Tillbaka till hemsidan
Rund personlig lampskärm

Rund personlig lampskärm

Gör din egen lampa online Made in the UKMade in the UK

från 1 156,00 kr Introduktionspris

En lampa med eget tryck av foton, mönster och text är ett snabbt sätt att ge liv åt din heminredning. Hos oss kan du enkelt designa en cylinderf...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 199 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Lampskärmar med eget tryck 

 • Välj mellan 4 olika storlekar 
 • En anpassbar ring för glödlampa 
 • Välj mellan tak- eller bordslampa 
 • Kant-till-kant tryck med full färgåtergivning 
 • Passar standardlampor
 • Ramen är av vitmålad metall

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Designa din egen lampskärm online i ett par klick 

Vill du ge ditt hem en elegant och personlig touch? Spana då in vår vackra handgjorda personliga lampskärm som finns i fyra olika cylinderformade storlekar. Din lampa tillverkas av poly-tyget Stiff Translucent, ett styvt och matt material som släpper igenom ljus. Bags of Loves lampskärm med eget tryck har en underbar och lätt känsla som ser extra fantastiskt ut när den är tänd. Lampskärmen är cylinderformad och passar både som taklampa eller bordslampa. Lampor ger ditt hem en mysig, ombonad känsla och eftersom du kan välja helt själv hur du vill att den ska se ut så ger den även ditt hem en personlig känsla. Ladda upp dina foton, mönster eller text för att skapa dina personliga lampa och ta din heminredning till högre höjder. 

Personlig inredning på nätet - lampa med eget foto 

Byt ut dina tråkiga lampor mot egen designade lampor. Låt dig inspireras av vackra färger, foton som ger dig kraft eller citat som lyfter ditt humör. I vårt enkla onlineverktyg väljer du själv hur du vill att din personliga lampskärm ska se ut. Klicka på knappen här ovan "Starta Design" och släpp lös din kreativitet! Din lampa med eget tryck tillverkas för hand på beställning. All vår tillverkning sker under samma tak. På så sätt kan vi garantera att alla våra produkter är av högsta kvalitet samt korta tillverkningstider. Vårt onlineverktyg är både roligt och gratis att använda. Testa redan idag att designa en lampa med eget tryck online. 

Former och storlekar av lampor med eget motiv 

Vi jobbar med att utöka vårt sortiment av former och storlekar för våra lampor med eget tryck. Om du är ute efter en annan form på din personliga lampa så kan du höra av dig till oss via chatt eller e-mail angående om hur du skulle vilja att din lampa skulle se ut så ska vi se vad vi kan göra. Dina personliga preferenser är viktiga för oss, så var inte blyg. Vi vill att det ska bli rätt för dig.   

För din säkerhet: Inre lagret består av brandklassat material i enlighet med - BS EN 60598 - 1:2008 650 prövning av antändbarhet med glödtråd (endast sektion 13.3.2). Använd max en glödlampa med 40w för de mindre storlekarna, 20 cm runda och ovala. För alla andra storlekar är 60 W-100 W glödlampor ok, men vi rekommenderar att alltid använda energisparande glödlampor till alla våra personliga lampor. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 
Lägg till en viss liten touch till din egendesignade runda lampskärm med denna exklusiva design.

Trendar just nu:

Nyligen sett