Personlig bagagetag

Personlig bagagetag

Designa bagagetaggar online i läder

Spara 14% från 325,00 kr Tidigare 379,00 kr

Gör det enkelt att identifiera din väska på flygplatsen med våra personliga bagagetaggar i äkta läder eller läderimitation. Designa en bagagebricka med eget foto eller med text i vårt onlineverktyg. En bagagetag med eget tryck är ett elegant och snyggt sätt att märka din väska.

 • Klar för leverans om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 325,00 kr
 • 2 162,00 kr styck (Spara 326,00 kr)
 • 4 156,00 kr styck (Spara 676,00 kr)

Detaljer: personliga bagagebrickor 

 • Bagagetag i läder med eget tryck
 • Välj mellan 3 lädersorter
 • 70 x 57 mm tryck på båda sidor med foto / text
 • Varaktigt tryck, inget mer skrivandes för hand 
 • Slitstark och tålig kvalitet 

Real Leather

Gör dina egna personliga bagagebrickor

Har du också stått i ankomsthallen, lite lagom trött efter en lång flight och så går äntligen bagagebandet igång och ut på bandet kommer likadana svarta väskor? Gör det enkelt för dig själv och märk ut dig väska med en personlig bagagetag som du har designat själv? I vårt onlineverktyg kan du välja ut fina foton, mönster eller lägga till text till din personliga bagagebricka. Du kan till exempel trycka ett foto på ena sidan och din kontaktinformation på andra. Vi tillverkar din bagagetag av äkta läder eller läderimitation och trycker med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett skarpt och färgrikt tryck. Testa att designa din egen bagagetag online redan idag. Vårt onlineverktyg är både roligt och gratis att pröva. 

Rolig bröllopspresent - bagagebricka med eget tryck 

Gör en rolig present till det nygifta paret som låter dem börja smekmånaden i stil. Designa personliga bagagebrickor med ett foto av paret och en text som till exempel "Herr & fru". Du kan även lägga till ett fint citat som ger dem lycka och tur. Du har två sidor som du kan pryda med foton, mönster eller text. Vi vet att det inte alltid är lätt att hitta personliga bröllopspresenter men med Bags of Loves stora sortiment av personliga fotoprodukter blir det lekande lätt. Våra personliga bagagebrickor kommer med mängdrabatt, så om du köper fler än en sparar du in en slant. Perfekt om du vill köpa bagagebrickor med eget tryck för ett par. 

Personliga bagagetaggar för hela familjen

Är det dags att resa med familjen? Organisera alla dina väskor med personliga bagetaggar med samma tema så att ni enkelt kan identifiera era väskor. Ett litet tips är att designa bagagetaggarna med klatschiga färger vilket gör det ännu enklare att se vilka väskor som är era. Våra personliga bagagebrickor har två sidor som du kan pryda med foto och text. En sida kan till exempel vara med ett foto av väskans ägare och på andra sidan adress med telefonnummer. Bagagetaggar med eget tryck är ett fantastiskt sätt att hålla reda på väskor och om de skulle komma bort på flygplatsen så har de dina kontaktuppgifter. 

Bagagetag till golfbagen - snyggt och personligt 

Är du en golfälskare? Låt din golfutrustning stå ut i mängden med en bagagetag med eget tryck. Designa en personlig bagagebricka med eget foto och text i vårt enkla onlineverktyg. Vår personliga bagagetag är även en perfekt present till golffantasten som garanterat kommer att uppskattas. 

Recensioner av Personliga bagagetaggar

Personliga bagagetaggar Betyg 5/5 baserat på 3 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Personliga bagagetaggar

Personliga bagagetaggar Betyg 5/5 baserat på 3 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Trendar just nu: