Tillbaka till hemsidan
Personlig flagga

Recensioner av Personlig flagga

Personlig flagga

Designa en egen flagga

från 360,80 kr

Gör din egen flagga med hjälp av vår proffsiga service. Hos oss kan du skapa personliga flaggor med eget tryck. Designa olika flaggor i vårt onl...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: flagga med eget tryck  

 • Välj mellan 8 storlekar eller måttbeställ din flagga
 • Öljetter vänster sida eller kanal för flaggstången 
 • Vindtät Voile de Ville textil
 • Designa 100% online
 • Varaktigt tryck på en sida
 • 2 års garanti

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Tryck egen flagga - roligt och kreativt 

Bags of Love är experter på att skapa diverse fotoprodukter. Här hos oss kan du designa en egen flagga i vårt enkla onlineverktyg. Skapa en flagga för ett speciellt tillfälle, event, fest eller varför inte en nationsflagga med text att hänga upp på balkongen eller ute i trädgården. I vårt onlineverktyg kan du välja mellan olika nationsflaggor som du sedan kan skräddarsy med text eller logotyper. Hos oss är det du som är designern - det du skapar trycker vi. Vi har inget minimumbelopp så oavsett om du vill ha en liten flagga eller tio stora flaggor står vi redo till tjänst. All vårt verksamhet och produktion sker i vår egen fabrik under ett och samma tak. Vi kan på så sätt garantera produkter av högsta kvalitet samt korta tillverkningstider.

Flaggor med tryck - olika storlekar

Ska du anordna ett event eller kanske har du en stor fest på gång? Skapa din egen flagga som en rolig och kreativ välkomstidé för din tillställning. För ett event eller politisk tillställning är en flagga ett fantastiskt sätt att särskilja er grupp från mängden. När du skapar din personliga flagga kan du välja mellan våra 8 standard storlekar eller vid förfrågan kan vi även skräddarsy flaggor i alla olika storlekar och former. Den mest populära storleken är 150 x 90 cm, men vi erbjuder som sagt 8 olika standardstorlekar eller måttbeställda personliga flaggor. Som standard placeras öglorna eller fickan på flaggans vänstra sida. Du kan anpassa och rotera dina bilder för att skapa precis den flagga du tänkt dig.

Nationsflaggor med eget tryck

Vi producerar mängder av personliga flaggor åt nöjda kunder över hela världen. Ett populärt alternativ är en nationsflagga med text. I vårt onlineverktyg kan du välja mellan olika länders flaggor och sedan lägga till din utvalda text. Hejar du kanske på Italien när det kommer till fotboll? Varför inte visa upp din passion för det italienska landslaget med den italienska flaggan och budskapet "Forza Italia"? Eller om du stödjer Sverige kanske en personlig flagga med de blågula färgerna och "Heja Sverige" som gäller på balkongen eller ute i trädgården? Släpp lös din kreativitet och designa en egen flagga redan idag! Vårt onlineverktyg är både roligt och gratis att testa. 

Tryck egen flagga med hjälp av oss

Ta hjälp av oss och skapa din egen flagga i ett kick! Flaggan är tillverkad av vindtätt Voile de Ville som enkelt kan tvättas i tvättmaskin vid behov. Du väljer mellan öljetter eller kanal (på vänster sida) samt vilken storlek du vill ha. Efter du gjort de grundläggande designvalen lämnas kreativiteten över till dig och du kan själv skapa din personliga flagga som just du vill ha den. Vi rekommenderar att lämna plats längs kanterna för sömnad och vi avråder från att placera text nära kanterna. När vi mottagit din beställning sätter vi genast igång med tryck och sömnad. Vi erbjuder korta tillverkningstider och innan du vet ordet av det kommer du att få hem din personliga flagga på posten. 

OBS! Väljer du valet med ficka så kommer toppen ej vara igensydd.

Vänligen notera: En viss krympning av tyget sker under tillverkningsprocessen, cirka 10-15 mm eller 2%. Vänligen ha detta i åtanke när du lägger din beställning. 

Skötselråd: Tillverkad av 100% polyester. Lätt men slitstark material med lång livstid. Kan tvättas i tvättmaskin 30 grader. Låt torka plant.

Vi erbjuder två års garanti på tryck, sömnad och material av din personliga flagga.  

Trendar just nu: