Tillbaka till hemsidan

Mattor med egen bild

Ge ditt hem den kärlek det förtjänar genom att designa din helt egen matta med eget foto. Vårt vackra urval av skräddarsydda mattor är det perfekta sättet att sätta personlig stil på ditt hem. Oavsett hur du inreder så kan du designa en matta som passar just din inredning. Det mjuka och fluffiga tyget kommer göra dina fötter glada och det skarpa trycket med levande färger kommer vara en fröjd för ögonen.

Handgjorda mattor med egen bild

Föreställ dig att du kommer hem från en lång dag på jobbet, glider ur skorna och kliver ut på en mjuk och gosig matta. Himmelriket. Personliga mattor är ett underbart sätt att visa upp din designförmåga, med dina favoritfoton, och din underbara smak och även för att göra fantastiska, personliga fotopresenter! Mattor är en moderiktig och praktisk accessoar i hemmet, som kan ge både stil och värme till alla husets rum. Hos Bags of Love specialiserar vi oss på tillverkning av mattor och vårt designverktyg hjälper dig trycka din egen matta i en massa olika stilar och storlekar. Från hallmattor till stora vardagsrumsmattor, du kommer älska att designa dem och lägga dem på dina golv. Om du har trä- eller laminatgolv och är orolig för att mattan ska kasa så behöver du inte vara orolig; dina nya matta har en undersida med anti-glid som ser till att den ligger kvar där du vill ha den.

Varje skräddarsydd matta tillverkas för hand i Bags of Loves studio i London. Våra skickliga tekniker hjälper varandra för att trycka, skära ut, och sy din matta, för att försäkra att resultatet blir perfekt.
 

Här är några av de viktigaste egenskaperna som dessa handgjorda mattor har:

  • Anti-glid av latex på baksidan
  • Tjock och mjuk lugg
  • Valbara fransar av bomull
  • 6 mm tjock
  • En uppsjö av storleksalternativ
  • Tryckt med din design från kant till kant

Hur din matta blir gjord

Det handlar inte bara om hur din matta ser ut, utan också hur den görs. Till skillnad från massproducerade mattor, så tillverkas din matta med stor noggrannhet av ett team av skickliga tekniker och hantverkare. Vi har testat många olika designer på mattor genom tillverkningsprocessen, så vi förstår hur viktigt det är för att få din matta att bli perfekt. Baksidan görs av ett slitstarkt latexmaterial med anti-glid. Detta kommer ge dina fötter gott om dämpning och kommer också förhindra att din matta glider runt på golvet. För att ge mattan extra styrka och motståndskraft så har vi lagt till en bindning av jute. Slutligen så trycks dina foton och designer på ett vackert tyg som du väljer själv, antingen Velvet Shimmer eller det lyxiga Marbled Velvet. Detta tyg utgör luggen på mattan och det är ett underbart tyg att gå på, sitta på, och stryka med handen. Det har en lyxig glans som visar upp dina foton på ett otroligt vackert sätt.
 

En matta för alla husets rum

Hur vi inreder vårt hem ger en bild av oss själva. Din stil syns på dina kläder och din heminredning, så varför inte göra den mer personlig? Våra mattor finns tillgängliga i sex storlekar och stilar så att du kan göra dem till en del av i stort sett vilket utrymme som helst. Du kan till och med trycka en personlig matta för varje rum i hemmet. Om du har barn så kan du skapa en design för varje pojke eller flicka. En design med deras namn, foton av dem eller bilder av deras favoritartister eller tecknade figur. Välj ett färgschema som matchar deras sovrum så att de kan skämma bort sina fötter med en helt egen matta innan de går till kojs. För tonåringar som "behöver utrymme" så kan du göra en matta som ser till att alla knackar innan de öppnar dörren till deras rum! 

För de långa, tomma hallarna så är en snygg hallmatta alldeles perfekt. En av våra mest populära fotomattor är hallmattor som är långa och smala. Ge gästerna något mjukt att gå på när de tagit av sig skorna och välkomna dem in i ditt hem med en snygg och bekväm gångmatta. Lägg till fransar på mattan för att ge den det där lilla extra. Om du har en stor golvyta som du vill fylla, då kan du välja vår XL storlek. Mattan är 128 x 290 cm och ger alla utrymmen värme, elegans och en touch av personlighet.