Back to Site

Hjärtformad alla hjärtans dag prydnad

Hjärtformad alla hjärtans dag prydnad

Designa en personlig alla hjärtans dag present

Spara 7% från 325,00 kr Tidigare 349,00 kr

Är alla hjärtans dag runt hörnet? Presentpanik? Ta hjälp av oss och skapa en unik Alla Hjärtans Dag prydnad till din älskade. Vi trycker dina foton och text dubbelsidigt på en hjärtformad prydnad som kommer med ett fint rött band och en söt presentpåse.

 • Klar för leverans om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer för personlig alla hjärtans dag present 

 • Dubbelsidigt tryck på keramik
 • Hjärtformad 76 x 72 mm
 • Rött sidenband och presentpåse 
 • Kanterna förblir vita 
 • Perfekt alla hjärtans dag present 

Alla hjärtans dag present - fotohjärta i keramik 

Vårt söta lilla hjärtformade prydnad är en underbar gåva till din älskade på alla hjärtans dag, som passar både kille och tjej. Det är en perfekt liten påminnelse om din kärlek, som enkelt kan hängas upp eller läggas i väskan. Visa din kärlek genom att välja ett foto som betyder något alldeles speciellt för er två med en romantisk text. Vi trycker din personliga alla hjärtans dag prydnad med ett dubbelsidigt och varaktigt tryck. Firar du alla hjärtans dag långt bort från din partner? Varför inte skicka en alla hjärtans dag present till din älskling? Den kommer komplett i en fin presentpåse och kommer garanterat att överraska på posten.

Personliga alla hjärtans dag presenter

Fotopresenter är en fantastisk gåva för alla hjärtans dag då du kan personalisera med dina egna foton och text. Här på Bags of Love är vi experter på att skapa diverse fotoprodukter och vi garanterar att denna alla hjärtans dag prydnad kommer att glädja mottagaren! Ett keramikhjärta med tryck av foton skapad av dig. En vinnande presentidé! Romantiska presenter är inte alltid lätt att hitta men med vårt breda sortiment av personliga fotoprodukter blir det genast mycket enklare att hitta något fint till din älskling. Klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan för att testa att designa en personlig alla hjärtans dag prydnad. Det är både roligt och gratis att pröva.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: