Personliga julgranskulor 2-pack

Personliga julgranskulor 2-pack

Designa dina egna julgranskulor

från 325,00 kr

Släpp lös din kreativitet och designa dina egna julgranskulor online. Dessa vackra julkulor med eget tryck av dina foton är ett kul sätt att julpynta mer unikt och originellt. Du kan även öppna din personliga julgranskula och byta ut fotot till nästa jul. Kommer i ett exklusivt 2-pack. 

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: Personliga julgranskulor

 • Julgranskulor i pack om 2,3 eller 6
 • Designa både fram- & baksidan
 • Kommer med rött band för upphängning 
 • Fullt färgtryck på båda sidor
 • Kulan kan öppnas

Gör dina egna julkulor online 

Nu är det jul igen.. Är det snart dags för årets härligaste och mysigaste högtid igen? Dekorera din julgran med personliga julkulor som du själv designat online. Våra personliga julgranskulor kommer i ett pack om 2-, 3- eller 6 stycken. Klicka på knappen "Starta Design" här ovanför för att komma till vårt enkla onlineverktyg som låter dig personalisera julgranskulor i ett par klick. Du kan designa både fram- och baksidan av julkulan med foto och text. Julgranskulorna kommer med ett elegant rött band så att du enkelt kan hänga upp dem i julgranen. Gör julen lite extra magisk för dig och dina kära med personligt julpynt. 

Julgranskulor med eget tryck 

Lättviktig men slitstarka plastkulor 
Kommer i 2-, 3-, 6-pack
Kulan kan öppnas för att byta foto eller lägga i en överraskning 
Designa både fram- & baksidan 
Inklusive rött band för upphängning 
Vackert personligt julpynt 
Ungefärligt mått: 7,5cm
Ungefärligt mått: 7,62cm diameter
Använd dig av foton eller logotyper
Lägg till text för ett speciellt meddelande 
Använd dig av namn eller initialer 

Julkulor med foto

Överaska din familj genom att designa julkulor med foto som ni kan hänga upp i er julgran. Våra personliga julgranskulor har en vacker och festlig känsla. De är perfekta för att skapa en mysig julstämning med en personlig touch! Dina tryckta foton är placerade i mitten av den runda plastkulan och har en glansig finish som visar upp det färgstarka trycket. Du kan även ge bort en personlig julgranskula som en fin gåva för att fira julen.    

Skötselråd: Du kan enkelt torka av din personliga julkula med en våt trasa om det skulle behövas. 

Ge bort en personlig julkula i present 

Dessa personliga julgranskulor är en underbar liten gåva att ge bort till vänner och familj. Använd dig av familjefoton från tidigare jular och ge liv åt gamla minnen. Sprid julglädje och designa julkulor som kan användas om och om igen. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt egna fotocollage själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Du kanske även gillar: