Tillbaka till hemsidan
Personlig hundsäng

Personlig hundsäng

Designa en bekväm hunddyna

från 1 053,00 kr

Skäm bort din älskade fyrbenta vän med en personlig hundsäng. Alla husdjur älskar en gosig och varm plats att sova på så denna hunddyna med eget...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 139 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: hundkudde med eget tryck 

 • Överdelen är tillverkad av tålig & mjuk canvas
 • Isolerande 8 cm hög hundkudde
 • Avtagbart yttre fodral som kan tvättas
 • Slitstark canvas, vattenavvisande svart botten
 • Fylld med mjuk stoppning. 
 • Välj mellan 4 storlekar. 
 • 5 års garanti

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Hundkudde med eget tryck - bekväm & mysig 

Skäm bort din älskade hund med vår personliga hundkudde! Hos Bags of Love kan du designa en hunddyna med dina egna foton, mönster eller text. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt onlineverktyg. Där kan du välja mellan 4 olika storlekar samt olika kantfärger. 
Låt din bästa vän få en bekväm hundsäng att vila sina tassar på efter allt bus och lek. Vår hunddyna tillverkas av tålig och slitstark canvas med en svart vattenavvisande botten. Ovansidan av din personliga hundbädd trycks med din utvalda design. Trycket är varaktigt och miljövänligt med full färgåtergivning. 

Storlekar hundsäng:

 • Liten 40x30 cm - perfekt för mindre hundar och katter
 • Medium 60x40 cm - små till medium hundar och stora katter
 • Stor 90x70 cm - stora hundar
 • XL 105x80 cm - väldigt stora hundar

Hundtillbehör - personlig hundkudde 

Alla dina besökare kommer att häpnas av din kreativitet och din oändliga kärlek för din hund när de ser din vovves personliga hundsäng. Ge din fyrbenta kompis en skön sovplats som du själv designat online. Ta chansen och designa din hundkudde precis som du vill. Glada färger och foton eller mer sobert och elegant med dova färger. Du väljer själv hur du vill att din hundkudde ska se ut. Hos Bags of Love är det du som är designern och vi älskar att lägga all kreativitet i våra kunders händer. Du skapar och vi tillverkar. 

Vattenavvisande hunddyna med eget foto 

Hos Bags of Love älskar vi att ta fram nya fotoprodukter. När vi la till vår personliga hundsäng, i vårt ständigt växande sortiment av personliga produkter så bestämde vi att använda oss av tåligt och slitstark canvas till bäddens överdel och svart vattenavvisande botten för att hålla din hund torr och varm. Ingen gillar en blöt säng. Resten av hundsängen är inte vattentät men kan enkelt tvättas och torkas. Fodralet är avtagbart och trycks med din design. Fodralet kommer att hålla sig snyggt och har ett långt livspann om tvättråden följs.  

Hundsängar i 4 olika storlekar 

Om du har en stor hund, så behöver de en större hundsäng, så vi har tagit fram en speciell hundsäng i XL-format. Detta är en mysig och varm hundkudde som kommer hålla din vovve bekväm även om de väger upp till 40 kg. Dessa hunddynor i större format passar perfekt till Grand danois och Berner sennenhundar. Om du har en liten hund kommer våra mindre hundkuddar med eget tryck få dem att se ut som att de ligger på en tron! Alla våra personliga hundsängar kommer med mjuk och bekväm stoppning och vattenavvisande bas. 

Lyxiga hundkuddar för små & stora hundar 

För hunden som redan har allt, är det osannolikt att de i nuläget har en hundsäng med eget tryck i full färg att sova på. Du designar själv hundkudden online med dina egna foton, mönster, text eller en kombination av dem tre. Låt din hund få den allra bästa myshörnan att vila sitt huvud och sina tassar på och gör din egen hundsäng online med hjälp av oss. Testa vårt onlineverktyg redan idag och gör din vovve gladare än någonsin!

Håll din hund varm med våra personliga hundsängar 

En av de bästa sakerna med vår hundkudde är att den håller kylan från golvet bort från din hund. Håll din hund varm och bekväm med denna isolerande 8 cm höga hundkudde. Du kan placera kudden inomhus eller i trädgården. Efter användning utomhus kan du torka av den och sedan ta in den inomhus. En väldigt allsidig hundsäng som är redo att användas av glada hundar! 

Skötselråd: Om du behöver tvätta din hundsäng så kan du skölja av den under kranen eller spola av den i trädgården. Du kan även ta av fodralet och tvätta den i tvättmaskin i 30 grader. Låt plantorka. Sätt in kudden när fodralet är torrt. Vi erbjuder 5 års garanti på din personliga hundkudde.  

Trendar just nu: