Personlig mössa

Designa din egna mössa

från 319,00 kr

Vår personliga mössa är en cool accessoar som fullgör din unika look. Designa din egna mössa enkelt online med dina foton, mönster, text eller en kombo av dem tre. Klassisk mjuk beanie mössa med eget tryck som håller dig både varm och trendig.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer för mössa med eget tryck 

  • Tillverkad av 2 mjuka tyger 
  • Skön och trendig Beanie mössa
  • Designa med foto, mönster eller text
  • Välj mellan 4 olika storlekar 

Mössa med eget tryck online

Den klassiska beanie mössan är en stadig modefavorit som återkommer säsong efter säsong, år in och år ut. Varför inte designa din egna mössa med hjälp av Bags of Love? Vi erbjuder ett enkelt onlineverktyg som låter dig ladda upp dina foton, mönster, text eller en kombo av dem tre. Genom det smidiga verktyget kan du i ett par klick skapa en personlig mössa. Välj ett mönster som du älskar, en slogan, ett foto, en teckning... Möjligheterna är många och vi älskar att lägga kreativiteten i våra kunders händer. Hos oss är det du som är designern. Ta chansen och skapa något unik som visar upp din personliga stil. Prova onlinverktyget redan idag för att trycka egen mössa. Det är både roligt och gratis att prova!

Storlekar för personlig mössa: 

För att hitta din perfekta hattstorlek kan du använda ett mjukt måttband eller en bit tråd (som du kan mäta efteråt). Placera måttbandet eller tråden över ditt öra och dra det ett varv vågrätt runt huvudet. Dra inte åt ditt måttband utan håll det en aningen löst. Om din storlek är i mitten av våra storlekar, välj en storlek större. Här under följer information om de fyra olika storlekar på våra mössor med eget tryck.

Mjuk och skön mössa med eget motiv

Vår personliga mössa är tillverkad av två super mjuka och sköna tyger, diamond jersey på utsidan och quilted jersey till linningen. Den har en bra passform med stretch. Du kan designa din mössa precis som du vill. Hela ytan av din personliga mössa kan du pryda med dina foton, mönster eller text. För en extra personlig touch kan du till och med lägga till ett personlig märke om du vill. Om du letar efter en personlig present är våra mössor med eget tryck en optimal gåva som du till och med kan skicka på posten enkelt. Välj ut roliga bilder och skapa en personlig mössa som kommer hålla mottagaren både varm och trendig.  

Mössor med namn - rolig namnmössa 

Ta chansen att designa en mössa med eget namn hos oss. Gör din egna mössa med text och foto. Vi trycker med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett permanent och miljövänligt tryck med hög färgåtergivning. Ge liv åt dina foton på nya sätt och skapa en mössa med eget tryck hos oss. All vår produktion sker i London, Storbritannien under minutiösa former för att garantera en slutprodukt som kommer att ge dig glädje under många år. 

Kropp storleksguide
  XS / kids S/M L/XL XXL
Huvud
How to measure
XS / kids 52 - 54 cm
20,5 - 21,2 "
S/M 54 - 57 cm
21,2 - 22,5 "
L/XL 57 - 60 cm
22,5 - 23,6 "
XXL 60 - 63 cm
23,6 - 24,8 "


Du kanske även gillar: