Babyfiltar med namn

Babyfiltar med namn

Personlig namnfilt

från 408,00 kr

Vår klassiska snuttefilt med namn är mjuk och gosig att ha i sängen, vagnen eller på golvet. En babyfilt med namn är en perfekt present till en nyfödd baby eller som en personlig doppresent. Designa en personlig babyfilt enkelt redan idag med hjälp av oss.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer: Personlig Snuttefilt

  • Mjukt polarfleece 285gsm 100x65cm
  • Babyfiltar med namn tryckt på ena sidan 
  • Välj mellan fyra olika färger till baksidan 
  • Kan tvättas i tvättmaskin 30 grader
  • 10 års garanti på tryck, material & söm

Personliga doppresenter 

Dessa personliga babyfiltar med namn är perfekt som doppresent. Designa en egen snuttefilt med namn och födelsedatum för en extra personlig present. En babyfilt med namn är en väldigt uppskattad doppresent som kommer att ge många mysiga stunder medan barnet växer upp. En snuttefilt med namn är en omtyckt minnesgåva som både föräldrar och barn kommer att älska. När barnet växt ut sin namnfilt är den perfekt att rulla ihop och spara som ett minne av barndomen. Tryckt på polarfleece 285gsm.

Namnfilt för barn

Designa din namnfilt så här:

1. Lägg till din artikel i varukorgen.
2. Välj typ av filt, färg, markera "lägg till text" alternativet och format: liggande eller porträtt.
3. Betala för din beställning.
4. När du har betalat så kommer du till textfältet där du kan lägga till din utvalda text.

Gosig snuttefilt med namn 

Vår mjuka personliga babyfilt tillverkas av den mjukaste fleecen av hög kvalitet i två ihopsydda lager. Den är mjuk mot babyns hud samtidigt som den är otroligt mysig. Perfekt för resor, vagnen, babynästet eller i sängen. Med en namnfilt blir mysstunden extra gosig. I vårt onlineverktyg skriver du in din text och väljer mellan rosa eller blå framsida med vit text, samt baksidans färg. Vi trycker och skräddarsyr din namnfilt här i London, England. Din personliga babyfilt kan självklart tvättas i tvättmaskin. Tvätta din namnfilt i 30 grader utan att ditt tryck bleknar. Våra babyfiltar kommer hålla år efter år, tvätt efter tvätt. Bags of Love är experter på att skapa fotoprodukter av dina minnen och vi erbjuder kort tillverkningstid samt leveranser över hela världen.

10 års garanti på tryck, material & söm.

Du kanske även gillar: