Fotopussel

Fotopussel

Gör ditt egna fotopussel

från 264,00 kr

Skapa ditt egna unika fotopussel med dina foton. Gör ett eget pussel i vårt enkla onlineverktyg, litet, medium eller 1000-bitars personligt pussel med foto, text eller mönster. Fotopusslet kommer i en plåtask med samma eller annan bild på.

 • Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala efter leverans

Detaljer: Fotopussel

 • 3 olika storlekar. Litet, medium eller 1000-bitar
 • 2.5mm tjock trä med vattentät glansig yta
 • 1000 bitar kommer med en kartongbas
 • Kommer i en plåtask. Samma bild eller annan 

Recensioner av Fotopussel

Fotopussel Betyg 4,9/5 baserat på 7 Kundrecensioner star star star star


se alla

Eget pussel med dina foton

Ta tillfället i akt och skapa ett alldeles eget unik fotopussel med dina bilder, text eller mönster. Ge bort en personlig present till dina nära och kära i form av ett personligt pussel. Gör ditt eget pussel med hjälp av vårt enkla och smidiga onlineverktyg. Du laddar upp dina digitala bilder så sköter vi resten. Vi trycker och tillverkar ditt pussel i London, England och erbjuder leveranser världen över. 

Personligt pussel storlekar:

 • Litet - 30 bitar - 25x17.5cm - trä, 2.5mm tjocka med glansig yta
 • Medium - 96 bitar - 36x25cm - trä, 2.5mm tjocka med glansig yta
 • Stort - 1000 bitar - 68x44cm - kartong, 2mm tjocka, små bitar

Gör eget fotopussel i trä

Våra små och medelstora pussel är tillverkade av trä. Din bild trycks på en 2,5 mm tjock träbotten med en vattentät glansig yta. Det är mycket tjockare, kraftigare och glansigare än det stora 1000-bitars pusslet. Ditt personliga pussel kommer i en plåtask med samma eller annat foto på locket, vilket gör det unikt till skillnad från de andra flesta pusselförpackningar. På plåtasken trycker vi samma bild, om du inte vill ladda upp en ny. Vi trycker på direkt på plåten som skapar en cool och modern look. En rolig idé är att skapa ett pussel för barn med något som de ritat eller ett roligt semesterminne. Vårt lilla pussel är lämpligt för barn 6 år och över. Det blir till en rolig familjeaktivitet att lägga pusslet tillsammans. 

Skapa ett 1000 bitars fotopussel 

Våra stora 1000 bitars fotopussel är för stora för att tillverkas av trä. Vi trycker ditt fotopussel på kartong och bitarna är mycket mindre (cirka 20mm) vilket gör detta pussel mer utav en utmaning att slutföra. Ditt pussel med foto kommer i en stor plåtask med samma eller annat valt foto.

Personligt pussel storlekar

Gör ett personligt pussel med ett meddelande 

Går du i tankarna om att fria till din partner? Hur roligt vore det inte att skapa ett eget pussel med budskapet "Vill du gifta dig med mig?" Eller andra personliga meddelanden som till exempel en inbjudan till en fest eller liknande. På våra pussel kan du trycka vad du vill. Text, foton eller egen designat mönster. Så släpp lös din kreativitet och skapa ett unikt fotopussel redan idag.

Många bilder? Skapa ett fotocollage pussel

I vårt enkla onlineverktyg har vi en fotocollage app som hjälper dig att skapa ett slumpmässigt fotocollage till ditt fotopussel. Perfekt för dig som har allt för många bilder att välja mellan. Använd vår collage app för att skapa ett fotopussel på några sekunder. Det är både roligt och gratis att testa. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Fotopussel

Fotopussel Betyg 4,9/5 baserat på 7 Kundrecensioner star star star star


se alla

Du kanske även gillar: