Tillbaka till hemsidan
Hjärtformad alla hjärtans dag-prydnad

Hjärtformad alla hjärtans dag-prydnad

Designa en personlig alla hjärtans dag-present Made in the UKMade in the UK

från 370,00 kr

Personliga hjärtformade prydnader är ett fint sätt att ge din älskling något som är lite annorlunda. Varför inte designa en hjärtformad minnessak med foto på? Våra hjärtformade prydnader för Alla hjärtans dag finns i vår nya 100% handgjorda variant med satängfinish. Skaffa dig en vacker hjärtformad prydnad som levereras med ett vackert band att hända den i och du kan välja till en gullig påse som du kan förvara den i.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 100 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

 • Premium quality biscuitware ornaments
 • Bespoke heart shape with double sided print
 • Luxury hanging ribbon and pouch
 • Edge to edge printing option
 • Perfect Valentine's Day gift
 • Handmade in UK

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Alla hjärtans dag present - fotohjärta i keramik 

Våra söta små hjärtformade prydnader är en underbar gåva till din älskade på alla hjärtans dag, som passar både kille och tjej. De är perfekta som en liten påminnelse om din kärlek, som enkelt kan hängas upp eller läggas i väskan. Visa din kärlek genom att välja ett foto som betyder något alldeles speciellt för er två med en romantisk text. Vi trycker din personliga alla hjärtans dag prydnad med ett dubbelsidigt och varaktigt tryck. Firar du alla hjärtans dag långt bort från din partner? Varför inte skicka en alla hjärtans dag present till din älskling? Den kommer komplett i en fin presentpåse och kommer garanterat att överraska på posten.

Personliga alla hjärtans dag presenter

Fotopresenter är en fantastisk gåva för alla hjärtans dag då du kan personalisera med dina egna foton och text. Här på Bags of Love är vi experter på att skapa diverse fotoprodukter och vi garanterar att denna alla hjärtans dag prydnad kommer att glädja mottagaren! Ett keramikhjärta med tryck av foton skapad av dig. En vinnande presentidé! Romantiska presenter är inte alltid lätt att hitta men med vårt breda sortiment av personliga fotoprodukter blir det genast mycket enklare att hitta något fint till din älskling. Klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan för att testa att designa en personlig alla hjärtans dag prydnad. Det är både roligt och gratis att prova.

Ett lyxigt sätt att visa din kärlek

Vår nya lyxiga version är handgjort lergods som är tryckt över hela ytan, med en oglaserad, äkta textur. Dessa är tjockare och har en satängliknande borstad finish. Du kommer också kunna välja mellan sex underbara färger på bandet. Hela skapandeprocessen sker under ett och samma tak i vår egen verkstad.

Observera: På grund av den tjocka lyxiga keramikens vikt så rekommenderar vi att du undviker att hänga dem för långt ut på granens grenar, då dessa kan böjas och prydnaden trillar i golvet.

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!