Personlig grytlapp

Personlig grytlapp

Gör din egen grytlapp online

Spara 7% från 325,00 kr Tidigare 350,00 kr

Inte nog med att en personlig grytlapp är dekorativ utan den är även väldigt praktisk. Designa en grytlapp med dina bilder, text och mönster online i ett par enkla steg. Du behöver inte längre oroa dig för att bränna dig med våra personliga grytlappar i 2-pack.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: personlig grytlapp 

 • Produktmått: 19,5 cm x 19,5 cm 
 • Ditt tryck på fram- och baksidan
 • Värmeisolerande upp till 150 grader
 • 2-pack. Smidig upphängningsögla
 • Tillverkad för hand i London, England

Recensioner av Personlig grytlapp

Personlig grytlapp Betyg 4,8/5 baserat på 6 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Produktinformation - Personlig grytlapp

Grytlappen är en fint inslag i köket och hjälper dig i de dagliga köksbestyren från morgon till kväll. Skydda dina händer och köksytor mot varma föremål med en personlig grytlapp. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg. I verktyget kan du ladda upp dina bilder, mönster eller text och placera ut de som du vill på grytlappens tryckyta. Våra personliga grytlappar kommer i ett 2-pack (välj samma eller annan design). Grytlappen har en praktisk fyrkantig form som gör det lätt för dig att ta ut varma formar ur ugnen. Den är även vadderad för att skydda dina händer mot värme upp till 150 grader och har en liten upphängningsögla. Häng upp din grytlapp med eget tryck och låt den bli en del av din köksinredning. 

Grytlapp med eget tryck 

Är du på jakt efter en personlig present? Hos Bags of Love erbjuder vi ett brett sortiment av fotoprodukter som du själv personaliserar med dina foton och text. Vår personliga grytlapp är en underbar present som är både dekorativ och personlig. Älskar mottagaren att laga mat eller baka? Varför inte designa en grytlapp online med roliga foton och citat som är fina att hänga upp i köket samtidigt som de skyddar mot värme. Dina nära och kära kommer älska att få en sån användbar och personlig present som vår grytlapp med eget tryck. Personligt är alltid roligare, speciellt när det kommer till presenter. 

Designa din egen grytlapp online 

Vår personliga grytlapp har många olika användningsområden. Förutom att ta ut varma grytor, formar och plåtar ur ugnen kan den användas till att att skydda köksytor. Om du har en varm tallrik eller ugnsform och du oroar dig över att skada köksbänken eller bordet så kan du placera de heta föremålen på grytlappen. Skydda ditt kök samtidigt som du visar upp din personliga stil.

Piffa upp ditt kök med en personlig grytlapp

Använd dina foton, text, eller mönster och gör din egen grytlapp online. Detta är en rolig och praktisk fotoprodukt som är otroligt praktisk och dekorativ. Var alltid försiktig när du hanterar varma föremål. Din personliga grytlapp är tål värme upp till 150 grader men den är inte brandsäker eller certifierad att hålla heta föremål längre än ett par sekunder. 

Skötselråd: Använd inte din personliga grytlapp när den är blöt. Du kan tvätta grytlappen i 30 grader. Låt plantorka. Värmeisolerande vaddering som tål upp till max 150 grader. Var alltid försiktigt när du hanterar varma föremål. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Personlig grytlapp

Personlig grytlapp Betyg 4,8/5 baserat på 6 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Du kanske även gillar: