Tillbaka till hemsidan
Necessär med personlig bild

Necessär med personlig bild

Designa egen necessär med foto Made in the UKMade in the UK

från 821,00 kr

En elegant och rymlig egen designad necessär är en användbar trofast följeslagare. Din personliga necessär håller gladeligen i ordning på allt d...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 96 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 821,00 kr
 • 2 774,00 kr styck (Spara 94,00 kr)

Detaljer: Personlig necessär med namn 

 • Långvarigt fototryck på satin
 • Helt fodrad med fin dragkedja med hjärta
 • Storlek: 24 x 16,5 x 10 cm - ca 140 gram
 • Välj mellan 4 olika färger i läder eller vinyl 
 • Vattentät innerfoder. Lätt att torka av 
 • 10 års garanti på tryck & tillverkning 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej
   

Designa en necessär med egna foton, text, eller mönster 

Äkta läder

Det är både enkelt och roligt att skapa din personliga necessär med namn eller foto i vårt onlineverktyg. Om du har flera bilder som du älskar, kan du även skapa ett fotocollage. Möjligheterna är oändliga när det kommer till din personliga necessär! Det enda du behöver göra är att ladda upp dina bilder eller mönster och placera ut din design som du vill. Du kan välja mellan två olika material; lent nappaläder eller cool poppig vinyl. Kantfärgerna kommer i ett val om 4 olika - ljusrosa, benvit, ljusblått samt svart.

Personlig present fixad - necessär med eget tryck 

Det är inte alltid lätt att hitta den perfekta personliga presenten. Men du behöver inte leta längre! Med Bags of Loves personliga necessär eller sminkväska har du den ultimata gåvan till frugan, systern, fastern, väninnan eller flickvännen. Du designar den själv med ditt val av foto vilket alltid kommer att tjäna som en fin påminnelse om härliga minnen tillsammans, på resa eller på gymmet. 

Mors dag present eller personlig julklapp till mamma 

Låt mamma hålla reda på sitt smink och mindre skönhetsprodukter med hjälp av en personlig necessär. Högkvalitativ necessär med eget tryck av foton och text är en underbart omtänksam present till mamma på mors dag eller julafton. Välj ut ett favoritfoto av er två och låt mamma minnas era fina stunder tillsammans.

Skräddarsydd personlig necessär 

Designa din egen necessär med namn, foto, eller mönster. Vi trycker och skräddarsyr din personliga necessär för hand här i vår egen fabrik enligt traditionella hantverksmetoder. Processen övervakas minutiöst, från tryck till sömnad. Den passar perfekt för skönhetsprodukter och smink. Den har vackra detaljer som en liten söt hjärtformad dragkedja. Insidan av necessären är vattentät vilket gör det enkelt att tvätta av den om något skulle läcka. 

Skötselråd: Torka av med en våt trasa. Blötlägg ej. 10 års garanti på tryck och tillverkning.

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett