Tillbaka till hemsidan
Personlig musmatta

Personlig musmatta

Designa egen musmatta Made in the UKMade in the UK

från 511,00 kr Introduktionspris

Skapa en egen personlig musmatta med foton för en personlig touch till hemmet eller på kontoret. Din musmatta med tryck är rektangulär, rundade...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 96 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 511,00 kr
 • 3 244,26 kr styck (Spara 800,22 kr)
 • 10 198,72 kr styck (Spara 3 122,80 kr)

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Gör din egen musmatta online 

Designa en egen musmatta online med hjälp av vårt enkla onlineverktyg. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina digitala foton, mönster eller text och designa din musmatta precis som du vill och sen sköter vi resten. Vi trycker din personliga musmatta med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett varaktigt tryck med en fantastisk färgåtergivning. Bags of Love har över 12 års erfarenhet med att tillverka fotoprodukter av dina härliga minnen. Vår musmatta med eget tryck är robust, bekväm, tålig och en av de bästa musmattorna som finns ute på marknaden. Testa att göra din egen musmatta redan idag. Vårt onlineverktyg är både roligt och gratis att testa! 

Personlig musmatta med foto, mönster eller text

Har du en favoritfoto eller ett citat som alltid lyfter dig? Varför inte skapa en musmatta med eget tryck som genast höjer stämningen vid datorn hemma eller på kontoret. Om du har flera foton som du vill pryda din personliga musmatta med kan du skapa ett coolt fotocollage med alla dina foton med hjälp av vår enkla collageapp. Du kan välja mellan olika mallar som slumpartat skapar fotocollage. Innan du beställer får se en förhandsgranskning över din slutprodukt. En musmatta med foto är även en underbar personlig present som är lätt att skicka till nära och kära på posten då det är ett litet och smidigt paket. Vi erbjuder korta tillverkningstider och snabba leveranser över hela världen.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett