Tillbaka till hemsidan
Gör dina foton till korsstygnsbroderi

Recensioner av Fotobroderi

Gör dina foton till korsstygnsbroderi

Designa ditt eget korsstygnsmönster

från 501,90 kr

Om du älskar att brodera och sy så kan vi trycka ett av dina digitala foton på canvasväv. Fotobroderi är ett helt nytt sätt att brodera på och ä...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Fotobroderi 

 • 10, 12, eller 14 nålstorlek
 • Fullt färgtryck på hårdnad bomullsväv
 • A4-ark kopia av vald bild 
 • Du bestämmer tryckstorleken och dimensionerna
 • Färgschema medföljer ej. Sy över tryckfärg

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Gör korsstygnsbroderi av dina foton 

Ge liv åt foton som ligger undangömda på datorn eller på usb-stickan. Hos oss kan du trycka dina digitala foton på canvasväv och skapa ett korsstygnsmönster. Vi trycker ditt foto på vit canvas för att bevara fotot som du senare broderar efter färg och motiv. Spelar ingen roll om du är nybörjare eller bara en broderifantast, fotobroderi är ett roligt sätt att brodera och använda dina bilder på. Klicka på den knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du laddar upp det foto som du vill förvandla till ett korsstygnsmönster. Du väljer själv storlek och om du vill ha 10, 12, eller 14 i nålstorlek. Eftersom tyget har gap och en någorlunda glansig yta, vänligen se till att dina bilder är i tillräcklig hög kontrast för att göra det enklare för dig när du syr. Är din design för ljus kan det vara svårt att se tydligt, då gapen gör att man kan missa små detaljer. Ett A4-ark medföljer av din valda bild. 

Fotobroderi - låt dina foton bli broderimönster 

Textilinformation 
Broderidukar är vanligtvis polyestertäckt bomull eller linne men på senare tid har plastcanvas blivit väldigt populärt. Den duk som används för fotobroderi är hårdare än den duk som används för broderi och korsstygn. Väven som vi använder oss av består av bomullscanvas i rutformat - vilket är en av de mest populära typerna för korsstygnsmönster och passar särskilt bra för nybörjare. De utmärkta hålen i duken som du syr igenom passar bra för vanliga korsstygn, halvstygn och bakstygn. Halvstygn (1/4 och ¾ stygn) kan vara lite knepigare med vanlig vävduk. Duken är flexibel och kan böjas samt vikas enkelt. På grund av detta rekommenderar vi att använda en ram vilket gör det lättare att kontrollera duken.  

Trådinformation 
Som en regel bör du använda två garntrådar för vårt fotobroderi i nålstorlek 12-18. För mindre detaljer rekommenderar vi att du använder persiskt garn eller Crewel garn. Persiskt garn består oftast av tre deltrådar av Crewel-garn som är hoptvinnat; garnet kan enkelt kan dras isär i separata trådar. Crewel-garn är väldigt tunt och består av två trådar som är hoptvinnade. Besök din lokala sybutik så hjälper de dig att välja rätt tråd för just ditt broderimönster.

Brodera dina foton på väv

Tips: Om du behöver en tom yta runt din design (för ramar, stygn med mera), så måste du se till att lägga till denna tomma yta i vårt onlineverktyg då vi trycker den storlek som du har valt. Välj storlek på ditt fotobroderi och ladda upp utvalt foto. Du kan se förhandsgranskningen innan du beställer för att se om det blev precis som du önskade. När du är nöjd med ditt fotobroderi är det bara att klicka dig vidare till kassan för att beställa. Vi trycker ditt fotobroderi i våra egna lokaler och vi erbjuder korta tillverkningstider. 

Trendar just nu: