Basebollkeps

Designa din egen keps

från 408,00 kr

Gör din egen keps online med hjälp av oss. Vår personliga basebollkeps har tio paneler för dig att designa med dina foton, mönster eller text. Cool och trendig basebollkeps med justerbart kardborreband. Vi skräddarsyr din personliga keps efter din beställning.

  • Klar om 2 - 3 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer för personlig keps

  • Skräddarsys på beställning. 
  • Tillgänglig i 2 storlekar 
  • Klassisk keps med 6 paneler
  • Ditt tryck över hela kepsen
  • Trendig mjuk form

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personlig basebollkeps

Betyg 4,8/5 baserat på 4 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personlig basebollkepsse alla

Fantastisk personlig keps som du designar

Våra personliga basebollkeps är tillverkad av högkvalitativt twill material som gör sig extremt bra med tryck. Den krispigt vita basen skapar en stark kontrast mot de färger som du har i ditt tryck. Vi använder oss av den senaste trycktekniken som resulterar i ett detaljrikt, permanent och miljövänligt tryck med rik färgåtergivning. Välj mellan fyra olika färger till fodret av kepsen (svart, blå, mörkgrön eller röd. Du kan även välja mellan svart eller vit trådfärg för att bäst matcha din design. Tryck på den gröna knappen ovan "Starta Design" för att testa vårt onlineverktyg och designa din egna keps redan idag. 

Storlekar för keps med eget tryck: 

Den klassiska basebollkepsen är populär både sommar och vinter. Nu kan du göra din egna keps enkelt online i ett par steg. Här nedan följer lite information om våra storlekar. För att hitta din perfekta hattstorlek kan du använda ett mjukt måttband eller en bit tråd (som du kan mäta efteråt). Placera måttbandet eller tråden över ditt öra och dra det ett varv vågrätt runt huvudet. Dra inte åt ditt måttband utan håll det en aningen löst. Om din storlek är i mitten av våra storlekar, välj en storlek större. 

Eget tryck på keps i ett par klick 

Vårt smidiga onlinverktyg fungerar 100% online. Det är ingen tung programvara som du behöver ladda ner utan du kan enkelt ladda upp dina foton, mönster eller text och skapa en personlig keps i ett par klick. Vår populära keps med eget tryck består av 10 paneler för dig att personalisera. När vi mottagit din beställning trycker, klipper och syr vi din personliga basebollkeps. Den tillverkas från grunden på din beställning. Det är alltså inte en massproducerad keps vi pratar om utan Bags of Loves personliga basebollkepsar tillverkas från grunden. Tryck och sömnad sker under ett och samma tak i London, Storbritannien. På så sätt kan vi garanterar högsta kvalitet på alla våra produkter samt korta tillverkningstider. 

Tvättråd: Vår personliga keps behöver lite kärlek och omvårdnad. Att torka av den då och då är rekommenderat. Om du behöver tvätta hela kepsen rekommenderar vi att tvätta den på ett kallt program. Torktumla ej då kepsens formas av en plastbit som kommer reagera med värme. Låt hängtorka.

Kropp storleksguide
  S/M L/XL
Huvud
How to measure
S/M 54 - 57 cm
21,2 - 22,5 "
L/XL 57 - 60 cm
22,5 - 23,6 "


https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personlig basebollkeps

Betyg 4,8/5 baserat på 4 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personlig basebollkepsse alla

Du kanske även gillar: