Tillbaka till hemsidan
Personlig musmatta

Recensioner av Musmatta

Personlig musmatta

Designa egen musmatta

från 508,00 kr

Skapa en egen personlig musmatta med foton för en personlig touch till hemmet eller på kontoret. Din musmatta med tryck är rektangulär, rundade...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 96 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 537,00 kr
 • 3 256,47 kr styck (Spara 841,58 kr)
 • 10 208,66 kr styck (Spara 3 283,44 kr)

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Gör din egen musmatta online 

Designa en egen musmatta online med hjälp av vårt enkla onlineverktyg. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina digitala foton, mönster eller text och designa din musmatta precis som du vill och sen sköter vi resten. Vi trycker din personliga musmatta med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett varaktigt tryck med en fantastisk färgåtergivning. Bags of Love har över 12 års erfarenhet med att tillverka fotoprodukter av dina härliga minnen. Vår musmatta med eget tryck är robust, bekväm, tålig och en av de bästa musmattorna som finns ute på marknaden. Testa att göra din egen musmatta redan idag. Vårt onlineverktyg är både roligt och gratis att testa! 

Personlig musmatta med foto, mönster eller text

Har du en favoritfoto eller ett citat som alltid lyfter dig? Varför inte skapa en musmatta med eget tryck som genast höjer stämningen vid datorn hemma eller på kontoret. Om du har flera foton som du vill pryda din personliga musmatta med kan du skapa ett coolt fotocollage med alla dina foton med hjälp av vår enkla collageapp. Du kan välja mellan olika mallar som slumpartat skapar fotocollage. Innan du beställer får se en förhandsgranskning över din slutprodukt. En musmatta med foto är även en underbar personlig present som är lätt att skicka till nära och kära på posten då det är ett litet och smidigt paket. Vi erbjuder korta tillverkningstider och snabba leveranser över hela världen.

Trendar just nu: