Tillbaka till hemsidan
Matta med eget tryck

Recensioner av Matta med eget tryck

Matta med eget tryck

Designa din egen matta

från 956,00 kr

Vill du ge ditt hem en mer personlig touch? Här hos oss kan du designa din egen matta online med dina foton, mönster eller text. Dessa mattor tr...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 139 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer:Personlig matta

 • Välj mellan 6 olika storlekar
 • Välj mellan två tyger
 • Velvet Shimmer eller Marble Velvet
 • Välj till fransar för shabby chic look 
 • 6 mm tjocklek, inkl. anti-halkskydd 
 • 10 års garanti på våra personliga mattor 

Tvättråd

Damsug försiktigt med lämplig inställning.

Matta med eget tryck - designa enkelt online

Vi har utvecklat en unik idé som kommer att ta din personlig inredning till nya höjder. Nu kan du i ett par klick designa en egen matta 100% online. Dessa lyxiga mattor tillverkas för hand på beställning. Om du letar efter en modern matta för att ge ditt hem eller kontor en unik känsla så har du kommit helt rätt. Vi erbjuder ett enkelt onlineverktyg där du kan ladda upp dina foton, mönster eller text för att kunna skapa din alldeles egen matta. Våra mattor är av högsta kvalitet. De är tjocka, tåliga men ändå oemotståndligt mjuka att ta på. Mattans tjocklek ligger på 6 mm och baksidan är täckt med ett anti-halkskydd för att hålla mattan på plats. Testa vårt onlineverktyg redan idag för att designa en matta med eget tryck online. 

 • Liten: 90 x 63 cm - redo inom 1-2 dagar
 • Gångmatta: 180 x 63 cm - redo inom 1-2 dagar
 • Medium: 128 x 128 - redo inom 2-3 dagar
 • Lång gångmatta: 63 x 290 cm - redo inom 2-3 dagar
 • Stor: 128 x 200 cm - redo inom 2-3 dagar
 • X-Large 128 x 290 cm - redo inom 2-3 dagar

Välj mellan våra två fantastiska sammetstyger för mattor, Velvet Shimmer och Marble Velvet. Du kan välja om du vill ha fransar på ändarna, på sidorna, eller inga fransar alls.

Personlig inredning - matta med foto

I dagens moderna tid kan vi genom ett par klick skapa personligt anpassade produkter online. Här hos Bags of Love erbjuder vi ett brett sortiment av diverse produkter som du designar i vårt enkla onlineverktyg. Detta innebär att du nu kan designa en egen matta med tryck online för att ge ditt hem en unik touch. Välj ut dina favoritfoton, mönster, text eller en kombo av dem tre för att skapa din personliga matta. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan och släpp lös din kreativitet. Våra mattor kan användas i hallen, vardagsrummet, köket för att ge ditt rum en mysig och inbjudande känsla. Mattan är tålig och underbart mjuk att gå på och du kan välja mellan två fantastiska tyger, Velvet Shimmer och Marble Velvet. Vi är så säkra på du kommer att älska din matta med eget tryck att vi erbjuder dig en 10 års garanti. 

Idéer för din personlig matta 

Vi älskar att lägga kreativiteten i våra kunders händer. Du skapar och vi tillverkar. Vår matta med eget tryck är väldigt populär och vi får in beställningar i alla olika möjliga stilar som moderna mönster och mer antika persiska mönster. När vi mottagit din beställning trycker vi din matta med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett djupt och färgrikt tryck. Mattan finns i två olika former (avlång samt kvadrat) samt med valet om du vill ha fransar eller inte, eller fransar på sidorna. Alla mattor med tryck kommer med ett smidigt anti-halkskydd som gör så att mattan hålls på plats både på parkett eller stengolv. Det finns inget rum i ditt hem där vår personliga matta inte skulle passa in. Varför inte designa en egen matta till barnrummet med en fin bild på hela familjen eller husdjuret? Möjligheterna är oändliga och vi överlämnar allt skapande till dig. 

Designa egen matta med matchande färger 

Har du tänkt dig en specifik färg för din personliga matta? Kanske en viss grå ton, en stillsam lila eller en poppig rosa - vilken färg du än önskar - så kan vi trycka det. I vårt onlineverktyg kan du använda dig utav färgblandaren för att få fram alternativ av tusentals olika färger för din matta med eget tryck. Matcha och blanda färger tills du är nöjd. Ibland kan det vara svårt att hitta en särskild färg på mattor som går i din stil av heminredning. Men detta blir nu lekande lätt i vårt onlineverktyg. Testa redan idag, det är både roligt och gratis att pröva! 

Matta med fotocollage - vi har en app för det

Varför inte göra något kul med alla dina foton du har på datorn? Hos oss kan du skapa diverse olika fotoprodukter och ge liv till dina foton igen. Om du har flera olika favoritfoton och inte riktigt kan bestämma dig för vilka foton som du vill pryda din personliga matta med så har vi en smidig app som låter dig ladda upp flera foton. Fotona blandas sedan slumpmässigt till ett fotocollage. Använd förhandsgranskningen för att se resultatet och om du inte är nöjd är det bara att skapa ett nytt collage. Det tar bara ett par minuter att skapa din matta med fotocollage och det kommer garanterat att bli en populär snackis hemma! 

Hur tillverkar vi din matta med tryck? 

På Bags of Love har vi en bred erfarenhet av tillverkning av olika anpassningsbara produkter sedan starten år 2002. Din personliga matta har en latexbaksida som fungerar som ett anti-halkskydd, vilket är slitstarkt och kommer inte att falla sönder. Basen på mattan är tillverkad av latex med en juteväv som ger extra styrka och tålighet. Topplagret består av Velvet Shimmer och trycks för hand. Materialet är tåligt, fluffigt och känns underbart mot huden och ger din personliga matta en lyxig känsla. Mattans fransar som är ett tillval, tillverkas av naturlig bomull och har en neutral färg. Fransarna sys fast för hand på ändarna eller sidorna. Mattan trycks med ett långvarigt och miljövänligt tryck som kommer att vara en livstid vid vanlig användning. Vår 10 års garanti täcker allt förutom slitage.

Observera: På grund av tillverkningsprocessen så luktar våra mattor lite undertill. Detta är normalt och vädras bort inom några dagar. 

Tvättråd: Precis som de flesta mattor är regelbunden dammsugning att rekommendera. Tvätta ej i tvättmaskin, utan torka av med en blöt trasa för att hålla din personliga matta i utmärkt skick för många år framöver. Använd inte mattan framför öppna spisar eller kaminer.  

Material: Vårt Velvet Shimmer och Marble Velvet material har testats för färgfasthet och nötning. Det klarade båda testerna med högsta resultat! (BS EN ISO 12497:1998 Mekanisk nötning betyg 4. BS EN ISO 105-X12:2002 Färgfasthet betyg 4-5)

Trendar just nu: