Tillbaka till hemsidan
Hjärtformad kudde med foto

Hjärtformad kudde med foto

Fotokudde i form av ett hjärta Made in the UKMade in the UK

från 545,00 kr

Ge bort lite kärlek i form av en egen designad hjärtformad kudde med ditt foto. Perfekt som alla hjärtans dag present eller andra högtider. Mjuk...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Hjärtformad personlig kudde

 • Mjuk, gosig och skräddarsydd kudde
 • Fantastiskt hållbart fototryck eller text 
 • Storlek: 30x27 cm, ca 360 gram
 • Ingen dragkedja 
 • Fylld med stoppning
 • Enkelt onlineverktyg

  Tvättråd

  Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

  • Torka av
  • Blötlägg ej

  Ge lite kärlek i form av en hjärtformad kudde med foto

  När alla hjärtans dag eller andra speciella dagar är runt hörnet är det dags att hitta den perfekta gåvan. Bags of Love är experter på att skapa fotoprodukter av dina minnen. Vi erbjuder ett brett sortiment av diverse produkter med dina foton, mönster eller text. Vår hjärtformade fotokudde är ett säkert kort som en personlig present för alla speciella kärlekstillfällen. Du kan enkelt designa din egen hjärtformade kudde med tryck i vårt smidiga onlineverktyg. Du laddar upp ditt foto, mönster, text eller en kombo av dem tre. Ditt tryck sker på kuddens framsida med ett hållbart rikt tryck med hög detaljåtergivning. Ingen fyllning behövs till din personliga kudde, vi stoppar din kudde med brandsäker leksaksfyllning som gör den underbart fluffig och gosig.

  Kudde med eget tryck i form av ett hjärta

  En kärleksgåva i form av ett hjärta. Vilket härligt sätt att säga "Jag älskar dig" med en av våra unika hjärtformade kuddar med eget tryck. Om du har flera bilder kan du enkelt skapa ett fotocollage med hjälp av vår fotocollageapp. Du laddar enkelt upp dina valda favoritbilder och på så sätt kan du skapa ett collage som håller alla dina favoritminnen. Du kan även lägga till text om du har ett personligt meddelande till din käraste.

  Skötselråd: Ingen innerfyllning. Inget löstagbart kuddfodral. Torka av med ljummet vatten på kuddens yta.


  Gör ett fotocollage

  Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

  photo collage

  Så här kan du göra ett fotocollage

  Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

  Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

  Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

  Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

  Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

  Tips och Tricks 

  • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
  • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
  • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
  • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

  Trendar just nu:

  Nyligen sett