Leksakssäck

Leksakssäck

Designa en förvaringspåse för leksaker

från 618,00 kr

En stor förvaringspåse med eget tryck är ett roligt sätt att hålla reda på alla leksaker. Vem säger att fö...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personlig förvaringspåse 

 • Storlek: 46 x 61 cm
 • Håller upp till 10kg
 • Förslut med ett tjockt dragsnöre 
 • Eget tryck på fram- och baksidan 
 • Tillverkad av slitstark, brandsäker mockaimitation

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Produktinformation - stor förvaringspåse leksaker 

Hårda, livsfarliga legobitar, hala små leksaksbilar ute på drift, gulliga gosedjur som kan fälla både stora och små som ligger utspridda över hela golvet. Livet med småbarn är helt galet underbart, men samtidigt väldigt krävande. Gör det lekande lätt att hålla reda på alla leksaker med vår personliga förvaringspåse. Du kan designa din leksakssäck som du vill i vårt onlineverktyg. Ladda upp foton, mönster eller text och placera ut din design på både fram- och baksidan. Vi tillverkar förvaringspåsen av slitstark, brandsäker textil i mockaimitation med ett dragsnöre som gör att alla leksaker håller sig säkert på plats.  

 • Brandsäker mockaimitation
 • Vattenavvisande egenskaper 
 • Robust och slitstark
 • Håller 10kg
 • Försluts med tjock dragsnöre 
 • Tryck med dina foton och text 
 • Eget tryck på både fram- och baksidan
 • Produktmått: 46 x 61 cm

Skötselråd: Tvätta endast din förvaringspåse i kallt vatten. Borsta mockaimitationen då och då för att hålla den mjuk. 

När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med att tillverka din leksakssäck med eget tryck. Först så trycker vi din utvalda design med ett beständigt tryck som går in riktigt på djupet i textilens fibrer. Efter tryck klipper och syr vårt kunniga team av sömmerskor ihop din förvaringssäck. All tillverkning sker för hand i våra egna lokaler. Tillverkningsprocessen övervakas minutiöst för en slutprodukt som kommer ge dig glädje under många år framöver. 

Designa din egen förvaringspåse online 

Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. Färger tenderar att göra sig otroligt fint i tryck på  mockaimitation så dina foton eller mönster kommer att komma till liv i ett färgsprakande tryck med knivskarp skärpa. Vi trycker din design på både fram- och baksidan av leksakssäcken med dina foton. Du väljer själv om du vill ha samma motiv på baksidan eller annan design. Om du har många foton och tycker att det är svårt att välja, kan du även skapa ett enkelt fotocollage. Ladda upp dina utvalda foton, välj en fotocollagemall och klicka på skapa för att få fram ett slumpmässigt fotocollage.

Designtips för din leksakssäck med eget tryck 

Leksakssäcken har en stor tryckyta så ta vara på detta! Designa leksakssäcken med vackra färgglada mönster som passar in i barnrummet, ge liv åt gamla foton från speciella stunder eller varför inte bilder på ditt barns favoritkaraktär? Vi lägger all kreativitet i dina händer. När dragsnöret stängs, kommer säcken att skrynklas lite upptill. Tänk på detta när du designar din leksakssäck och håll viktiga detaljer i din design borta från detta område.

Fotoinspiration för personlig förvaringspåse 

Gör ditt barns lekstund extra rolig och speciell med en leksakssäck som har barnets foto och namn på den. Detta gör det enkelt för syskon att hålla reda på sina egna leksaker och (förhoppningsvis) leker de snällt ihop. Gör födelsedagar och julafton mer spännande genom att fylla alla deras presenter i en personlig förvaringspåse. Om det är en julklappssäck kan du skriva in ett gulligt meddelande från självaste tomten eller klippa i ditt barns ansikte på en tomtenissekropp. Om det är en leksakssäck som ska användas till födelsedagsfirande kan du välja ut ett roligt foto av barnet med födelsedatum. Hos Bags of Love är det du som är designern. Så släpp lös din kreativitet och designa en leksakssäck online redan idag.

Personliga fotopresenter online 

Är du på jakt efter en originell present? Det är inte alltid lätt att hitta något som passar mottagaren och det är inte heller alltid lätt att hitta något som är personligt. Men här hos Bags of Love blir det genast lekande lätt att hitta presenter som passar alla åldrar och tillfällen. Om du letar efter en present till dina barn, syskonbarn, barnbarn så är vår förvaringspåse med eget tryck en rolig och väldigt användbar present som både stora och små kommer att uppskatta. Förvaringspåsen rymmer 10kg och gör det roligt att plocka upp alla utspridda leksaker efter lek.

Mängdrabatt:

Precis som med många av våra underbara fotoprodukter kommer vår förvaringspåse med en attraktiv mängdrabatt. Detta innebär att du köper mer än 1 leksakssäck kommer du att få ta del av detta erbjudande. 

Trendar just nu: