Tillbaka till hemsidan
Kaffekopp

Kaffekopp

Personlig fotomugg Made in the UKMade in the UK

från 511,00 kr

Designa en mugg online helt i din stil. Skapa en personlig mugg med eget tryck av dina foton i vårt enkla onlineverktyg. Perfekt som present til...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 511,00 kr
 • 2 259,00 kr styck (Spara 504,00 kr)
 • 4 245,00 kr styck (Spara 1 064,00 kr)
 • 12 229,00 kr styck (Spara 3 384,00 kr)

Detaljer: Fotomugg i keramik

 • Stadig keramikmugg med bekvämt handtag 
 • 9,5cm hög, 8 cm diameter , 300 ml
 • Lägg till bilder, mönster eller text
 • Hållbart tryck med rik färgåtergivning 
 • Snabb tillverkning. I regel samma dag

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Designa egen fotomugg

Våra tjocka fotomuggar av keramik kommer garanterat att muntra upp vid morgonfikat. Du designar din egen mugg med tryck i vårt enkla onlineverktyg. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina digitala bilder, mönster eller text och så sköter vi resten. Vi trycker din personliga mugg med ett hållbart tryck som går in på djupet. Du kan beställa en fotomugg, till hela familjen eller varför inte till hela kontoret med vår mängdrabatt. Välj hur många muggar du vill ha från 1, 2, 4, 6, 8 eller 12. Muggarna kommer garanterat inte att mixas upp längre med personliga muggar. Plus det kommer att bli lättare att identifiera den som inte diskade efter sig!

Personlig mugg med fotocollage

Om du har flera favoritbilder kan du enkelt skapa ett fotocollage till din personliga mugg med hjälp av vår app som slumpmässig genererar ett fotocollage till dig. Ladda upp dina valda bilder och låt appen sköta jobbet åt dig. Ta en titt på slutresultatet och om du inte blev nöjd kan du enkelt byta mall för att skapa ett nytt fotocollage tills du blir nöjd. Det är både roligt och gratis att testa!

Muggar med tryck för kaffe eller te och allt emellan

Oavsett om du älskar att dricka kaffe eller te, så är våra personliga muggar med tryck för dig! Våra fotomuggar är tillverkande av fast keramik. Med härliga personliga bilder kommer fikastunden att bli mysigare och det är något alldeles speciellt att dricka sin favoritdryck ur en egen designad mugg. Den personliga muggen är även en fantastiskt uppskattad personlig present då det är ett föremål som alltid kommer till användning varje dag. Om det inte är till kaffe eller te så kanske till och med frukostflingorna kan ätas ur fotomuggen.

Skötselråd: Din personliga mugg måste diskas för hand för att hjälpa trycket bevara sin färg. Använd ej diskmaskin.

Vänligen notera: Din design kommer att täcka majoriteten av din fotomugg. På grund av vår tryckmetod på keramik så lämnar vår skrivare ett litet tomt område i designen på en sida. Detta tomrum planeras under tillverkningen för att garantera att du kommer att bli nöjd med din slutprodukt.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett