Tillbaka till hemsidan
Fotokalender

Fotokalender

Fotokalender 2022 Made in the UKMade in the UK

från 503,00 kr

Designa egen kalender av hög kvalitet med dina bilder. Planera din månad med en fotokalender som du själv designat. Välj startmånad och välj mel...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Dina vackra fotokalendrar för 2022 blir handgjorda efter beställning i Bags of Loves studio i London.

Dina foton trycks med hög upplösning på ett silkeslent konstpapper som på 160 gsm, vilket ger en exceptionell kvalitet på trycket och hög färgskärpa. Välj mellan A4 eller A3-storlek på dina kalendrar och ladda upp en annan bild - eller kanske ett fotomontage - för var månad. Din kalender har en bindning av vit metall, komplett med en hängkrok som gör den enkel att hänga och visa upp. Du kan välja startmånad för din kalender vilket gör denna kalender till den mest anpassningsbara på marknaden. Vår tryckmetod ger kristallklara detaljer så att även hårfina linjer syns på att vackert sätt. Ladda upp enskilda bilder, eller roa dig med att skapa ett montage i vårt montageverktyg. Glöm inte att utnyttja vårt 3 för 2-erbjudande. Köp några stycken och ge bort som en perfekt julklapp.
 • Finns i A4 och A3-storlek
 • A3 väger cirka 460 g
 • A4 väger cirka 120 g
 • Högkvalitativt glansigt omslag
 • Välj mellan tre alternativ för rutnätet
 • Skapa ett omslag med bilder och titel
 • Ladda upp enskilda bilder eller montage
 • Välj vilken startmånad som helst
 • Silkeslent konstpapper på 160 gsm
 • Välj en omslagsbild och en titel
 • Lägg till text under varje bild
 • 2,5 mm tjock rygg som ger stabilitet
 • Vit spiralbindning av metall, med krok
 • Köp två och få en gratis

Hur kommer min personliga kalender se ut? 

Din kalender blir fräsch, tydlig och stilig och är det perfekta sättet att hålla sig organiserad samtidigt som du kan njuta av de underbara minnena. Det är både enkelt och kul att skapa fotokalendrar med Bags of Love. Kalendrarna finns tillgängliga i A4 och A3 så det är bara att välja storleken som passar dig bäst.

Vem vill ha fotokalendrar under 2022?

Har du några oorganiserade vänner? Varför inte överraska dem med en egen personlig kalender? Du kan lägga till rolig text och uppmuntra dem att komma i tid, kolla schemat och komma ihåg specifika datum. Ladda upp bilder som är betydelsefulla för er båda för att ge dem en gåva som både är sentimental och användbar. För arbetsnarkomaner som alltid håller sig igång är fotokalendrar helt oumbärliga. Vare sig de håller på att komma för sent till jobbet eller för att hämta ungarna på dagis, så kommer en kalender med speciella foton att göra deras liv lite varmare, och enklare.

Mängdrabatt

Liksom med många av våra andra produkter så sparar du pengar om du köper mer än en kalender. Utnyttja vårt köp 3 betala för 2-erbjudande och skäm bort dig själv eller ge bort dem som presenter till nära och kära. Rabatten dras automatiskt i varukorgen.

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Proffs på att göra saker personliga

Vår tryckmetod ger exceptionell upplösning som låter även de finaste detaljer skildras med perfekt precision. Omslagets framsida har en glansig finish och u kan välja att ha en eller flera bilder. Du kan också välja att ge din kalender en titel. Vi binder kalendrarna med en vit metallspiral som är komplett med en krok för upphängning. Spiralbindningen låter dig bläddra från månad till månad enkelt och snabbt. Vårt designverktyg låter dig lägga till enskilda eller flera bilder för varje månad. Du kan också lägga till text för varje månad, vilket låter dig specialanpassa kalendern ytterligare. Kalendern avslutas med en 2,5 mm tjock vit baksida som ger kalendern stabilitet och låter dig även ställa den på skrivbordet.

Montageverktyget

Vi rekommenderar att du använder landskapsorienterade foton när du skapar din kalender. Denna stil passar kalenderns layout bäst. Du kan också välja att använde vårt gratis verktyg för att skapa fotomontage om du vill ha flera bilder på en sida. Verktyget är enkelt att använda och låter dig skapa olika layouter med dina foton. Se till att du lägger till bildtext under varje bild och försök att få med datumet då bilden togs. Detta är en utmärkt presentidé för bröllop, jubileum, eller andra speciella händelser.

Trendar just nu:

Nyligen sett