Tillbaka till hemsidan
Personlig hoodie

Personlig hoodie

Designa din egen hoodie

Spara 4% från 1 337,00 kr Tidigare 1 400,00 kr

Skapa en huvtröja med eget tryck online hos oss. Vår personliga hoodie trycks med ett knivskarpt tryck av din design och skräddarsys sedan till...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: hoodie med tryck 

 • Hoodie i herr & dam-modell
 • Hållbart tryck över hela ytan 
 • Lös passform, med eller utan dragkedja
 • Välj mellan svart, vit eller grå dragkedja
 • 3 års garanti på tryck, material & sömnad 

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Designa huvtröja 100% online 

Hos Bags of Love är det du som är designern. Vi lämnar över all design åt dig i vårt enkla onlineverktyg. Du kan skapa en personlig hoodie med ditt favoritmönster, fototryck eller varför inte skapa mysiga och matchande Hans och Hennes huvtröjor med eget tryck att använda efter den stora bröllopsdagen? Dragkedjan är högkvalitativ OEKO-TEX® godkänd tillgänglig i ett val av svart, silverfärgad eller vitt. Det är bara din fantasi som sätter gränserna när det kommer till skapandet av personliga kläder. Så ta ut svängarna och designa din egen hoodie med hjälp av oss helt online. All vår produktion från tryck till sömnad sker under och samma tak här i vår egen fabrik. Vi kan på så sätt garantera fantastisk kvalitet samt korta tillverkningstider på alla våra produkter. 

Hoodie med eget tryck - som du vill ha den 

Om du är ute efter en hoodie med lös passform och mysig känsla så har du kommit helt rätt! I vårt onlineverktyg kan du välja tyg samt om du vill ha en hoodie med eller utan dragkedja. Du kan även välja mellan svart, vit eller grå färg på dragkedjan samt lägga till din egen nacketikett för den yttersta personliga touchen. Det trikåtyg som vi erbjuder är av högsta kvalitet och känns otroligt skönt mot huden. 

 • Vit Loopback Jersey, är ett mjukt vitt trikåtyg med flossad avigsida och slät vit rätsida. 

Efter att vi har mottagit din beställning trycker vi din personliga hoodie med ett beständigt och miljövänligt tryck över hela ytan. Trycket är knivskarp ned till minsta detalj och har en rik färgåtergivning. Vi skräddarsyr därefter din egendesignade hoodie under minutiösa former för att skapa den bästa slutprodukten åt dig. Så det här är ingen massproducerad hoodie vi pratar om. Detta är en personlig huvtröja designad av dig och tillverkad av oss från scratch. 

Hoodie med eget tryck - mysig och snygg

Om du inte har en huvtröja i din garderob så är det definitivt något som saknas. En hoodie är ett absolut modemåste som kan bäras sommar som vinter. De ser fantastiska ut och de känns underbara oavsett om du är hemma i din pyjamas, eller ute på äventyr och ärenden. Designa egen hoodie med namn eller ditt favoritmönster. Stå ut i mängden av massproducerade huvtröjor med en personlig hoodie som du själv designat. På så sätt kan du visa upp din personliga stil och vara hundra procent säker på att ingen annan har på sig samma hoodie ute på stan. Det är både roligt och enkelt att designa din personliga huvtröja online, så vad väntar du på?  

Designad av dig - personlig hoodie

Vår populära personliga hoodie är designad på så sätt att nästan varje del av huvtröjan kan skräddarsys av dig med foton, mönster eller text. Ta fram ditt inre modelejon och skapa en unik hoodie designad av dig som garanterat kommer att hänga med under de kommande åren som ett favoritplagg i garderoben. Det är både roligt och gratis att testa vårt onlineverktyg. Så pröva att redan idag designa din egen hoodie. 

Tvättråd: Din personliga hoodie kan tvättas i tvättmaskin. Vi rekommenderar att tvätta den i 30°c eller mindre. Dra upp dragkedjan och vänd ut och in innan tvätt. Om du tvättar den i en högre temperatur kan det orsaka krympning av plagget. Undvik att torktumla då även detta medför krympning av plagget. Vi erbjuder 3 års garanti på tryck, material och sömnad av din personliga hoodie. Då materialet är väldigt mjukt kan den noppra med tiden. Detta är helt normalt för trikåtyg. För att förlänga livslängden rekommenderar vi att följa skötselråd.

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Mens
  XXS XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
Byst XXS 81 - 86 cm
32 - 34 "
XS 86 - 91 cm
34 - 36 "
S 91 - 96 cm
36 - 38 "
M 96 - 101 cm
38 - 40 "
L 101 - 106 cm
40 - 42 "
XL 106 - 111 cm
42 - 44 "
2XL 111 - 119 cm
44 - 47 "
3XL 119 - 127 cm
47 - 50 "
4XL 127 - 135 cm
50 - 53 "
Midja XXS 66 - 71 cm
26 - 28 "
XS 71 - 76 cm
28 - 30 "
S 76 - 81 cm
30 - 32 "
M 81 - 86 cm
32 - 34 "
L 86 - 91 cm
34 - 36 "
XL 91 - 96 cm
36 - 38 "
2XL 96 - 104 cm
38 - 41 "
3XL 104 - 112 cm
41 - 44 "
4XL 112 - 120 cm
44 - 47 "
 • Byst Mät runt det fylligaste området med måttbandet under armhålorna. Se till att måttbandet är platt mot ryggen.
 • Midja Mät runt det smalaste området runt midjan


Trendar just nu: