Tillbaka till hemsidan
Personlig fotokalender 2022

Personlig fotokalender 2022

Designa en fotokalender Made in the UKMade in the UK

från 457,00 kr

I vårt onlineverktyg kan du enkelt skapa en A5 fotokalender för att hålla redo på viktiga datum samtidigt som du ser alla härliga minnen. Fotoka...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 457,00 kr
 • 2 396,00 kr styck (Spara 122,00 kr)

Detaljer: Fotokalender A5

 • Designa din egen kalender online
 • Välj olika foton för varje månad
 • Kommer i 2-pack
 • Designa omslaget
 • Generös mängdrabatt
 • Välj kalenderns startmånad

Fotoalmanacka i smidigt A5-format

Med denna praktiska fotokalender kommer du kunna se ditt schema och samtidigt återuppleva alla härliga minnen från dina personliga foton. Detta A5-format som är hälften så stort som det vanliga A4-formatet och kan enkelt hängas upp på kontoret eller i köket genom att fästa en knappnål i ringbindningen. 
I vårt onlineverktyg hittar du en designmall som du kan ta till hjälp för att designa din egna kalender. Du laddar enkelt upp dina digitala bilder och lägger till text. Det finns 3 olika alternativ för hur rutnätet ska se ut. När du känner att du är klar med din design kan du se en förhandsgranskning som visar din slutprodukt. Om du är nöjd med resultatet klickar du vidare till beställning. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av din personliga kalender. Vi erbjuder korta tillverkningstider och all vår produktion sker under ett och samma tak här i London, England. 

Personlig väggkalender 2022 A5-format  

Bags of Love är experter på att tillverka diverse olika fotoprodukter. Vårt sortiment utökas ständigt av nya spännande användbara fotoprodukter. Våra personliga fotokalendrar är väldigt populära bland våra kunder då de är av hög kvalitet, knivskarpt tryck och ett utmärkt alternativ som jobbkalendrar.
Ibland kan det vara bra att förena nytta med nöje eller hur? Med en personlig kalender kan du både hålla reda på möten samtidigt som du kan se på dina favoritbilder av din familj eller kanske ditt husdjur. Våra fotokalendrar i A5 format kommer i ett praktiskt 2-pack så du kan behålla en till dig själv och den andra utgör en underbar personlig present. 

Fotokalender A5 2022

Oavsett om du skapar en personlig fotokalender till dig själv eller kommersiella fotokalendrar att ge ut till kunder eller för att representera din butik så kommer du garanterat att bli nöjd med våra väggkalendrar. Skapa fotokalendrar med dina butikserbjudanden eller rolig fakta om ditt företag och ge till dina kunder som en personlig present för att visa din uppskattning.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett