babybok, bröllopsbok eller födelsedagbok i A4 format  

Våra fotoböcker är bundna för hand och fyllda med dina egna foton från livets olika stunder som du vill föreviga i en bok. Ta hjälp av oss och skapa fotoböcker som bevarar dina härliga minnen. För föräldrar till en liten baby kan det vara roligt med en minnesbok som innehåller allt från första riktiga maten, första stegen och andra roliga minnesvärda aktiviteter. Eller kanske ett bröllopsalbum fyllda med bilder ifrån er stora dag? En annan rolig idé är att skapa en födelsedagsbok till personen som har den äran med roliga bilder från födsel till nutid. Möjligheterna är oändliga när det kommer till våra fina fotoböcker och du kan själv designa det du önskar. Testa redan idag att göra din egen fotobok online med hjälp av vårt enkla verktyg. Det är både roligt och gratis att pröva.  

Designa fotobok stående A4-format - tips 

Vi trycker och fyller sidorna om 4 i folioformat, vilket innebär att 1 ark gör 4 sidor. Det är bäst att planera layouten för sidorna i 4, 8, 12, 16, 20, 24, 28, 32, 36, 40 och så vidare.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett