Tillbaka till hemsidan

Personlig dukning

Imponera på vänner och familj med våra personliga dukningstillbehör. Hos Bags of Love hittar du allt från personliga servetter, bordstabletter, uppläggningsfat till kakfat. Ge din tillställning det lilla extra genom att designa dina egna dukningstillbehör.

Gör din dukning mer personlig 

Har du en viktig tillställning på gång? Ta chansen och duka mer personligt på bröllop, dop, födelsedagar med vår serie av dukningstillbehör som du själv designar. Skapa en stämningsfull dukning genom att designa dina egna servetter, bordstabletter, bordslöpare, kakfat m.m. Ta dig en titt på vårt sortiment och ta din dukning till en högre nivå. Det finaste av allt är att du får chansen att designa våra produkter precis som du vill. Använd dig av dina finaste foton, mönster eller text sätt din personliga touch på din produkt.

Oavsett om det är ett event på gång eller om du bara vill göra frukoststunden lite mer mysigare så hittar du de ultimata dukningstillbehören hos oss. Designa tallrikar, uppläggningsfat eller glasunderlägg och överraska familjen nästa måltid. Alla våra produkter tillverkas för hand i London, Storbritannien och är av högsta kvalitet ned till minsta detalj.