Tillbaka till hemsidan
Personlig anteckningsbok

Personlig anteckningsbok

Anteckningsbok med eget omslag

från 541,00 kr

Praktiska anteckningsböcker med eget omslag av dina foton och text. Skapa en högkvalitativ anteckningsbok online med hjälp av vårt enkla designv...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personlig anteckningsbok 

 • Storlek: A6 eller A5
 • Vikt: A6 380 gram, A5 280 gram
 • Glansigt omslag med tryck
 • Tryck på fram- och baksidan, samt ryggen
 • 350gsm omslag, 100gsm sidor
 • Porträttformat. 150 sidor benvitt papper 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Designa din egen anteckningsbok

Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg som låter dig skräddarsy din anteckningsboks omslag precis som du vill. Välj mellan två olika format; A6 och A5. Ladda upp dina favoritfoton, mönster eller text och designa anteckningsbokens fram- och baksida samt bokryggen. När vi mottagit din beställning tillverkar vi din anteckningsbok från scratch! Vi trycker och gör omslaget, skapar blocket av sidor och limmar slutligen ihop anteckningsboken. Om du letar efter en slitstark och välgjord anteckningsbok har du kommit helt rätt. Din personliga anteckningsbok tillverkas för hand med precision ner till minsta detalj. Vi har korta tillverkningstider så du behöver inte vänta länge på att få hem din anteckningsbok på posten. Perfekt om du är på jakt efter sista minuten presenter till dina nära och kära. 

Anteckningsbok med eget omslag 

Har du huvudet fullt med tankar, listor över saker att göra, minnen, planer eller dikter? Pränta ner alla dina tankar i stil med en personlig anteckningsbok. Ibland kan det vara skönt att bära med sig en anteckningsbok och penna i väskan till jobbet eller skolan. Våra anteckningsböcker med eget tryck är av perfekt storlek för väskan och är en fröjd för ögat när de ligger framme på skrivbordet. Anteckningsboken är komplett med ett omslag som du själv har designat. Boken har 150 blanka sidor som bara väntar på att bli fyllda av dina tankar och drömmar. 

Personlig anteckningsbok - fin fotopresent 

Våra anteckningsböcker med eget omslag är en omtänksam och fin personlig present som passar vid alla tillfällen. Skräddarsy omslaget med mottagarens foto och namn och överraska med en personlig anteckningsbok. Barn kommer att älska att ha med sig en personlig anteckningsbok till skolan att fylla med anteckningar. Ladda upp foton av familjen, ert husdjur eller ditt barns favoritkaraktär och designa en anteckningsbok online i ett par klick. Just nu har vi ett supererbjudande som det bara inte kan gå fel med; Köp 3 få 1 gratis. 

Gör din egen anteckningsbok 

Pryd ditt skrivbord med en personlig anteckningsbok. Pränta ned vad som än dyker upp i huvudet. Det är inte alltid lätt att komma ihåg alla saker som ska handlas till middagen eller packas i resväskan. Hjälp ditt minne och skriv ner dina listor i en personlig anteckningsbok. Glöm lösa post it lappar i väskan och runt huset med en ordentlig och förstklassig anteckningsbok med eget omslag. Testa att designa din egen anteckningsbok i vårt onlineverktyg redan idag. Det är både roligt och gratis att testa!

Trendar just nu: