Tillbaka till hemsidan
Pennkjol - Marilyn

Pennkjol - Marilyn

Pennkjol Made in the UKMade in the UK

från 1 092,00 kr

Finns i tre olika material och i storlekar från XXS till 2XL och de kan skräddarsys helt. De är designade för att framhäva dina naturliga kurvor...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Womens Pencil Skirts Features

 • Välj mellan tre material
 • Tillgänglig i XXS till 2XL
 • Öppning i mitten baktill
 • Välj färg på tråden för dekorsömmen
 • Hög, elastiskt midja
 • Välj att lägga till egen etikett

Din pennkjol görs på beställning, med kärlek, i vår studio i London, på samma plats som den designades.

Den har en söm i mitten baktill och en liten glipa längst nere baktill som ger dig mer rörelsefrihet. Tygerna du kan välja mellan har valts ut just för dessa pennkjolar tack vare deras fantastiska stretchegenskaper som framhäver dina naturliga kurvor och skulpterar din kropp.
 • Perfekt för den kroppsmedvetna, designad med kroppsskulptering i åtanke
 • Tillgänglig i storlekar från XXS till 2XL
 • Välj mellan tre fantastiska och stretchiga tyger som framhäver dina kurvor
 • Har en söm och glipa i mitten baktill som ger större rörelsefrihet
 • Design med hög midja som ger ytterligare kroppsskulptering
 • 4 cm högt elastiskt midjeband, inga fula dragkedjor
 • 18,5 cm lång glipa baktill som ger rörelsefrihet och den klassiska looken
 • 57,5 cm lång kjol (inklusive midja och fåll)
 • 71 cm fåll omkrets
 • Skapa din egen kjoldesign med ett enkelt designverktyg
 • Välj att lägga till en personlig etikett
 • Handgjord på beställning

Tvättråd

Vänd ut och in före tvätt. Stryk på baksidan av den tryckta sidan. Tvätta i 30 grader. Torktumla på låg värme. Vrid ej ur. Stryk på låg värme. Kan ångas.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Vrid ej ur
 • Låg värme
 • Ångtålig

Hur din pennkjol fungerar

Kjolen designades med kroppsskulptering i åtanke, för de kroppsmedvetna, med ett urval av tre vackra och stretchiga tyger. Skräddarsy din pennkjol med vårt lättanvända designverktyg i bara några få steg.

Steg ett: Välj din storlek
Pennkjolen finns i sju storlekar, från XXS till 2XL, så du kan välja den storlek som passar dig bäst. Om du tycker att storlekar som är angivna av bokstäver inte är det lättaste att välja rätt mellan så kan du se andra storlekar i vårt designverktyg. Så bara välj den storlek som matchar din vanliga kjolstorlek och välj den.

Steg två: Välj ditt tyg
Du kan välja mellan tre olika material för att göra din personliga pennkjol och varje material har sina egna egenskaper. Crushed Velour är en stickad poly-textil och har en tät struktur vilket gör det perfekt som stretchigt tyg. Det har en mjuk lugg som håller värme bra och det har också en glänsande yta som låter tyget skimra. Ponte Jersey ser lite räfflat ut och eftersom det är ett trikåtyg så har det fantastiska stretchegenskaper. Rox Sports Jersey har en väldigt mjuk rätsida och det är också ett trikåtyg som har stretch som framhäver dina kurvor.

Steg tre: Decide your detailing
Designverktyget låter dig välja mellan svart eller vit tråd för dekorationssömmen och även om du vill ha en personlig etikett eller inte på din kjol. Etiketten är helt valfri och om du väljer att ha en så kommer designverktyget lägga till en panel så att du kan designa den. Varje etikett är lika unik som plagget den sys fast på så du kan skräddarsy den med ett personligt meddelande, vilket är perfekt om du tänker ge bort kjolen du designar.

Steg fyra: Släpp lös fantasin!
Det är allt, nu har du valt alla dina alternativ och du är redo för att göra din egen, personliga design. Ladda upp dina favoritbilder, skapa grafik eller lägg till och med till text på kjolen, för att göra den lika unik som du själv är.

 

Hur pennkjolen kommer se ut

Eftersom pennkjolen finns tillgänglig i tre olika tyger så kommer ditt val av tyg bestämma mycket av hur den ser ut. Tyget Crushed Velour har en tjock och lyxig textur med vacker glans. Det har en mjuk lugg som ger det volym och det reflekterar ljuset på ett vackert sätt. Ponte Jersey har distinkt räffling och dubbelstickning som ger din kjol en nästan täträfflad look. Tyget Rox Sports Jersey är underbart lent mot huden och har också en naturlig glans, detta är ett andningsbart tyg och det veckar sig inte så lätt.

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Womens Fashion Range
  XXS. XS. S. M. L. XL. 2XL.
Midja XXS. 57 - 61 cm
22,5 - 22,5 "
XS. 61 - 65 cm
24 - 25,5 "
S. 65 - 69,5 cm
25,5 - 27,3 "
M. 69,5 - 74,5 cm
27,3 - 29,3 "
L. 74,5 - 80 cm
29,3 - 31,5 "
XL. 80 - 86 cm
31,5 - 33,8 "
2XL. 86 - 93 cm
33,8 - 36,6 "
Höfter XXS. 84 - 88 cm
33 - 34,5 "
XS. 88 - 92 cm
34,5 - 36,22 "
S. 92 - 96,5 cm
36,22 - 38 "
M. 96,5 - 101,5 cm
38 - 40 "
L. 101,5 - 107 cm
40 - 42 "
XL. 107 - 113 cm
42 - 44,5 "
2XL. 113 - 120 cm
44,5 - 47,2 "
 • Midja Mät med måttbandet runt midjan där den är som smalast.
 • Höfter Mät runt stuss där de är som bredast (över stussen)Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Rakt på tyget

Vi trycker din personliga design rakt på tyget. Därefter klipper vi ut det i rätt form och storlek och syr ihop det för hand. Detta garanterar att din personliga design trycks med fullt färgtryck från kant till kant. Eftersom alla dessa pennkjolar tillverkas på detta vis så kan du vara lugn att alla detaljer är som du vill ha dem. På grund av fåll och att plagget sys för hand så kan måtten avvika något från de angivna.

Våra bästa tips

Det finns så många saker du kan göra med skräddarsydda pennkjolar att vi har svårt för att välja några tips att kalla för våra "bästa". Rox Sports Jersey är så bekvämt och luftigt att det är perfekt - som namnet antyder - för sport. Vi älskar tanken att skräddarsy denna unika version av en klassisk kjol för att stötta dina bart på deras träningar och matcher; bara för att du står vid sidan behöver det inte betyda att du inte kan klä dig för att imponera. Vi älskar också Crushed Velour när det gäller lyx, perfekt för middagsbjudningar där alla kommer fråga var du köpt din kjol. Ponte Jersey, med sitt räfflade utseende, är otroligt bekväm; perfekt för att få rätt stil för jobbet, samtidigt som du inte behöver känna dig obekväm under morgonpendlingen dit.


Alla tre tyger som används till dessa pennkjolar har valts ut på grund av deras fina stretchegenskaper. När de kombineras med detaljer i designen som framhäver dina naturliga kurvor så blir slutresultatet otrolig kroppsskulptering. Plagg med hög midja döljer många synder och är en av våra personliga favoriter; lämpliga för alla åldrar och kroppsformer eftersom de sitter på din midja och inte på dina höfter. De använder din kropps naturliga former och framhäver dem samtidigt som de får dina ben att se längre ut - perfekt för kortare kvinnor. Baktill har kjolen en vacker söm och den klassiska glipan som låter dig röra dig mer obehindrat.

Nyligen sett