Tillbaka till hemsidan

Gör dina foton till korsstygnsbroderi

Gör dina foton till korsstygnsbroderi

Designa ditt eget korsstygnsmönster Made in the UKMade in the UK

från 263,00 kr

Om du älskar att brodera och sy så kan vi trycka en av dina digitala foton på canvasväv. Fotobroderi är ett helt nytt sätt att brodera på och är ett underbart tidsfördriv. Du bestämmer själv ditt korsstygnsmönsters storlek i vårt onlineverktyg. Beställ online genom att ladda upp ditt foto och välja canvasstorlek som du vill ha. Designa ditt eget korsstygnsmönster så medföljer ett utskrivet A4 med en bild av mönstret så att du lättare kan välja rätt trådfärg. Ta med dig bilden till din lokala sybutik så att de enkelt kan hjälpa dig välja rätt tråd.

 • Fraktas om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: Fotobroderi 

 • 10, 12, eller 14 nålstorlek
 • Fullt färgtryck på hårdnad bomullsväv
 • A4-ark kopia av vald bild 
 • Du bestämmer tryckstorleken och dimensionerna
 • Färgschema medföljer ej. Sy över tryckfärg

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Gör korsstygnsbroderi av dina foton 

Ge liv åt dina foton som ligger undangömda på datorn eller på usb-stickan. Hos oss kan du trycka dina digitala foton på canvasväv och göra ett korsstygnsmönster. Vi trycker ditt foto på vit canvas för att bevara fotot som du senare broderar efter färg och motiv. Nybörjare eller broderifantast, fotobroderi är ett roligt sätt att brodera och använda dina bilder på. Klicka på den knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du laddar upp ditt foto som du vill förvandla till ett korsstygnsmönster. Du väljer själv storlek och om du vill ha 10, 12, eller 14 i nålstorlek. Eftersom tyget har gap och en någorlunda glansig yta, vänligen se till att dina bilder är i tillräcklig hög kontrast för att göra det enklare för dig när du syr. Är din design för ljus kan det vara svårt att se tydligt, då gapen gör att man kan missa små detaljer. Ett A4-ark medföljer av din valda bild. 

Fotobroderi - låt dina foton bli broderimönster 

Textilinformation 
Broderidukar är vanligtvis polyestertäckt bomull eller linne men på senare tid har plastcanvas blivit väldigt populärt. Den duk som används för fotobroderi är hårdare än den duk som används för broderi och korsstygn. Den väv som vi använder oss av består av bomullscanvas i rutformat - vilket är en av de mest populära typerna för korsstygnsmönster och passar särskilt bra för nybörjare. De utmärkta hålen i duken som du syr igenom passar bra för vanliga korsstygn, halvstygn och bakstygn. Halvstygn (1/4 och ¾ stygn) kan vara lite knepigare med vanlig vävduk. Duken är flexibel och kan böjas samt vikas enkelt. På grund av detta rekommenderar vi att använda en ram vilket gör det lättare att kontrollera duken.  

Trådinformation 
Som en regel bör du använda två garntrådar för vårt fotobroderi i nålstorlek 12-18. För mindre detaljer rekommenderar vi att du använder persiskt garn eller Crewel garn. Persiskt garn består oftast av tre deltrådar av Crewel garn som är hoptvinnat; garnet kan enkelt kan dras isär i separata trådar. Crewel garn är väldigt tunt och består av två trådar som är hoptvinnade. Besök din lokala sybutik så hjälper de dig att välja rätt tråd för just ditt broderimönster.

Brodera dina foton på väv

Tips: Om du behöver en tom yta runt din design för (ram, stygn med mera), så måste du se till att lägga till denna tomma yta i vårt onlineverktyg då vi trycker den storlek som du har valt. Välj storlek på ditt fotobroderi och ladda upp utvalt foto. Du kan se förhandsgranskningen innan du beställer för att se om det blev precis som du önskade. När du är nöjd med ditt fotobroderi är det bara att klicka dig vidare till kassan för att beställa. Vi trycker ditt fotobroderi i London, England och vi erbjuder korta tillverkningstider. 

Recensioner av Fotobroderi

Fotobroderi Betyg 5/5 baserat på 2 Kundrecensioner star star star starstarGör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Fotobroderi

Fotobroderi Betyg 5/5 baserat på 2 Kundrecensioner star star star starstar


Trendar just nu: