Personlig flagga

Designa en egen flagga

från 24,00 kr

Gör din egna flagga med hjälp av vår proffsiga service. Hos oss kan du skapa personliga flaggor med eget tryck. Designa olika flaggor i vårt onlineverktyg som till exempel nationsflaggor, politiska flaggor, Pride flaggor eller företagsflaggor med mera.

  • Klar om 1 - 2 dagar

  • Leveranskostnad: 96 kr

  • Betala efter leverans

Detaljer för flagga med eget tryck  

  • Strl: liten, standard, stor samt måttbeställda
  • Öljetter eller kanal (på vänster sida) 
  • Inget minimumbelopp 
  • Designa 100% online
  • Permanent tryck på en sida

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personlig flagga

Betyg 4,9/5 baserat på 8 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personlig flaggase alla

Tryck egen flagga - roligt och kreativt 

Bags of Love är experter på att skapa diverse fotoprodukter. Här hos oss kan du designa en egen flagga i vårt enkla onlineverktyg. Skapa en flagga för ett speciellt tillfälle, event, fest eller varför inte en nationsflagga med text att hänga upp på balkongen eller ute i trädgården. I vårt onlineverktyg kan du välja mellan olika nationsflaggor som du sedan kan personalisera med text eller logotyper. Hos oss är det du som är designern - det du skapar trycker vi. Vi har inget minimum belopp så oavsett om du vill ha en liten flagga eller tio stora flaggor står vi redo till tjänst. All vårt verksamhet och produktion sker i London, Storbritannien under ett och samma tak. Vi kan på så sätt garantera produkter av högsta kvalitet samt korta tillverkningstider.

Flaggor med tryck - olika storlekar

Ska du anordna ett event eller kanske har du en stor fest på gång? Skapa din egna flagga som en rolig och kreativ välkomstidé för din tillställning. För ett event eller politisk tillställning är en flagga ett fantastiskt sätt att särskilja er grupp från mängden. När du skapar din personliga flagga kan du välja mellan våra standard storlekar eller vid förfrågan kan vi även skräddarsy flaggor i alla olika storlekar och former. Den mest populära storleken av våra flaggor med eget tryck är 150cm x 90cm, men vi erbjuder som sagt olika standard storlekar eller måttbeställda personliga flaggor. 

Nationsflaggor med eget tryck

Vi producerar mängder av personliga flaggor åt nöjda kunder över hela världen. Ett populärt alternativ är en nationsflagga med text. I vårt onlineverktyg kan du välja mellan olika länders flaggor och sedan lägga till din utvalda text. Hejar du kanske på Italien när det kommer till fotboll? Varför inte visa upp din passion för det Italienska landslaget med den Italienska flaggan och budskapet "Forza Italia"? Eller om du stödjer Sverige kanske en personlig flagga med de blågula färgerna och "Heja Sverige" som gäller på balkongen eller ute i trädgården? Släpp lös din kreativitet och designa en egen flagga redan idag! Vårt onlineverktyg är både roligt och gratis att testa. 

Tryck egen flagga med hjälp av oss

Ta hjälp av oss och skapa din egna flagga i ett kick! Flaggan är tillverkad av 100% polyester som enkelt kan tvättas i tvättmaskin vid behov. Du väljer mellan öljetter eller kanal (på vänster sida) samt vilken storlek du vill ha. Efter du gjort de grundläggande valen lämnas kreativiteten över till dig och du kan själv skapa din personliga flagga som just du vill ha den. Vi rekommenderar att lämna plats längs kanterna för sömnad, vi avråder från att lägga till text nära kanterna alls. När vi mottagit din beställning sätter vi genast igång med tryck och sömnad. Vi erbjuder korta tillverkningstider och innan du vet ordet av det kommer du att få hem din personliga flagga på posten. 

OBS! Väljer du valet med ficka så kommer toppen ej vara igensydd.

Vänligen notera: En viss krympning av tyget sker under tillverkningsprocessen, cirka 10-15mm eller 2%. Vänligen ha detta i åtanke när du lägger din beställning. 

Skötselråd: Tillverkad av 100% polyester. Lätt men slitstark material med lång livstid. Kan tvättas i tvättmaskin 30 grader. Låt torka plant.  

https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg

Recensioner av Personlig flagga

Betyg 4,9/5 baserat på 8 Kundrecensioner star star star star
https://static.contrado.com/resources/images/2018-8/101625/bags-of-love-353921.svg Personlig flaggase alla

Du kanske även gillar: