Tillbaka till hemsidan
Basebollkeps

Basebollkeps

Designa din egen keps Made in the UKMade in the UK

från 636,00 kr

Gör din egen keps online med hjälp av oss. Vår personliga basebollkeps har tio paneler för dig att designa med dina foton, mönster eller text. C...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 636,00 kr
 • 2 617,00 kr styck (Spara 38,00 kr)
 • 5 563,00 kr styck (Spara 365,00 kr)
 • 10 545,00 kr styck (Spara 910,00 kr)

Detaljer: Personlig keps

 • Skräddarsys på beställning. 
 • Tillgänglig i 2 storlekar 
 • Klassisk keps med 6 paneler
 • Ditt tryck över hela kepsen
 • Trendig mjuk form

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Fantastisk personlig keps som du designar

Våra personliga basebollkeps är tillverkad av högkvalitativt twill material som gör sig extremt bra med tryck. Den krispigt vita basen skapar en stark kontrast mot de färger som du har i ditt tryck. Vi använder oss av den senaste trycktekniken som resulterar i ett detaljrikt, varaktigt och miljövänligt tryck med rik färgåtergivning. Välj mellan fyra olika färger till fodret av kepsen (svart, blå, mörkgrön eller röd. Du kan även välja mellan svart eller vit trådfärg för att bäst matcha din design. Klicka på knappen "Starta Design" för att testa vårt onlineverktyg och designa din egna keps redan idag. 

Storlekar för keps med eget tryck: 

Den klassiska basebollkepsen är populär både sommar och vinter. Nu kan du göra din egen keps enkelt online i ett par steg. Här nedan följer lite information om våra storlekar. För att hitta din perfekta hattstorlek kan du använda ett mjukt måttband eller en bit tråd (som du kan mäta efteråt). Placera måttbandet eller tråden över ditt öra och dra det ett varv vågrätt runt huvudet. Dra inte åt ditt måttband utan håll det en aningen löst. Om din storlek är i mitten av våra storlekar, välj en storlek större. 

Eget tryck på keps i ett par klick 

Vårt smidiga designverktyg fungerar 100% online. Det är ingen tung programvara som du behöver ladda ner utan du kan enkelt ladda upp dina foton, mönster eller text och skapa en personlig keps med ett par klick. Din keps med eget tryck består av sex paneler för dig att skräddarsy. När vi mottagit din beställning trycker, klipper och syr vi din personliga basebollkeps. Den tillverkas från grunden på din beställning. Det är alltså inte en massproducerad keps vi pratar om utan Bags of Loves personliga basebollkepsar tillverkas från grunden. Tryck och sömnad sker under ett och samma tak i vår fabrik. På så sätt kan vi garanterar högsta kvalitet på alla våra produkter samt korta tillverkningstider. 

Tvättråd: Vår personliga keps behöver lite kärlek och omvårdnad. Att torka av den då och då är rekommenderat. Om du behöver tvätta hela kepsen rekommenderar vi att tvätta den på ett kallt program. Torktumla ej då kepsens formas av en plastbit som kommer reagera med värme. Låt hängtorka.

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Headwear
  S/M L/XL
Huvud S/M 54 - 57 cm
21,2 - 22,5 "
L/XL 57 - 60 cm
22,5 - 23,6 "
 • Huvud Mät ovanför ditt öra och över pannan, för att sedan gå runt baksidan av huvudet. Se till att det är någorlunda löst och inte för tight.Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett