Tillbaka till hemsidan
Personlig filt med hjärta

Personlig filt med hjärta

Romantisk fotofilt Made in the UKMade in the UK

från 545,00 kr

Designa en egen filt som går i kärlekens tecken. Överraska din älskade med en romantisk fotofilt som du designat helt själv online. Mjuk och gos...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Romantisk fotofilt  

 • 3 olika storlekar
 • Lägg till ett romantiskt meddelande 
 • Anti-nopp fleece i dubbla lager 
 • Välj mellan 4 färger på baksidan
 • Välj mellan 3 designs på framsidan
 • 10 års garanti

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Personlig filt med hjärtformat tryck 

Är det dags för alla hjärtans dag eller vill du bara visa hur mycket du älskar din partner? Varför inte designa en filt med ett hjärtformat fototryck? Här hos Bags of Love är vi specialister på att skapa meningsfulla fotoprodukter och vår mysiga fotofilt kommer garanterat ge en härlig kärleksstämning. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. Vår romantiska fotofilt tillverkas i dubbla lager av mjuk fleece som både värmer och känns fantastiskt mot huden. Ditt foto är hjärtformat i mitten av fotofilten och bakgrunden är rosaröd med små söta hjärtan. Du kan välja mellan tre olika designs på framsidan. Filtens baksida kommer med ett val av 5 färger eller ditt foto. 

Storleksinformation:

198x145 cm
100x73 cm
145x106 cm 

Filt med foto i kärlekens tecken 

Att köpa presenter till dina nära och kära är inte alltid det lättaste. Det kan ibland vara svårt att hitta presenter som är originella och visar hur mycket du älskar dem. Men tack vare Bags of Loves stora utbud av fotoprodukter som du själv skräddarsyr med dina foton och text blir det genast lekande lätt! Vår romantiska fotofilt är en underbar present som kommer kunna hålla din käraste varm. Välj ut ett foto från en särskild händelse i ert liv som par och låt det komma till liv i tryck på en fotofilt. Din personliga filt är fyrkantig och ditt foto är hjärtformat. Du kan välja mellan tre olika söta designs på framsidan. 

Designa din egna fotofilt online 

Vårt onlineverktyg låter dig skräddarsy din filt som du vill. Du kan också lägga till text för en extra personlig touch. Lämna ett romantiskt meddelande till din käraste, ett citat som påminner er om goda tider eller en vacker kärleksdikt. Designa en filt online och överraska din partner med en fantastisk fotopresent som du själv designat. Vi tillverkar din romantiska fotofilt för hand efter din design. 

Skötselråd: Din kärleksfilt med foto har ett varaktigt tryck och kan tvättas i 30 grader. Låt hängtorka eller torktumla på låg värme. 10 års garanti på tryck, material & söm.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett