Tillbaka till hemsidan

Hjärtformad alla hjärtans dag-prydnad

Hjärtformad alla hjärtans dag-prydnad

Designa en personlig alla hjärtans dag-present Made in the UKMade in the UK

Spara 7% från 370,00 kr Tidigare 399,00 kr

Personliga hjärtformade prydnader är ett fint sätt att ge din älskling något som är lite annorlunda. Varför inte designa en hjärtformad minnessak med foto på? Våra hjärtformade prydnader för Alla hjärtans dag finns i en lättare, glaserad version eller vår nya 100% handgjorda variant med satängfinish. Båda alternativen ger dig en vacker hjärtformad prydnad som levereras med ett vackert band att hända den i och du kan välja till en gullig påse som du kan förvara den i.

 • Fraktas om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 110 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 395,00 kr
 • 2 215,00 kr styck (Spara 360,00 kr)
 • 3 169,00 kr styck (Spara 678,00 kr)
 • 10 123,00 kr styck (Spara 2.720,00 kr)

Detaljer för personlig alla hjärtans dag present 

 • Dubbelsidigt tryck på keramik
 • Två alternativ av material och finish
 • Hjärtformad 76 x 72 mm eller 81 x 71 mm
 • Kommer med sidenband
 • Söt påse kan väljas till
 • Perfekt alla hjärtans dag present 

Alla hjärtans dag present - fotohjärta i keramik 

Våra söta små hjärtformade prydnader är en underbar gåva till din älskade på alla hjärtans dag, som passar både kille och tjej. De är perfekta som en liten påminnelse om din kärlek, som enkelt kan hängas upp eller läggas i väskan. Visa din kärlek genom att välja ett foto som betyder något alldeles speciellt för er två med en romantisk text. Vi trycker din personliga alla hjärtans dag prydnad med ett dubbelsidigt och varaktigt tryck. Firar du alla hjärtans dag långt bort från din partner? Varför inte skicka en alla hjärtans dag present till din älskling? Den kommer komplett i en fin presentpåse och kommer garanterat att överraska på posten.

Personliga alla hjärtans dag presenter

Fotopresenter är en fantastisk gåva för alla hjärtans dag då du kan personalisera med dina egna foton och text. Här på Bags of Love är vi experter på att skapa diverse fotoprodukter och vi garanterar att denna alla hjärtans dag prydnad kommer att glädja mottagaren! Ett keramikhjärta med tryck av foton skapad av dig. En vinnande presentidé! Romantiska presenter är inte alltid lätt att hitta men med vårt breda sortiment av personliga fotoprodukter blir det genast mycket enklare att hitta något fint till din älskling. Klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan för att testa att designa en personlig alla hjärtans dag prydnad. Det är både roligt och gratis att prova.

Två alternativ

Du kan välja mellan två alternativ när du designar din hjärtformade prydnad. Först finns det versionen som är lite lättare och som har glaserad finish. Dessa är lite mindre och tunnare än den nya versionen och det kommer finnas en vit linje längs kanterna som skiljer fram- och baksidan. Vår nya lyxiga version är handgjort lergods som är tryckt över hela ytan, med en oglaserad, äkta textur. Dessa är tjockare och har en satängliknande borstad finish. Du kommer också kunna välja mellan sex underbara färger på bandet. Hela skapandeprocessen sker under ett och samma tak i vår egen verkstad.

Observera: På grund av den tjocka lyxiga keramikens vikt så rekommenderar vi att du undviker att hänga dem för långt ut på granens grenar, då dessa kan böjas och prydnaden trillar i golvet.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: