Juldekorationer med eget foto

Juldekorationer med eget foto

Designa personligt julgranspynt

Spara 19% från 325,00 kr Tidigare 399,00 kr

Det närmar sig jul! Dekorera hem och julgran med personligt julpynt som får din julgran att stå ut i mängden. Hos oss kan du skapa personligt julgranspynt med eget foto helt online. Knapra loss på pepparkakorna och njut av julhögtiden med din unika juldekoration.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 337,00 kr
 • 2 174,00 kr styck (Spara 326,00 kr)
 • 3 132,00 kr styck (Spara 615,00 kr)
 • 10 90,00 kr styck (Spara 2.470,00 kr)

Detaljer: Personligt julgranspynt

 • Dubbelsidigt tryck på keramik
 • Ditt foto trycks på fram- och baksidan
 • 5 former: hjärta, oval, gran, klocka, rund
 • Kommer med rött upphängningsband
 • Kanterna förblir vita

Recensioner av Personliga juldekorationer

Personliga juldekorationer Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Jul, jul strålande jul - Personligt julpynt

Snön knarrar under skorna, doften av glögg och pepparkakor ligger tung i luften. Julen nalkas och hur roligt vore det inte att skapa dina alldeles egna personliga juldekorationer? Bags of Love är specialister på att skapa vackra fotoprodukter av dina foton. Ta hjälp av oss för att skapa vackert och unikt julpynt att pryda ditt hem med under den mörka december månaden. Vi erbjuder korta tillverkningstider och leveranser världen över. Passa även på att skapa ett par personliga presenter hos oss att lägga under granen när du ändå är på gång. 

Kul jul med personligt julgranspynt

Ett roligt sätt att addera till din samling av juldekorationer är att skapa ditt eget julpynt. Ladda upp dina digitala bilder och släpp lös din kreativitet i vårt onlineverktyg. Pryd dina favoritfoton på fem olika former såsom stjärna, oval, julgran, klocka samt rund. Gör granen lite extra speciell i år med era bilder av husdjur, semesterminnen eller varför inte göra en till varje familjemedlem med namn och bild? Möjligheterna är oändliga när det kommer till att skapa juldekorationer med foto hos oss. Vi trycker dubbelsidigt på vit keramik. Vänligen notera att kanterna inte kommer att tryckas och förblir vita. Detta är mest synligt på mörka motiv. 

Juldekorationer med foto  

December månad är vanligtvis mörk och tiden är alltid knapp och lite smått stressig bland julhandel, storbak och julpynt. Helt plötsligt knackar jultomten på och familjen är samlad runt Kalle Anka. Spara värdefull tid och designa julgranspynt med eget foto i ett kick 100% online hos Bags of Love. Vårt julgranspynt är tillverkat i vitt klassiskt porslin och trycks med ett dubbelsidigt hållbart tryck som kommer att bestå under många mysiga jular framöver. OBS! Då vi trycker för hand kan det vara en svag färgskillnad på fram- och baksida. Detta är helt normalt.

Former och storlekar:

Recensioner av Personliga juldekorationer

Personliga juldekorationer Betyg 4,8/5 baserat på 5 Kundrecensioner star star star starstar


se alla