Tillbaka till hemsidan

Personlig axelremsväska

Personlig axelremsväska

Designa din egen axelremsväska Made in the UKMade in the UK

från 870,00 kr

En personlig axelresväska låter dig bära med dagens nödvändigheter på ett säkert och snyggt sätt. Praktiskt axelremsväska med eget tryck av dina foton som är tillverkad av äkta nappaläder och canvas av hög kvalitet. Designa en axelremsväska enkelt online.

Real Leather

 • Fraktas om 2 - 3 dagar

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: personlig axelremsväska

 • Svart, äkta läder, fototryck på canvas
 • Välj mellan tre storlekar
 • Justerbar tjock axelrem
 • 3 säkra fack i den stora väskan (ej i de mindre)
 • 2 års garanti 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej
Real Leather

Produktinformation - Personlig axelremsväska

Vår axelremsväska med eget tryck tillverkas av högkvalitativt, äkta nappaläder och är en riktig modeyttring för både herrar och damer. Designa din egen axelremsväska online genom att klicka på knappen "Starta Design" här ovan. I vårt enkla onlineverktyg kan du ladda upp dina foton, mönster, text och placera ut din design som du vill på axelremsväskans tryckyta. Använd en personlig axelremsväska för att bära med dig dina nödvändigheter under dagens gång. Den större av de tre storlekarna har tre säkra fack på insidan med plats för surfplatta, plånbok och andra viktiga saker. 

 • Den stora väskan har 1 stort fack och 3 säkra fack med dragkedja
 • Den lilla samt medium har ett säkert fack på baksidan med dragkedja
 • Äkta läder med fototryck på canvas 
 • Justerbar och bekväm axelrem 
 • Stark fäste för extra säkerhet 
 • Välj mellan 3 storlekar
 • 220/340/680 gram
 • 2 års garanti vid vardagligt bruk

Skötselråd: Vid behov kan du torka av din personliga axelremsväska. Efter ungefär 12 månaders användning kommer lädret att få en använd look.

När vi mottar din beställning sätter vi genast igång att tillverka din axelremsväska med eget tryck. Först trycker vi dina foton på canvas med den senaste trycktekniken som resulterar i ett hållbart tryck med knivskarp skärpa. Efter tryck sys axelremsväskan ihop för hand. All Bags of Loves tillverkning sker under ett och samma tak i London, Storbritannien. Vi kan på så sätt garantera att din axelremsväska är utav högsta kvalitet och korta tillverkningstider. 

Storleksinformation - Personlig axelremsväska 

Välj mellan tre olika storlekar: 

Liten axelremsväska: 
18 x 14 x 6 cm med en ficka på baksidan - 220 gram

Medium axelremsväska:
22 x 18 x 6 cm med en ficka på baksidan  - 340 gram

Stor axelremsväska:
30 cm x 26 cm x 10 cm med 3 fickor - 680 gram

Designa din egen axelremsväska online 

Hos Bags of Love arbetar vi endast med förstklassiga material som valts ut noggrant av våra medarbetare. Din personliga axelremsväska består av högkvalitativt läder och canvas. Lädret har en naturlig glans men efter ett års användning kommer lädret att nötas naturligt precis som äkta läder alltid gör. Men detta kommer bara att ge din väska ett charmigt och älskat intryck. 

Designtips och idéer för axelremsväska med eget tryck

Dina foton, mönster eller text trycks på tjock canvas har en charmig look och känsla. Färgerna kommer ut färgsprakande och med full färgåtergivning. Djärv och färgstark design gör sig extremt fint i tryck speciellt i kontrast med det svarta lädret. Din personliga axelremsväskas tryckyta är på väskans framsida och du kan antigen välja ett foto eller göra ett fotocollage med alla dina favoritminnen.

Inspiration för din personliga axelremsväska 

Hos oss är det du som är designern. Det du skapar - tillverkar vi. Släpp lös din kreativitet och designa en axelremsväska som visar upp din personliga stil för världen. Välj ut dina favoritfoton från en drömsemester, ett mönster eller illustration som du själv skapat. Du kan även lägga till egen text för en extra personlig touch. Våra personliga axelremsväskor kan användas till dagliga ärenden eller som ett smidigt handbagage vid resor för förvaring av plånbok, pass och biljetter. 

Personlig present - axelremsväska med tryck

En axelremsväska är ett utmärkt sätt att förvara viktiga dokument eller and tillbehör som du kan komma att behöva under dagens gång. Att pendla mellan jobbet och hemmet kan ibland vara stressigt och bökigt men våra personliga axelremsväskor är precis i lagom stor storlek och är smidiga att bära med sig. En perfekt personlig present till din partner, bror eller son som är trött på att bära med sig sin portfölj. 

Denna smidiga axelremsväska med eget tryck i äkta läder är en fantastisk semesterväska som låter dig hålla reda på alla dina viktiga tillhörigheter. Ge bort en personlig axelremsväska till en familjemedlem eller kompis som ska ut och resa och gör det enkelt för dem att förvara sina saker under resans gång. 

Våra personliga axelremsväskor passar även utmärkt för studenter som letar efter en liten och smidig axelremsväska när de bara har en lektion och inte vill släpa med sig en stor rygga. En fantastisk originell gåva till din son eller dotter som pluggar på högskolan eller universitetet.

Mängdrabatt

Precis som med många av våra fantastiska fotoprodukter så kommer vår personliga axelremsväska med en exklusiv mängdrabatt. Detta innebär att om du köper fler än 1 axelremsväska med eget tryck så kommer du få ta del av detta attraktiva erbjudande. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: