Tillbaka till hemsidan
Personlig bagagetag

Recensioner av Personliga bagagetaggar

Personlig bagagetag

Designa bagagetaggar online i läder

från 537,00 kr

Gör det enkelt att identifiera din väska på flygplatsen med våra personliga bagagetaggar i äkta läder eller läderimitation. Designa en bagagebri...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 96 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: personliga bagagebrickor 

 • Bagagetagg i läder med eget tryck
 • Välj mellan 3 lädersorter
 • 70 x 57 mm tryck på båda sidor med foto / text
 • Ungefärlig vikt < 20 gram
 • Varaktigt tryck, inget mer skrivandes för hand 
 • Slitstark och tålig kvalitet 

Äkta läder

Gör dina egna personliga bagagebrickor

Har du också stått i ankomsthallen, lite lagom trött efter en lång flight och så går äntligen bagagebandet igång och ut på bandet kommer en massa likadana svarta väskor? Gör det enkelt för dig själv och märk ut dig väska med en personlig bagagetag som du har designat själv! I vårt onlineverktyg kan du välja ut fina foton, mönster eller lägga till text till din personliga bagagebricka. Du kan till exempel trycka ett foto på ena sidan och din kontaktinformation på andra. Vi tillverkar din bagagetag av äkta läder eller läderimitation och trycker med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett skarpt och färgrikt tryck. Testa att designa din egen bagagetag online redan idag. Vårt onlineverktyg är både roligt och gratis att pröva. 

Rolig bröllopspresent - bagagebricka med eget tryck 

Gör en rolig present till det nygifta paret som låter dem börja smekmånaden i stil. Designa personliga bagagebrickor med ett foto av paret och en text som till exempel "Herr & fru". Du kan även lägga till ett fint citat som ger dem lycka och tur. Du har två sidor som du kan pryda med foton, mönster eller text. Vi vet att det inte alltid är lätt att hitta personliga bröllopspresenter men med Bags of Loves stora sortiment av personliga fotoprodukter blir det lekande lätt. Våra personliga bagagebrickor kommer med mängdrabatt, så om du köper fler än en sparar du in en slant. Perfekt om du vill köpa bagagebrickor med eget tryck för ett par. 

Personliga bagagetaggar för hela familjen

Är det dags att resa med familjen? Organisera alla dina väskor med personliga bagetaggar med samma tema så att ni enkelt kan identifiera era väskor. Ett litet tips är att designa bagagetaggarna med klatschiga färger vilket gör det ännu enklare att se vilka väskor som är era. Våra personliga bagagebrickor har två sidor som du kan pryda med foto och text. En sida kan till exempel vara prydd med ett foto av väskans ägare och på andra sidan kan du sätta din adress med telefonnummer. Bagagetaggar med eget tryck är ett fantastiskt sätt att hålla reda på väskor och om de skulle komma bort på flygplatsen så har de dina kontaktuppgifter. 

Bagagetag till golfbagen - snyggt och personligt 

Är du en golfälskare? Låt din golfutrustning stå ut i mängden med en bagagetag med eget tryck. Designa en personlig bagagebricka med eget foto och text i vårt enkla onlineverktyg. Vår personliga bagagetag är även en perfekt present till golffantasten som garanterat kommer att uppskattas. 

Trendar just nu: