Juldekorationer med eget foto

Juldekorationer med eget foto

Designa personligt julgranspynt

Spara 19% från 325,00 kr Tidigare 399,00 kr

Det närmar sig jul! Dekorera hem och julgran med personligt julpynt som får din julgran att stå ut i mängden. Hos oss kan du skapa personligt julgranspynt med eget foto helt online. Knapra loss på pepparkakorna och njut av julhögtiden med din unika juldekoration.

 • Klar för leverans om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 337,00 kr
 • 2 174,00 kr styck (Spara 326,00 kr)
 • 3 132,00 kr styck (Spara 615,00 kr)
 • 10 90,00 kr styck (Spara 2.470,00 kr)

Detaljer: Personligt julgranspynt

 • Dubbelsidigt tryck på keramik
 • Ditt foto trycks på fram- och baksidan
 • 5 former: hjärta, oval, gran, klocka, rund
 • Kommer med rött upphängningsband
 • Väger ca. 40 gram styck
 • Kanterna förblir vita

Jul, jul strålande jul - Personligt julpynt

Snön knarrar under skorna, doften av glögg och pepparkakor ligger tung i luften. Julen nalkas och hur roligt vore det inte att skapa dina alldeles egna personliga juldekorationer? Bags of Love är specialister på att skapa vackra fotoprodukter av dina foton. Ta hjälp av oss för att skapa vackert och unikt julpynt att pryda ditt hem med under den mörka december månaden. Vi erbjuder korta tillverkningstider och leveranser världen över. Passa även på att skapa ett par personliga presenter hos oss att lägga under granen när du ändå är på gång. 

Kul jul med personligt julgranspynt

Ett roligt sätt att addera till din samling av juldekorationer är att skapa ditt eget julpynt. Ladda upp dina digitala bilder och släpp lös din kreativitet i vårt onlineverktyg. Pryd dina favoritfoton på fem olika former såsom stjärna, oval, julgran, klocka samt rund. Gör granen lite extra speciell i år med era bilder av husdjur, semesterminnen eller varför inte göra en till varje familjemedlem med namn och bild? Möjligheterna är oändliga när det kommer till att skapa juldekorationer med foto hos oss. Vi trycker dubbelsidigt på vit keramik. Vänligen notera att kanterna inte kommer att tryckas och förblir vita. Detta är mest synligt på mörka motiv. 

Juldekorationer med foto  

December månad är vanligtvis mörk och tiden är alltid knapp och lite smått stressig bland julhandel, storbak och julpynt. Helt plötsligt knackar jultomten på och familjen är samlad runt Kalle Anka. Spara värdefull tid och designa julgranspynt med eget foto i ett kick 100% online hos Bags of Love. Vårt julgranspynt är tillverkat i vitt klassiskt porslin och trycks med ett dubbelsidigt hållbart tryck som kommer att bestå under många mysiga jular framöver. OBS! Då vi trycker för hand kan det vara en svag färgskillnad på fram- och baksida. Detta är helt normalt.

Former och storlekar:


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats.