Tillbaka till hemsidan
Personlig jumpsuit

Personlig jumpsuit

Designa egen jumpsuit Made in the UKMade in the UK

från 2 338,00 kr

Hos oss kan du designa din egen jumpsuit, det sköna allt i ett plagget som är det optimala mysplagget. Skapa en jumpsuit med eget tryck i vårt o...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 2 338,00 kr
 • 2 2 105,00 kr styck (Spara 466,00 kr)

Detaljer: Personlig jumpsuit

 • Skräddarsydd med tryck över hela ytan
 • Välj mellan strl: XXS - 4XL 
 • Skön passform i mjukt sweatshirt tyg
 • Lägg till en personlig nacketikett
 • 3 års garanti

Tvättråd

Vänd ut och in före tvätt. Stryk på baksidan av den tryckta sidan. Tvätta i 30 grader. Torktumla på låg värme. Vrid ej ur. Stryk på låg värme. Kan ångas.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Vrid ej ur
 • Låg värme
 • Ångtålig

Underbart mjuk och skön - personlig jumpsuit 

Dessa otroligt sköna allt i ett plagg är nummer ett när det kommer till mys. Denna heltäckande dräkt har tagit världen med storm och hos oss kan du designa din egen jumpsuit med dina egna foton, mönster eller text. Vi erbjuder ett enkelt onlineverktyg som du kan starta genom att klicka på knappen ovan "Starta Design". I vårt verktyg får du fria händer att designa hela ytan av din personliga jumpsuit. Lägg till ditt favoritmönster, foton eller skriv in ditt namn. Du kan till och med lägga till en personlig nacketikett för den sista touchen. När vi mottagit din beställning sätter vi genast i gång att tillverka din jumpsuit med eget tryck. All tillverkning, från tryck till sömnad sker under ett och samma tak i vår studio. På så sätt kan vi garantera att alla våra produkter är av högsta kvalitet samt korta tillverkningstider. 

Designa din egen jumpsuit för optimalt fredagsmys

Finns det något bättre att krypa upp i soffan efter en lång arbetsvecka och bara mysa loss med en film? Eller dagen efter en vild kväll ute på stan då man bara vill vila och kurera sig. För dessa mysiga stunder behövs ett mysplagg. Vår personliga jumpsuit är det optimala heltäckande mysplagget som du bara hoppar in i och drar upp dragkedjan. Vår jumpsuit är tillverkad av mjukt följsamt trikåtyg och tillverkas på beställning av dig. Du får fria händer i vårt onlineverktyg att designa din egen jumpsuit precis som du vill ha den. Du kan designa fram- och baksidan, benen, ärmarna, luvan samt luvans insida. Detta är verkligen ett unikt plagg som du kan skapa enkelt online med hjälp av oss. Vi har inget minimum belopp så oavsett om du vill beställa en jumpsuit med eget tryck eller tio så står vi redo till tjänst. 

Onesie med eget tryck - perfekt present 

Ta chansen att designa en egen onesie med hjälp av oss. Bags of Love är experter på att skapa diverse fotoprodukter. Vår personliga jumpsuit är en populär favorit i vårt ständigt växande sortiment av personliga kläder. Om du söker efter en originell gåva kan vår personliga jumpsuit vara den perfekta personliga presenten. Du kan designa den precis som du vill i vårt onlineverktyg. Kanske dina favoritfoton, ett mönster du har designat själv med mottagarens namn? Allt är möjligt och vi överlämnar allt designande till dig. Hos oss är det du som är designern. Vi trycker din personliga onesie med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett rikt varaktigt tryck som riktigt smälter in i tyget. Välj om du vill ha ett svart eller vitt blixtlås. Oavsett vilken färg du väljer ser vi såklart till att sömnaden matchar.

Storleksinformation personlig jumpsuit 

Här nedan följer en storleksguide för våra jumpsuits med eget tryck. Välj er vanliga storlek för herrmodeller och en storlek mindre än du brukar för dammodeller. Tveka inte att kontakta vår kunniga kundservice via e-mail eller chatt om du har några frågor angående våra storlekar. Våra personliga jumpsuits är designade med en lös passform så att kläder kan bäras under. 

Tvättråd: Din personliga jumpsuits trycks med ett varaktigt tryck och kan tvättas i tvättmaskin i 30 grader. Låt hängtorka.

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Mens
  XXS. XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
Byst XXS. 81 - 86 cm
32 - 34 "
XS. 86 - 91 cm
34 - 36 "
S. 91 - 96 cm
36 - 38 "
M. 96 - 101 cm
38 - 40 "
L. 101 - 106 cm
40 - 42 "
XL. 106 - 111 cm
42 - 44 "
2XL. 111 - 119 cm
44 - 47 "
3XL. 119 - 127 cm
47 - 50 "
4XL. 127 - 135 cm
50 - 53 "
Midja XXS. 66 - 71 cm
26 - 28 "
XS. 71 - 76 cm
28 - 30 "
S. 76 - 81 cm
30 - 32 "
M. 81 - 86 cm
32 - 34 "
L. 86 - 91 cm
34 - 36 "
XL. 91 - 96 cm
36 - 38 "
2XL. 96 - 104 cm
38 - 41 "
3XL. 104 - 112 cm
41 - 44 "
4XL. 112 - 120 cm
44 - 47 "
 • Byst Mät runt det fylligaste området med måttbandet under armhålorna. Se till att måttbandet är platt mot ryggen.
 • Midja Mät runt det smalaste området runt midjan


Omvandling storleksguide Mens Waist
  XXS. XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
EU Herr Midja XXS. 42
XS. 44
S. 46
M. 48
L. 50
XL. 52
2XL. 54
3XL. 56
4XL. 58


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett