Tillbaka till hemsidan
Personlig adressbok

Personlig adressbok

Tryck en adressbok med dina foton Made in the UKMade in the UK

från 545,00 kr

Fantastisk personlig adressbok som du själv designar i vårt enkla onlineverktyg. Vi kan trycka nästan vad som helst på fram- och baksidan av din...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 545,00 kr
 • 2 511,00 kr styck (Spara 68,00 kr)

Detaljer: Adressbok med egna foton 

 • 145mm x 210mm (A5-format), Ca. 1cm tjock
 • Bunden för hand
 • 80 sidor av 110gsm benvitt papper
 • 380 gram 
 • Din design på fram- & baksidan

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Adressbok med personligt omslag 

Med hjälp av Bags of Love kan du nu designa en fantastisk adressbok som är både fin och praktiskt. Det är inte ofta som du hittar personliga presenter som uppfyller alla krav, men denna adressbok tickar verkligen av allt på listan. I vårt onlineverktyg så kan du välja ut en egen design bestående av foton, mönster eller text till både fram- och baksidan. Testa att designa din adressbok i vårt verktyg redan idag. Hos oss är det du som är designern så släpp lös din kreativitet och skapa en fantastisk adressbok till dig själv eller som en personlig present till dina nära och kära. 

Adressboken binds för hand i vårt bokbinderi. Dina foton trycks på fantastisk Monroe Satin vilket ger en utmärkande, lyxig och mjuk yta. Alla våra produkter tillverkas under ett och samma tak här i vår egen fabrik. I och med detta kan vi erbjuda våra kunder produkter av hög kvalitet som vyer stolta över. Vänligen notera att Monroe Satin är ett vävt material, så vi rekommenderar att du använder foton och mönster med stora detaljer eller stora foton för att garantera ett knivskarpt tryck. 

Designa en adressbok online

Om du vill designa din egen adressbok med hjälp av oss så behöver du bara klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. Det är ett väldigt användbart verktyg som fungerar helt online. Där kan du ladda upp dina foton, mönster, lägga till text samt välja mellan fyra färger (svart, blå, röd, grön) för bokryggens färg. En adressbok är en väldigt praktisk och användbar bok för att skriva ner telefonnummer och adresser. Din personliga adressbok är av högsta kvalitet och kommer med ett hårt omslag som du själv designar. 

Adressböcker med eget tryck av foton 

Har du en massa foton som ligger på hårddisken eller kameraminnet? Gör något roligt med dina foton och använd dem till att skapa en personlig adressbok med hjälp av oss. Om du har en massa favoritfoton och inte riktigt kan välja vilka som du vill använda så kan du ta hjälp av vår enkla app som skapar ett slumpmässigt fotocollage med dina bilder. Du kan självklart lägga till en text för att ge en extra personlig touch. Letar du efter en personlig present? Skapa en personlig adressbok till dina nära och kära. Det är en perfekt present till den som alltid är ute på språng och behöver lite extra hjälp med organisation.Varje gång de drar ut sin adressbok med personligt omslag ur väskan så kommer de att minnas dig och bli super lyckliga över sin adressbok som skapades just för dem. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett