Tillbaka till hemsidan

Personlig gästbok

Personlig gästbok

Gästbok med eget tryck Made in the UKMade in the UK

från 492,00 kr

Designa en speciell och unik personlig gästbok med era foton och text på omslaget. Vackra och imponerade gästböcker av hög kvalitet till t.ex. bröllop, dop, födelsedag eller mindre hotell som du enkelt designar 100% online i vårt onlineverktyg. Papperssidor med eller utan linjer, 160 gsm

 • Fraktas om 2 - 3 dagar

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer för personlig gästbok 

 • A3, A4 och A5 liggande format
 • 160 gsm papperssidor
 • Satinklädd, metallhörn samt bokmärke  
 • Annat foto på baksidan gratis
 • Färdiga kolumner eller blanka sidor
 • 100-300 inlägg beroende på layout 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Produktinformation - Personlig gästbok 

Planerar du ett viktigt event? En personlig gästbok kan sätta guldkant på dagen och låter dina gäster pränta ner ett par rader. Hos Bags of Love kan du enkelt designa en gästbok till alla tillfällen. Klicka på den gröna knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt onlineverktyg. I vårt verktyg kan du ladda upp dina foton, mönster eller text och placera ut det som du önskar på gästbokens tryckyta. Din gästbok med eget foto kommer i en presentationsask som har samma tryck som framsidan av din gästbok. 

 • Hållbart tryck med rik färgåtergivning
 • Eleganta och skyddande bokhörn
 • Din design på gästbokens omslag
 • Välj mellan 3 olika storlekar & format
 • Välj mellan 6 olika färger till bokryggen 
 • Papperssidorna finns med eller utan linjer och är på 160 gsm
 • Presentationsasken har samma tryck som framsidan av din gästbok
 • Tillverkad för hand i London, Storbritannien 
 • Blanka sidor eller färdiga kolumner 
När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av din personliga gästbok. Omslaget är satinklätt och har en lyxig känsla. Vi trycker din utvalda design med den senaste trycktekniken som resulterar i ett högupplöst tryck med full färgåtergivning. Din gästbok med eget tryck tillverkas för hand enligt traditionella hantverksmetoder i London, Storbritannien. 

Personlig bröllop gästbok 

Om du vill ha ett personligt bröllop så erbjuder Bags of Love ett brett sortiment av unika bröllopsdekorationer som du själv designar. Vår personliga bröllopsgästbok är väldigt populär. Det kommer att bli en bok som ni vill bläddra i för att minnas den stora dagen. Gästboken är av högsta kvalitet och binds för hand av våra skickliga bokbindare. Din personliga gästbok har en exklusiv känsla med satinomslag, skyddande metallhörn och bokmärke. Det är en imponerande gästbok att behålla för alltid. Skapa en personlig gästbok online i ett par enkla steg redan idag.

Storlekar för våra personliga gästböcker

Här nedan finner du storleksinformation för våra gästböcker med eget tryck som vi tillverkar för hand under minutiösa former. All tillverkning från tryck till bindningen av boken sker under ett och samma tak i London, Storbritannien. Du kan lägga till ett annat foto på baksidan utan extra kostnad.  

Litet A5 format - 30 sidor
Medium A4 format - 40 sidor
Stor A3 format - 50 sidor

Gästbok med foto till födelsedagskalas

Om du planerar en stor födelsedagsfest är en personlig gästbok ett roligt sätt för dina gäster att skriva ner sin grattishälsningar till dig. Våra personliga gästböcker är handgjorda och känns lyxiga och exklusiva. En gästbok med eget tryck kommer garanterat att bli en succé och du kommer att kunna spara den som ett fint minne av ditt kalas. I vårt smidiga onlineverktyg kan du välja gästbokens storlek och om du vill att sidorna ska ha kolumner eller blanka sidor. Ladda upp dina foton och lägga till text för att skapa en unik gästbok till ditt event. 

Personlig gästbok till dop eller namngivning 

En rolig idé för ditt barns dop eller namngivningskalas är att skapa en personlig gästbok för era gäster att skriva ner en hälsning. Du kan skapa en personlig gästbok till dop helt online med hjälp av oss. Ladda upp dina favoritbilder och personlig text som till exempel barnets namn och datum för dop eller namngivningskalaset. Hos oss är det du som är designern och vi tillverkar det du designar. Så om du har en rolig idé för en personlig gästbok till en speciell tillställning så kan du designa den enkelt online i vårt onlineverktyg. 

Recensioner av Personlig gästbok

Personlig gästbok Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstarGör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Personlig gästbok

Personlig gästbok Betyg 5/5 baserat på 1 Kundrecensioner star star star starstar


Trendar just nu: