Tillbaka till hemsidan

Korthållare av läder

Korthållare av läder

Designa en personlig korthållare i läder

från 540,00 kr

Testa denna personliga korthållare tillverkat av läder för att samla alla dina viktiga kort på ett ställe. Hos oss kan du enkelt designa en korthållare med eget tryck av dina foton, mönster och text. Gjord av lent eller texturerat nappaläder och välj mellan fem färger för sömmen. Samla dina kreditkort med en korthållare.

 • Fraktas om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: personlig korthållare

 • Gjord av mjukt Nappaläder
 • Tryck på båda sidor och handmålade kanter
 • Svart vattentätt foder i fickorna
 • En ficka på var sida och en i mitten
 • Perfekt för kreditkort, ID-kort och resekort
 • Tillverkad för hand

Tvättråd

Torka endast av.

 • Torka av
 • Tvätta ej

Personlig korthållare tillverkat av äkta läder  

Real Leather

Denna personliga korthållare trycks med din design på antigen lent eller strukturerat Nappaläder. Bags of Love är experter på att trycka på läder och tryckresultatet blir fantastiskt. Efter att vi har tryckt din design för hand så syr vårt skickliga team av sömmerskor din korthållare för hand med den trådfärg du valt. Din korthållare med eget tryck tillverkas från grunden på beställning och får kanterna vackert målade för hand. Den är verkligen en unik och mer personligt än så här blir det inte! Om du är trött på vanliga och massproducerade korthållare så har du nu chansen att designa din egen korthållare med ett par klick.

Korthållare med eget tryck för herr & dam

Det härliga med Bags of Loves fotoprodukter är att du kan personalisera dem som du vill. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som du själv kan designa med dina foton, mönster, text eller en kombination av dem tre. Vår personliga korthållare är av en fin present till både herr och dam som är både användbar och fin. I vårt designverktyg kan du enkelt designa en korthållare 100% online. Du kan välja mellan högkvalitativt nappaläder i lent eller strukturerad form. Gör något roligt med dina foton och tryck dem på en korthållare. På så sätt kommer du att kunna se dina favoritfoton varje dag. Vårt designverktyg är enkelt och låter dig personalisera din korthållare precis som du vill. 

Information om lädertryck 

Bags of Love har över 10 års erfarenhet inom personliga fotoprodukter. Under tiden som gått har vi lärt oss och utvecklat olika former och sätt att tillverka och trycka våra produkter. Konsten att trycka på läder är något som vi har tagit till oss och vi är ett av de ledande företagen i England när det kommer till lädertryck. Vi trycker med den senaste trycktekniken speciellt utvecklat för läder vilket resulterar i ett varaktigt tryck med underbar färg- och detaljåtergivning. Vi strävar efter att välja ut endast de bästa lädret som finns tillgängligt men vänligen notera att naturligt läder alltid har en del ojämnheter i lädrets översta lager. Små märken och en del kornighet är oundvikligt.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: