Tillbaka till hemsidan
Kopp med fat

Recensioner av Fotomugg med tefat

Kopp med fat

Designa en fotomugg med fat

från 300,00 kr

En fotomugg med fat är en elegant bröllopsgåva, en vacker touch till tebjudningen eller som en personlig mugg till jobbet. Din personliga kopp k...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Kaffekopp med eget tryck 

 • Traditionell kaffekopp med tefat
 • Kaffemugg eller espressokopp
 • Tillverkade av vackert benporslin
 • Finns styckvis, 2-pack eller i 4-pack
 • Tryck på både kopp och tefat
 • Gjorda för hand

Våra fotomuggar har en elegant och klassisk känsla, precis som du kan vänta dig från en handgjord tekopp

Din personliga mugg är av den perfekta storleken för en snabb kopp kaffe eller te. Denna personliga fotomuggen är skräddarsydd med dina foton och ger dig en riktigt fin start på din dag. Ladda upp dina foton, mönster eller text för att designa en personlig mugg till ditt hem eller som en vacker personlig present.
 • Av vacker benporslin
 • Espressokopp (90 ml) eller kaffemugg (160 ml)
 • Tefat med tryck ingår
 • Lägg till foton, mönster eller text 
 • Personlig mugg med fotocollage 
 • Tillverkas i regel samma dag 
 • Tryck kommer ej blekna eller flagna (följ skötselråd) 
 • 2 års garanti 

Skötselråd: Diska ej i diskmaskin. Diska för hand för att garantera att trycket håller sig och inte bleknar på många, många år.  

Tvättråd

Kan diskas i diskmaskin under 30 grader eller diska för hand.

 • Tål diskmaskin
 • Handtvätt

Storlekar

Liten kopp: (raka kanter)

Kopp: 6,2 cm hög, 5,4 cm diameter. Rymmer 90 ml.
Tefat: 12,3 cm diameter, 2,1 cm högt
Ungefärlig vikt: 100g (kopp och tefat)


Stor kopp: (avsmalnande)

Kopp: 5,8 cm hög, 8,4 cm diameter vid kanten, 7,8 cm diameter vid basen. Rymmer 160 ml.
Tefat: 15,4 cm diameter, 2,5 cm högt
Ungefärlig vikt: 180g (kopp och tefat)

Din vackra tekopp med fat tillverkas för hand på beställning i London, England. Vi använder oss av den senaste trycktekniken för att trycka dina foton på muggen vilket resulterar i ett varaktigt och miljövänligt tryck. Vi tillverkar alla våra varor under ett och samma tak här i vår egen fabrik vilket ger produkter av extremt hög kvalitet som vi är stolta över. Du behöver inte vänta länge på att få hem din personliga mugg då vi erbjuder korta tillverkningstider, i regel producerar vi beställningar samma dag som de kommit in. 

Hur kommer min personliga kopp med fat se ut?

Dina foton eller mönster trycks runt hela fotomuggen, men lämnar ett litet mindre mellanrum där trycket mäter muggens öra. Den vita keramiken reflekterar ljus vilket ger en fin glansig yta. Tefatet har tryck över hela ytan

Tips och tricks för fotomugg 

Om du väljer ett litet foto så tänk på att ditt tryck inte omsluter hela koppen och vi kommer inte att förstora ditt foto eftersom det förstör tryckkvaliteten. En rolig designidé är att göra en kopp med fotocollage. Ladda upp alla dina favoritfoton och placera ut dem som du önskar på koppens tryckyta eller välj mellan en av våra collagemallar. 

Designa en personlig mugg - fotoinspiration 

För tekoppar som passar till tebjudning så kan du välja ett blommigt vintage inspirerat mönster som ger den där traditionella effekten. Din fotomugg kommer att göra sig riktigt fint med en god scones eller kaka. 

Designa en fotomugg som låter dig minnas din stora dag genom att trycka ditt favoritfoto från bröllopet på denna eleganta kopp. Varför inte testa en svartvit design som ger din personliga mugg en riktigt artistisk och cool känsla. Din bröllopsklänning kommer verkligen att stå ut och ge en underbar effekt. 

Har du alltför många foton och kan inte riktigt välja vilka som du vill använda till din personliga mugg? Designa en mugg till din andra hälft med era semesterbilder eller varför inte överraska farföräldrarna med en fotomugg fylld med alla söta bilder på barnbarnen? 

Personlig present? Muggar med eget tryck är perfekt

Att hitta personliga presenter är inte alltid det lättaste. Men vår personliga mugg är perfekt för teälskaren som söker lite extra lyx i sitt liv. Designa en mugg online som en underbar unik present till dina nära och kära. Unik bröllopspresent? Varför inte designa roliga "Herr & Fru" muggar till det lyckliga paret? 

Din design trycks runt hela muggen med ett litet vitt glapp vid handtaget. Porslinet ger koppen en slät, glansig yta.

Obs: Eftersom allting sker för hand så kan vi inte garantera att din bild blir 100% centrerad på tefatet. Därför rekommenderar vi att du skapar din design så den klarar att förskjutas med några millimeter i alla riktningar.

Trendar just nu: