Tillbaka till hemsidan
Kuvertväska med eget tryck

Nightingale

Kuvertväska med eget tryck

Designa din egen kuvertväska Made in the UKMade in the UK

från 1 200,00 kr

Fantastisk handgjord kuvertväska med eget tryck. Designa en aftonväska med ditt mönster eller foton för en underbar accessoar. Vi tillverkar din...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 1 258,00 kr
 • 2 1 203,00 kr styck (Spara 110,00 kr)
 • 4 1 132,00 kr styck (Spara 504,00 kr)
 • 10 1 018,00 kr styck (Spara 2 400,00 kr)

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Produktinformation: Personlig kuvertväska

Vår personliga kuvertväska är den perfekta presenten för varje modeälskare. Designa din egen kuvertväska online med hjälp av oss. Vi erbjuder ett enkelt designverktyg där du kan ladda upp dina foton eller mönster för att sedan specialanpassa din aftonväska precis som du vill. Bags of Love är experter på att skapa olika fotoprodukter och vår personliga clutch är ett riktigt mästerverk. Vi tillverkar din personliga kuvertväska för hand i vår egen verkstad. All tillverkning från tryck till sömnad sker under ett och samma tak. Detta innebär att vi erbjuder förstklassig kvalitet och korta tillverkningstider. 

 • Tillverkad av canvas eller 3 lädersorter och Duchess satin som innerfoder
 • Tryck på båda sidorna och en sida inuti (eller låt insidan förbli svart)
 • Ficka på insidan 
 • Dragkedja med metallring
 • Silvriga eller guldiga metalldetaljer
 • Tillverkad för hand på beställning
 • Storlek: 34 cm (bas) x 30 cm (överst), 26 cm hög

När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med att tillverka din aftonväska. Vi trycker din utvalda design och skräddarsyr sedan din aftonväska för hand. Vi använder oss av det underbara tyget Duchess satin som innerfoder och du har ett val av lätt canvas, äkta nappaläder eller läderimitation som ger både flexibilitet och stadga. 

Skötselråd: Vid behov kan du torka av din kuvertväska med en fuktig trasa om den behöver en uppfräschning. 

Kuvertväska med eget tryck - för fest och vardag 

Tillverkad av mjuk men ändå tålig canvas, högkvalitativt nappaläder eller läderimitation samt silkig Duchess satin som innerfoder. Din personliga kuvertväska är en riktig dyrgrip! Väskan är av en perfekt storlek, enkel att bära och håller alla dina nödvändigheter. När du designar din kuvertväska med eget tryck så kommer du att kunna välja ditt tryck på både fram- och baksidan samt en sida inuti. Du kan välja att ladda upp dina foton, mönster eller text för att specialanpassa din aftonväska precis som du vill. Inuti väskan finns det en liten ficka för att förvara dina mynt, pengar, eller andra viktiga värdesaker säkert. Nu när du kan designa din egna kuvertväska online så kan du säga hej då till tråkiga och vanliga väskor som alla andra har.

Designtips eller idéer för personlig aftonväska 

Din kuvertväska med eget tryck har en bra rektangulär form och tillräckligt med yta för att dina foton ska passa fint. Om du är ute efter en riktig showstopper väska så kommer dessa personliga aftonväskor göra sig otroligt fint med en monogram design. Dina initialer, ett speciellt datum eller ord som betyder något för dig. Om du har alldeles för många favoritfoton och inte riktigt kan välja så kan du enkelt skapa ett fotocollage. Ladda bara upp dina foton och sedan skapar vår app ett slumpmässigt collage av dina foton.

 • Vi rekommenderar att du använder 6-10 foton till ett fotocollage för att uppnå det bästa resultatet av tryck. 

Designa en personlig aftonväska till modeälskaren 

Detta är den absolut bästa presenten till alla väskälskare! Denna kuvertväska med eget tryck är ett fantastiskt tillskott i alla väsksamlingar. Skäm bort din älskade med en unik väska som du själv designat. Det är en underbar personlig present som garanterat kommer att uppskattas vid varje tillfälle den används. Det är inte alltid lätt att hitta personliga presenter, med med Bags of Loves breda sortiment av fotoprodukter som du själv kan personalisera så blir det lekande lätt! Testa redan idag att designa din egna kuvertväska online! Det är både roligt och gratis att testa! 

Mängdrabatt 

Precis som med många av våra populära fotoprodukter erbjuder vi en mängdrabatt. Så köp mer än en för att spara pengar. Kontakta vår kundtjänst via e-mail eller chatt vid frågor.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett