Personlig hoodie

Personlig hoodie

Designa din egen hoodie

Spara 25% från 828,00 kr Tidigare 1.100,00 kr

Skapa en huvtröja med eget tryck online hos oss. Vår personliga hoodie trycks med ett knivskarpt tryck av din design och skräddarsys sedan till ett riktigt mästerverk. Ladda upp dina foton, mönster, text i vårt onlineverktyg och skapa en hoodie med eget tryck.

 • Klar för leverans om 2 - 3 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 1.023,00 kr
 • 2 999,00 kr styck (Spara 48,00 kr)
 • 4 963,00 kr styck (Spara 240,00 kr)

Detaljer: hoodie med tryck 

 • Personlig hoodie för herr & dam 
 • Hållbart tryck över hela ytan 
 • Lös passform, med eller utan dragkedja
 • Välj mellan svart, vit eller grå dragkedja
 • 3 års garanti på tryck, material & sömnad 

Designa huvtröja 100% online 

Hos Bags of Love är det du som är designern. Vi lämnar över all design åt dig i vårt enkla onlineverktyg. Du kan skapa en personlig hoodie med ditt favoritmönster, fototryck eller varför inte skapa mysiga och matchande Herr & Fru huvtröjor med eget tryck att använda efter den stora bröllopsdagen? Dragkedjan är högkvalitativ OEKO-TEX® godkänd tillgänglig i ett val av svart, silverfärgad eller vitt. Det är bara din fantasi som sätter gränserna när det kommer till skapandet av personliga kläder. Så ta ut svängarna och designa din egen hoodie med hjälp av oss helt online. All vår produktion från tryck till sömnad sker under och samma tak här i London, England. Vi kan på så sätt garantera fantastisk kvalitet samt korta tillverkningstider på alla våra produkter. 

Hoodie med eget tryck - som du vill ha den 

Om du är ute efter en hoodie med lös passform och mysig känsla så har du kommit helt rätt! I vårt onlineverktyg kan du välja tyg samt om du vill ha en hoodie med eller utan dragkedja. Du kan även välja mellan svart, vit eller grå färg på dragkedjan samt lägga till din egen nacketikett för den yttersta personliga touchen. Det trikåtyg som vi erbjuder är av högsta kvalitet och känns otroligt skönt mot huden. 

 • Vit Loopback Jersey, är ett mjukt vitt trikåtyg med flossad avigsida och slät vit rätsida. 

Efter att vi har mottagit din beställning trycker vi din personliga hoodie med ett beständigt och miljövänligt tryck över hela ytan. Trycket är knivskarp ned till minsta detalj och har en rik färgåtergivning. Vi skräddarsyr därefter din egendesignade hoodie under minutiösa former för att skapa den bästa slutprodukten åt dig. Så det här är ingen redan färdig massproducerad hoodie vi pratar om. Detta är en personlig huvtröja designad av dig och tillverkad av oss från scratch. 

Hoodie med eget tryck - mysig och snygg

Om du inte har en huvtröja in din garderob så är det definitivt något som saknas... En hoodie är ett absolut modemåste som kan bäras sommar som vinter. De ser fantastiska ut och de känns underbara oavsett om du är hemma i din pyjamas, eller ute på äventyr och ärenden. Designa egen hoodie med namn eller ditt favoritmönster. Stå ut i mängden av massproducerade huvtröjor med en personlig hoodie som du själv designat. På så sätt kan du visa upp din personliga stil och vara hundra procent säker på att ingen annan har på sig samma hoodie ute på stan. Det är både roligt och enkelt att designa din personliga huvtröja online, så vad väntar du på?  

Designad av dig - personlig hoodie

Vår populära personliga hoodie är designad på så sätt att nästan varje del av huvtröjan kan personaliseras av dig med foton, mönster eller text. Ta fram ditt inre modelejon och skapa en unik hoodie designad av dig som garanterat kommer att hänga med under de kommande åren som ett favoritplagg i garderoben. Det är både roligt och gratis att testa vårt onlineverktyg. Så pröva att redan idag designa din egen hoodie. 

Tvättråd: Din personliga hoodie kan tvättas i tvättmaskin. Vi rekommenderar att tvätta den i 30°c eller mindre. Dra upp drag kedjan och vänd ut och in innan tvätt. Om du tvättar den i en högre temperatur kan det orsaka krympning av plagget. Undvik att torktumla då även detta medför krympning av plagget. Vi erbjuder 3 års garanti på tryck, material och sömnad av din personliga hoodie. Då materialet är väldigt mjukt kan den noppra med tiden. Detta är helt normalt för trikåtyg. För att förlänga livslängden rekommenderar vi att följa skötselråd.

Recensioner av Hoodie

Hoodie Betyg 5/5 baserat på 2 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Kolla din storlek
  XXS XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
Byst XXS 81 - 86 cm
32 - 34 "
XS 86 - 91 cm
34 - 36 "
S 91 - 96 cm
36 - 38 "
M 96 - 101 cm
38 - 40 "
L 101 - 106 cm
40 - 42 "
XL 106 - 111 cm
42 - 44 "
2XL 111 - 119 cm
44 - 47 "
3XL 119 - 127 cm
47 - 50 "
4XL 127 - 135 cm
50 - 53 "
Midja XXS 66 - 71 cm
26 - 28 "
XS 71 - 76 cm
28 - 30 "
S 76 - 81 cm
30 - 32 "
M 81 - 86 cm
32 - 34 "
L 86 - 91 cm
34 - 36 "
XL 91 - 96 cm
36 - 38 "
2XL 96 - 104 cm
38 - 41 "
3XL 104 - 112 cm
41 - 44 "
4XL 112 - 120 cm
44 - 47 "
 • Byst Mät runt det fylligaste området med måttbandet under armhålorna. Se till att måttbandet är platt mot ryggen.
 • Midja Mät runt det smalaste området runt midjan


Omvandling storleksguide
  XXS XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
EU Mens Bröst XXS 42
XS 44
S 46
M 48
L 50
XL 52
2XL 54
3XL 56
4XL 58


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Hoodie

Hoodie Betyg 5/5 baserat på 2 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Trendar just nu: