Tillbaka till hemsidan

Fodral till golvkuddar med eget tryck

Fodral till golvkuddar med eget tryck

Designa egna fodral till golvkuddar med dina foton Made in the UKMade in the UK

från 1.142,00 kr

Fantastiska fodral till golvkuddar med eget tryck för en extra sittplats till ditt vardagsrum eller barnrummet. Designa fodral till golvkuddar online i vårt enkla verktyg. Ladda upp foton, mönster eller text för att skapa vackra golvkuddar.

 • Fraktas om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: extra stora golvkuddar 

 • Fodral till golvkuddar - 4 olika storlekar 
 • Avtagbart tvättbart fodral med dragkedja 
 • Enkel att flytta runt
 • Tillverkad i London, UK
 • 3 års garanti

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas vid 30 grader
 • Torktumla 1
 • Hängtorka
 • Vrid ej ur
 • Låg värme

Storleksinformation: personliga fodral till golvkuddar 

För att designa ditt eget fodral till din golvkudde kan du klicka på knappen här ovan "Starta Design". Därefter väljer du ut bilder, mönster eller text som du laddar upp och placerar som du vill. Du kan även välja mellan dessa tre bakgrundsfärger: beige, rosa, ljusblå eller ditt eget tryck på baksidan mot en extra avgift. På baksidan av kudden kan du välja mellan färgerna svart och vitt. Välj mellan följande storlekar för att designa ditt eget fodral till golvkudde.

 • 80x60 cm 
 • 80x80 cm 
 • 120x90 cm 
 • 100x100 cm 

Stora fodral till golvkuddar med eget tryck 

När vi tar emot din beställning så trycker vi din design med den senaste trycktekniken och syr sedan ihop golvkudden. Din personliga golvkudde tillverkas från scratch i våra lokaler i London, England. Fotokuddens fodral är avtagbart med ett gömt blixtlås. Den kan tvättas i tvättmaskin för uppfräschning vid behov. En perfekt extra sittplats i vardagsrummet eller som en skön viloplats i barnrummet. Designa en fotokudde i stor storlek med dina foton, mönster eller text. 

Personlig inredning online - stora fotokuddar 

Våra personliga golvkuddar är fantastiskt välgjorda med ett knivskarpt tryck. Golvkuddarna är slitstarka men samtidigt otroligt bekväma. De passar perfekt för utomhusbruk såsom picknicks eller till altanen. Din golvkudde med eget motiv trycks med ett hållbart tryck vilket innebär att trycket inte kommer att gnuggas bort eller försvinna i tvätten på många, många år. Välj ut dina favoritfoton eller ett mönster som du älskar och designa din egen golvkudde online i ett par klick. 

Designa golvkuddar i olika storlekar 

Förvandla ditt vardagsrum till en mysig oas som bjuder in till avkoppling. En mjuk och skön soffa är ett måste i varje vardagsrum men en annan rolig idé för extra sittplatser som är lätta att flytta runt är stora golvkuddar. Designa golvkudden för att matcha ditt hem. Har du alltför många bilder att välja mellan? Inga problem, eftersom golvkudden är stor så gör sig ett fotocollage väldigt fint. Ladda upp alla dina foton i vår fotocollage-app och välj mellan olika layouter och stilar. Kontrollera förhandsgranskningen för att se om du är nöjd med det slumpmässiga fotocollaget. Din golvkudde med eget tryck skräddarsys för hand. Vi trycker först din design på ett stort stycke tyg som vi sedan klipper och syr ihop till din personliga golvkudde. 

Barnrumsinredning fixad i ett par klick 

En av de mest populära användningsområdena för våra golvkuddar med eget motiv är till barnrum. Designa en golvkudde speciellt för dem. Du kan personalisera din golvkudde med foton, mönster eller text. De kommer att älska att ligga på sin personliga golvkudde och bläddra i böcker eller som en skön liggplats framför tv:n. Våra golvkuddar kommer i fyra olika storlekar som passar både i vardagsrum och sovrum. 

Vilken fyllning ska man använda? 

För att fylla kudden rekommenderar vi att du använder brandklassad fyllning för att uppfylla ditt lands brandsäkerhetskrav. Kuddfodralet är brandklassat enligt UK-standard. 

Skötselråd: Om du vill tvätta din personliga golvkudde så kan du tvätta den i maskintvätt i 30 grader utan att färg eller tryck bleknar. 2 års garanti. 

Brandklassad: Yttre kuddfodralet är brandklassad enligt BS7176, BS3379.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: