Rund personlig lampskärm

Rund personlig lampskärm

Gör din egen lampa online

från 1 214,00 kr

En lampa med eget tryck av foton, mönster och text är ett snabbt sätt att ge liv åt din heminredning. Hos...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 199 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Lampskärmar med eget tryck 

 • Välj mellan 4 olika storlekar 
 • En anpassbar ring för glödlampa 
 • Välj mellan tak- eller bordslampa 
 • Kant-till-kant tryck med full färgåtergivning 
 • Passar standardlampor
 • Ramen är av vitmålad metall

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Designa din egen lampskärm online i ett par klick 

Vill du ge ditt hem en elegant och personlig touch? Spana då in vår vackra handgjorda personliga lampskärm som finns i fyra olika cylinderformade storlekar. Din lampa tillverkas av poly-tyget Stiff Translucent, ett styvt och matt material som släpper igenom ljus. Bags of Loves lampskärm med eget tryck har en underbar och lätt känsla som ser extra fantastiskt ut när den är tänd. Lampskärmen är cylinderformad och passar både som taklampa eller bordslampa. Lampor ger ditt hem en mysig, ombonad känsla och eftersom du kan välja helt själv hur du vill att den ska se ut så ger den även ditt hem en personlig känsla. Ladda upp dina foton, mönster eller text för att skapa dina personliga lampa och ta din heminredning till högre höjder. 

Personlig inredning på nätet - lampa med eget foto 

Byt ut dina tråkiga lampor mot egen designade lampor. Låt dig inspireras av vackra färger, foton som ger dig kraft eller citat som lyfter ditt humör. I vårt enkla onlineverktyg väljer du själv hur du vill att din personliga lampskärm ska se ut. Klicka på knappen här ovan "Starta Design" och släpp lös din kreativitet! Din lampa med eget tryck tillverkas för hand på beställning. All vår tillverkning sker under samma tak. På så sätt kan vi garantera att alla våra produkter är av högsta kvalitet samt korta tillverkningstider. Vårt onlineverktyg är både roligt och gratis att använda. Testa redan idag att designa en lampa med eget tryck online. 

Former och storlekar av lampor med eget motiv 

Vi jobbar med att utöka vårt sortiment av former och storlekar för våra lampor med eget tryck. Om du är ute efter en annan form på din personliga lampa så kan du höra av dig till oss via chatt eller e-mail angående om hur du skulle vilja att din lampa skulle se ut så ska vi se vad vi kan göra. Dina personliga preferenser är viktiga för oss, så var inte blyg. Vi vill att det ska bli rätt för dig.   

För din säkerhet: Inre lagret består av brandklassat material i enlighet med - BS EN 60598 - 1:2008 650 prövning av antändbarhet med glödtråd (endast sektion 13.3.2). Använd max en glödlampa med 40w för de mindre storlekarna, 20 cm runda och ovala. För alla andra storlekar är 60 W-100 W glödlampor ok, men vi rekommenderar att alltid använda energisparande glödlampor till alla våra personliga lampor. 

Lägg till en viss liten touch till din egendesignade runda lampskärm med denna exklusiva design.

Trendar just nu: