Tillbaka till hemsidan
Personlig mössa

Personlig mössa

Designa din egen mössa Made in the UKMade in the UK

från 500,00 kr

Din personliga mössa är en cool accessoar som kompletterar din unika look. Designa din egen mössa enkelt online med dina foton, mönster, text el...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 100 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Mössa med eget tryck 

 • Tillverkad av mjukt trikåtyg
 • Skön och trendig Beanie mössa
 • Bekväm och elegant 
 • Designa med foto, mönster eller text
 • Välj mellan 4 olika storlekar 
 • 2 års garanti 

Tvättråd

Vänd ut och in före tvätt. Stryk på baksidan av den tryckta sidan. Tvätta i 30 grader. Torktumla på låg värme. Vrid ej ur. Stryk på låg värme. Kan ångas.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Vrid ej ur
 • Låg värme
 • Ångtålig

Mössa med eget tryck online

Den klassiska beanie-mössan är en stadig modefavorit som återkommer säsong efter säsong, år in och år ut. Varför inte designa din egen mössa med hjälp av Bags of Love? Vi erbjuder ett enkelt onlineverktyg som låter dig ladda upp dina foton, mönster, text eller en kombo av alla tre. Genom det smidiga verktyget kan du i ett par klick skapa en personlig mössa. Välj ett mönster som du älskar, en slogan, ett foto, en teckning... Möjligheterna är många och vi älskar att lägga kreativiteten i våra kunders händer. Hos oss är det du som är designern. Ta chansen och skapa något unik som visar upp din personliga stil. Prova onlineverktyget redan idag för att trycka egen mössa. Det är både roligt och gratis att prova!

Storlekar för personlig mössa: 

För att hitta din perfekta hattstorlek kan du använda ett mjukt måttband eller en bit tråd (som du kan mäta efteråt). Placera måttbandet eller tråden över ditt öra och dra det ett varv vågrätt runt huvudet. Dra inte åt ditt måttband utan håll det en aningen löst. Om din storlek är i mitten av våra storlekar, välj en storlek större. Här under följer information om de fyra olika storlekar på våra mössor med eget tryck.

Mjuk och skön mössa med eget motiv

Din personliga mössa tillverkas av supermjukt Lifestyle Recycled Poly Jersey 160gsm. Den har en bra passform med stretch. Du kan designa din mössa precis som du vill. Hela ytan av din personliga mössa kan du pryda med dina foton, mönster eller text. För en extra personlig touch kan du till och med lägga till ett personlig märke om du vill. Om du letar efter en personlig present är våra mössor med eget tryck en optimal gåva som du till och med kan skicka på posten enkelt. Välj ut roliga bilder och skapa en personlig mössa som kommer hålla mottagaren både varm och trendig.  

Mössor med namn - rolig namnmössa 

Ta chansen att designa en mössa med eget namn hos oss. Gör din egna mössa med text och foto. Vi trycker med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett beständigt och miljövänligt tryck med hög färgåtergivning. Ge liv åt dina foton på nya sätt och skapa en mössa med eget tryck hos oss. All vår produktion sker under minutiösa former för att garantera en slutprodukt som kommer att ge dig glädje under många år. 

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Headwear
  XS / Barn S/M L/XL
Huvud XS / Barn 52 - 54 cm
20,5 - 21,2 "
S/M 54 - 57 cm
21,2 - 22,5 "
L/XL 57 - 60 cm
22,5 - 23,6 "
 • Huvud Mät ovanför ditt öra och över pannan, för att sedan gå runt baksidan av huvudet. Se till att det är någorlunda löst och inte för tight.Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett