Tillbaka till hemsidan
Kalsonger

Kalsonger

Kalsonger med eget tryck Made in the UKMade in the UK

från 599,00 kr

Våra personliga kalsonger med foto, mönster eller text är en perfekt present till mannen i ditt liv. Designa egna kalsonger med foto eller rolig...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personliga kalsonger

 • Varaktigt fototryck av hög kvalitet
 • Tillverkas av mjuk töjbart Lifestyle Recycled Poly Jersey 160gsm
 • Storlekar mellan XS–4XL 
 • Elastiskt midjeband med din design
 • 2 års garanti

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Kalsonger med eget tryck

Välj ut dina favoritfoton, mönster eller skriv ett roligt meddelande. Designa egna kalsonger till mannen i ditt liv som är lika unika som honom. Vi trycker och skräddarsyr din personliga kalsonger i vår egen fabrik. Vi har korta tillverkningstider och erbjuder leveranser över hela världen. Så om du vill skapa en personlig present med dina egna foton, finns vi här för dig. Dessa coola och bekväma kalsonger som du designar, passar perfekt som en rolig och romantisk present till alla hjärtans dag, julafton och vid andra speciella tillfällen. Allt är möjligt i vårt onlineverktyg. Kanske vill du göra ett par roliga kalsonger med text eller en lustig bild till killen. Släpp lös din fantasi och designa egna kalsonger redan idag! 

Designa egna kalsonger - bekväma och coola 

Bags of Loves kalsonger är av den klassiska boxershortsmodellen. Bra passform med skönt stöd. Vi trycker din design på ett bekvämt Lifestyle Recycled Poly Jersey 160gsm. Sedan skräddarsyr vi dina boxershorts med tryck av tre delar för optimal passform. Du kan även skräddarsy det elastiska midjebandet med ett roligt meddelande, ditt märke eller din logo. Se vår storlekstabell nedan för mer information om våra 5 olika storlekar. Dina personliga kalsonger kan maskintvättas i 30 grader utan att förlora sitt tryck.  

OBS! Vänligen notera att utfallsområdet går på midjebandet, så vänligen se till att inga viktiga detaljer är inom utfallsområdet.

Tvättråd: Maskintvätt 30 grader för att bevara tryckets färg. Torktumla eller låt hängtorka. Behövs ej strykas. 2 års garanti på tryck, material och sömnad.

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Mens
  XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
Midja XS. 71 - 76 cm
28 - 30 "
S. 76 - 81 cm
30 - 32 "
M. 81 - 86 cm
32 - 34 "
L. 86 - 91 cm
34 - 36 "
XL. 91 - 96 cm
36 - 38 "
2XL. 96 - 104 cm
38 - 41 "
3XL. 104 - 112 cm
41 - 44 "
4XL. 112 - 120 cm
44 - 47 "
 • Midja Mät runt det smalaste området runt midjan


Omvandling storleksguide Mens Waist
  XS. S. M. L. XL. 2XL. 3XL. 4XL.
EU Herr Midja XS. 44
S. 46
M. 48
L. 50
XL. 52
2XL. 54
3XL. 56
4XL. 58


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Tillverkas för hand

Kalsongerna klipps ut från jättemjukt jerseytyg sys sedan ihop för hand, efter beställning, i vår egen fabrik. Kalsongerna består av tre delar tyg där den mittersta delen har foder för att ge extra stöd. Våra personliga kalsonger är inte bara snygga och stiliga, utan de är också otroligt bekväma.

Trendar just nu:

Nyligen sett