Tillbaka till hemsidan
Personlig fotokalender 2022

Personlig fotokalender 2022

Designa en fotokalender

från 480,00 kr

I vårt onlineverktyg kan du enkelt skapa en A5 fotokalender för att hålla redo på viktiga datum samtidigt som du ser alla härliga minnen. Fotoka...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Fotokalender A5

 • Designa din egen kalender online
 • Välj olika foton för varje månad
 • Säljs i 2-pack
 • Designa omslaget
 • Generös mängdrabatt
 • Välj kalenderns startmånad

Fotoalmanacka i smidigt A5-format

Med denna praktiska fotokalender kommer du kunna se ditt schema och samtidigt återuppleva alla härliga minnen från dina personliga foton. Detta A5-format, som är hälften så stort som det vanliga A4-formatet, kan enkelt hängas upp på kontoret eller i köket genom att fästa en knappnål i ringbindningen. 
I vårt onlineverktyg hittar du en designmall som du kan ta till hjälp för att designa din egna kalender. Du laddar enkelt upp dina digitala bilder och lägger till text. Det finns 3 olika alternativ för hur rutnätet ska se ut. När du känner att du är klar med din design kan du se en förhandsgranskning som visar din slutprodukt. Om du är nöjd med resultatet klickar du vidare till beställning. När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av din personliga kalender. Vi erbjuder korta tillverkningstider och all vår produktion sker under ett och samma tak här i våra egna lokaler. 

Personlig väggkalender 2022 A5-format  

Bags of Love är experter på att tillverka diverse olika fotoprodukter. Vårt sortiment utökas ständigt med nya spännande användbara fotoprodukter. Våra personliga fotokalendrar är väldigt populära bland våra kunder då de är av hög kvalitet, har knivskarpt tryck och är ett utmärkt alternativ som jobbkalendrar.
Ibland kan det vara bra att förena nytta med nöje eller hur? Med en personlig kalender kan du både hålla reda på möten samtidigt som du kan se på dina favoritbilder av din familj eller kanske ditt husdjur. Våra fotokalendrar i A5 format säljs i ett praktiskt 2-pack. En till dig själv, och den andra utgör en underbar personlig present. 

Fotokalender A5 2022

Oavsett om du skapar en personlig fotokalender till dig själv eller kommersiella fotokalendrar att dela ut, så kommer du garanterat att bli nöjd med våra väggkalendrar. Skapa fotokalendrar med dina butikserbjudanden eller rolig fakta om ditt företag och ge till dina kunder som en personlig present för att visa din uppskattning.

Trendar just nu: