Tillbaka till hemsidan
Babyfiltar med namn

Babyfiltar med namn

Personlig namnfilt Made in the UKMade in the UK

från 545,00 kr

Vår klassiska snuttefilt med namn är mjuk och gosig att ha i sängen, i vagnen eller på golvet. En babyfilt med namn är en perfekt present till e...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personlig Snuttefilt

 • Mjukt polarfleece 285gsm 100x65cm
 • Babyfilt med namn tryckt på ena sidan 
 • Välj mellan fem olika färger på baksidan 
 • Kan tvättas i tvättmaskin på 30 grader
 • 10 års garanti på tryck, material & söm

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Personliga doppresenter 

Dessa personliga babyfiltar med namn är perfekta som doppresent. Designa en egen snuttefilt med namn och födelsedatum för en extra personlig present. En babyfilt med namn är en väldigt uppskattad doppresent som kommer att ge många mysiga stunder medan barnet växer upp. En snuttefilt med namn är en omtyckt minnesgåva som både föräldrar och barn kommer att älska. När barnet växt ifrån sin namnfilt är den perfekt att rulla ihop och spara som ett minne av barndomen. Tryckt på polarfleece på 285gsm.

Namnfilt för barn

Designa din namnfilt så här:

1. Lägg till din artikel i varukorgen.
2. Välj typ av filt, färg, markera "lägg till text" alternativet och format: liggande eller porträtt.
3. Betala för din beställning.
4. När du har betalat så kommer du till textfältet där du kan lägga till din utvalda text.

Gosig snuttefilt med namn 

Vår mjuka personliga babyfilt tillverkas av den mjukaste fleecen av hög kvalitet i två hopsydda lager. Den är mjuk mot babyns hud samtidigt som den är otroligt mysig. Perfekt för resor, vagnen, babynästet eller i sängen. Med en namnfilt blir mysstunden extra gosig. I vårt onlineverktyg skriver du in din text och väljer mellan rosa eller blå framsida med vit text, samt baksidans färg. Vi trycker och skräddarsyr din namnfilt här i vår egen fabrik. Din personliga babyfilt kan självklart tvättas i tvättmaskin. Tvätta din namnfilt i 30 grader utan att ditt tryck bleknar. Våra babyfiltar tål att tvättas i många, många år utan att blekna. Bags of Love är experter på att skapa fotoprodukter av dina minnen och vi erbjuder kort tillverkningstid samt leveranser över hela världen.

10 års garanti på tryck, material & söm.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett