Tillbaka till hemsidan

Kopp med fat

Kopp med fat

Designa en fotomugg med fat Made in the UKMade in the UK

från 408,00 kr

En fotomugg med fat är en elegant bröllopsgåva, en vacker touch till tebjudningen eller som en personlig mugg till jobbet. Din personliga kopp kommer med ett vitt tefat och passar till mysiga fikastunder. Kaffet eller te smakar bäst i din egendesignade mugg.

 • Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: Kaffekopp med eget tryck 

 • Traditionell kaffekopp med tefat
 • Kaffemugg eller espressokopp
 • Tillverkade av vackert benporslin
 • Finns styckvis, 2-pack eller i 4-pack
 • Tryck på både kopp och tefat
 • Gjorda för hand

Våra fotomuggar har en elegant och klassisk känsla, precis som du kan vänta dig från en tekopp tillverkad i London, England

Din personliga mugg är av den perfekta storleken för en snabb kopp kaffe eller te. Personaliserad med dina foton så kommer denna personliga fotomuggen ge dig en riktigt fin start på din dag. Ladda upp dina foton, mönster eller text för att designa en personlig mugg till ditt hem eller som en vacker personlig present.
 • Av vacker benporslin
 • Espressokopp (90 ml) eller kaffemugg (160 ml)
 • Tefat med tryck ingår
 • Lägg till foton, mönster eller text 
 • Personlig mugg med fotocollage 
 • Tillverkas i regel samma dag 
 • Tryck kommer ej blekna eller flagna (följ skötselråd) 
 • 2 års garanti 

Skötselråd: Diska ej i diskmaskin. Diska för hand för att garantera att trycket håller sig och inte bleknar på många, många år.  

Tvättråd

Kan diskas i diskmaskin under 30 grader eller diska för hand.

 • Tål diskmaskin
 • Handtvätt

Storlekar

Liten kopp: (raka kanter)

Kopp: 6,2 cm hög, 5,4 cm diameter. Rymmer 90 ml.
Tefat: 12,3 cm diameter, 2,1 cm högt
Ungefärlig vikt: 100g (kopp och tefat)


Stor kopp: (avsmalnande)

Kopp: 5,8 cm hög, 8,4 cm diameter vid kanten, 7,8 cm diameter vid basen. Rymmer 160 ml.
Tefat: 15,4 cm diameter, 2,5 cm högt
Ungefärlig vikt: 180g (kopp och tefat)


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Din vackra tekopp med fat tillverkas för hand på beställning i London, England. Vi använder oss av den senaste trycktekniken för att trycka dina foton på muggen vilket resulterar i ett varaktigt och miljövänligt tryck. Vi tillverkar alla våra varor under ett och samma tak här i London vilket ger produkter av extremt hög kvalitet som vi är stolta över. Du behöver inte vänta länge på att få hem din personliga mugg då vi erbjuder korta tillverkningstider, i regel producerar vi beställningar samma dag som de kommit in. 

Hur kommer min personliga kopp med fat se ut?

Dina foton eller mönster trycks runt hela fotomuggen, men lämnar ett litet mindre mellanrum där trycket mäter muggens öra. Den vita keramiken reflekterar ljus vilket ger en fin glansig yta. Tefatet har tryck över hela ytan

Tips och tricks för fotomugg 

Om du väljer ett litet foto så tänk på att ditt tryck inte omsluter hela koppen och vi kommer inte att förstora ditt foto eftersom det förstör tryckkvaliteten. En rolig designidé är att göra en kopp med fotocollage. Ladda upp alla dina favoritfoton och placera ut dem som du önskar på koppens tryckyta eller välj mellan en av våra collagemallar. 

Designa en personlig mugg - fotoinspiration 

För tekoppar som passar till tebjudning så kan du välja ett blommigt vintage inspirerat mönster som ger den där traditionella effekten. Din fotomugg kommer att göra sig riktigt fint med en god scones eller kaka. 

Designa en fotomugg som låter dig minnas din stora dag genom att trycka ditt favoritfoto från bröllopet på denna eleganta kopp. Varför inte testa en svartvit design som ger din personliga mugg en riktigt artistisk och cool känsla. Din bröllopsklänning kommer verkligen att stå ut och ge en underbar effekt. 

Har du alltför många foton och kan inte riktigt välja vilka som du vill använda till din personliga mugg? Designa en mugg till din andra hälft med era semesterbilder eller varför inte överraska farföräldrarna med en fotomugg fylld med alla söta bilder på barnbarnen? 

Personlig present? Muggar med eget tryck är perfekt

Att hitta personliga presenter är inte alltid det lättaste. Men vår personliga mugg är perfekt för teälskaren som söker lite extra lyx i sitt liv. Designa en mugg online som en underbar unik present till dina nära och kära. Unik bröllopspresent? Varför inte designa roliga "Herr & Fru" muggar till det lyckliga paret? 

Din design trycks runt hela muggen med ett litet vitt glapp vid handtaget. Porslinet ger koppen en slät, glansig yta.

Obs: Eftersom allting sker för hand så kan vi inte garantera att din bild blir 100% centrerad på tefatet. Därför rekommenderar vi att du skapar din design så den klarar att förskjutas med några millimeter i alla riktningar.

Trendar just nu: