Tillbaka till hemsidan
Kalsonger

Recensioner av Personliga kalsonger

Kalsonger

Kalsonger med eget tryck

från 499,00 kr

Våra personliga kalsonger med foto, mönster eller text är en perfekt present till mannen i ditt liv. Designa egna kalsonger med foto eller rolig...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personliga kalsonger

 • Varaktigt fototryck av hög kvalitet
 • Tillverkas av mjuk töjbart Lifestyle Recycled Poly Jersey 160gsm
 • Storlekar mellan XS–4XL 
 • Elastiskt midjeband med din design
 • 2 års garanti

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Kalsonger med eget tryck

Välj ut dina favoritfoton, mönster eller skriv ett roligt meddelande. Designa egna kalsonger till mannen i ditt liv som är lika unika som honom. Vi trycker och skräddarsyr din personliga kalsonger i vår egen fabrik. Vi har korta tillverkningstider och erbjuder leveranser över hela världen. Så om du vill skapa en personlig present med dina egna foton, finns vi här för dig. Dessa coola och bekväma kalsonger som du designar, passar perfekt som en rolig och romantisk present till alla hjärtans dag, julafton och vid andra speciella tillfällen. Allt är möjligt i vårt onlineverktyg. Kanske vill du göra ett par roliga kalsonger med text eller en lustig bild till killen. Släpp lös din fantasi och designa egna kalsonger redan idag! 

Designa egna kalsonger - bekväma och coola 

Bags of Loves kalsonger är av den klassiska boxershortsmodellen. Bra passform med skönt stöd. Vi trycker din design på ett bekvämt Lifestyle Recycled Poly Jersey 160gsm. Sedan skräddarsyr vi dina boxershorts med tryck av tre delar för optimal passform. Du kan även skräddarsy det elastiska midjebandet med ett roligt meddelande, ditt märke eller din logo. Se vår storlekstabell nedan för mer information om våra 5 olika storlekar. Dina personliga kalsonger kan maskintvättas i 30 grader utan att förlora sitt tryck.  

OBS! Vänligen notera att utfallsområdet går på midjebandet, så vänligen se till att inga viktiga detaljer är inom utfallsområdet.

Tvättråd: Maskintvätt 30 grader för att bevara tryckets färg. Torktumla eller låt hängtorka. Behövs ej strykas. 2 års garanti på tryck, material och sömnad.

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Mens
  XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
Midja XS 71 - 76 cm
28 - 30 "
S 76 - 81 cm
30 - 32 "
M 81 - 86 cm
32 - 34 "
L 86 - 91 cm
34 - 36 "
XL 91 - 96 cm
36 - 38 "
2XL 96 - 104 cm
38 - 41 "
3XL 104 - 112 cm
41 - 44 "
4XL 112 - 120 cm
44 - 47 "
 • Midja Mät runt det smalaste området runt midjan


Omvandling storleksguide Mens Waist
  XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
EU Herr Midja XS 44
S 46
M 48
L 50
XL 52
2XL 54
3XL 56
4XL 58

Tillverkas för hand

Kalsongerna klipps ut från jättemjukt jerseytyg sys sedan ihop för hand, efter beställning, i vår egen fabrik. Kalsongerna består av tre delar tyg där den mittersta delen har foder för att ge extra stöd. Våra personliga kalsonger är inte bara snygga och stiliga, utan de är också otroligt bekväma.

Trendar just nu: