Tillbaka till hemsidan

Personlig lunchväska

Personlig lunchväska

Designa din egen lunchväska perfekt för utflykter Made in the UKMade in the UK

Spara 7% från 555,00 kr Tidigare 599,00 kr

Vår lunchväska med eget tryck är isolerad för att hålla din mat varm eller kall under dagen. Du designar själv fram- och baksidan av din personliga lunchväska och väljer mellan 6 olika kantfärger. Håll din mat fräsch för lunch eller utflykt med denna lunchväska.

 • Fraktas om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: Lunchväska med eget motiv 

 • Storlek: 28,5 x 21,5 x 8,5 cm
 • Väger ca. 200 gram
 • Tryck på båda sidor 
 • Band som håller mat på plats inuti
 • HD-satin fototryck, canvas sidor i 6 färger
 • Vattentätt foder för att skydda från spill 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Produktinformation - personlig lunchväska

Med Bags of Loves personliga lunchväska kommer du att längta efter din medhavda lunch ännu mer! Vår lunchväska är fullt isolerad och håller din sallad sval eller din pasta varm. Insidan är 100% vattentät och har ett elastiskt band som håller din mat/dryck på plats, så du kan säga adjö till mosade mackor! Dina bilder trycks på HD-satin, vilket resulterar i ett fantastiskt tryck med knivskarp skärpa och med full färgåtergivning. För att designa din egen lunchväska klickar du på "Starta Design" här ovan. I vårt onlineverktyg laddar du upp dina foton och placerar dem som du vill på lunchväskans tryckyta. Vi trycker din personliga lunchväska på både fram- och baksidan. 

 • Produktmått: 28,5 x 21,5 x 8,5 cm
 • Sidor av canvas tillgängliga i 6 olika färger (svart, blå, grön, rosa, röd, gul)
 • Vattentätt foder för maximalt skydd 
 • Elastiskt band på insidan som håller mat på plats
 • Svarta, bekväma canvas handtag 
 • Rymlig lunchväska 
 • Lunchväska med eget tryck på både fram- och baksidan
 • Foton trycks på HD-satin för ett fantastiskt resultat 
 • Dubbel dragkedja
 • Fullt isolerad för att hålla din mat kyld under dagen

Skötselråd: Tvätta din personliga lunchlåda i 30 grader i tvättmaskin eller torka av med en fuktig trasa för att ta bort spill eller fläckar. 

När vi har mottagit din beställning så sätter vi genast igång att tillverka din lunchväska. Vi trycker först din design på hållbar satin textil. Efter tryck klipper och syr vårt kunniga team av sömmerskor din personliga lunchväska för hand. All vår produktion sker i London, England. Vi kan på så sätt erbjuda förstklassig kvalitet och korta tillverkningstider. 

Matdags - lunchväska med eget tryck 

Oavsett om det är picknick, matlåda eller dags för utflykt så kommer vår personliga lunchväska hjälpa dig hålla din mat i rätt temperatur. Ta med dig middagsresterna till lunch på jobbet i stil. Vår lunchväska med eget tryck är fullt isolerad och håller din mat kall eller varm. För att motverka spill är insidan 100% vattentät. Vår personliga lunchväska passar både till barn och vuxna. Varför inte designa en lunchväska till ditt barn. När det är dags för matsäck på förskolan eller i skolan så kan ditt barn ha med sig en lunchväska med eget foto och namn. En annan fin idé till ditt barns lunchväska är att ladda upp dess favorit seriefigur, familjefoto eller kanske en bild på familjens husdjur? Vårt onlineverktyg är enkelt och du kan göra din egen lunchväska med ett par klick. Välj ut dina favoritfoton, mönster, text eller en kombination av dem tre för att skapa en personlig lunchväska som ingen annan garanterat har! 

Tips eller designidéer för min lunchväska

Kanterna på din personliga lunchväska reflekterar ljus och ger en extra elegant touch så se till att detta matchar med dina foton eller mönster. Snor alltid kollegorna på jobbet din mat? Designa din lunchväska med ditt eget foto och namn. Ingen kommer att lägga vantarna på din lunch igen! Vi trycker din lunchväska på båda sidorna och du placerar ut din design där du vill på tryckytan. Om du vill kan du även skapa ett slumpmässigt fotocollage om det är svårt att välja bland alla dina foton. Foton på smaskig mat kommer att få det att vattnas i munnen på dig - även om din medhavda lunch kanske är annat än spektakulär. 

Designa en lunchväska - perfekt personlig present

Vår lunchväska med eget tryck passar alla som älskar att luncha! Förgyll din partners vardag genom att överraska med en personlig lunchväska. Eller gör en lunchväska till din bästa kompis med ett fotocollage. Vår lunchväska med eget tryck är en unik och rolig fotopresent som är väldigt användbar och garanterat kommer att uppskattas. Hos Bags of Love blir det genast enkelt att hitta roliga och unika gåvor till dina nära och kära. Vi har ett brett sortiment av fotoprodukter som du själv designar med dina foton, mönster eller text. Testa vårt onlineverktyg redan idag för att designa en lunchväska. Det är både roligt och gratis att pröva!  


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: