Tillbaka till hemsidan
Personligt saccosäcksfodral

Personligt saccosäcksfodral

Designa ditt eget saccosäcksfodral Made in the UKMade in the UK

från 3 352,00 kr

Skapa ett saccosäcksfodral med eget tryck online. Hos oss kan du designa ett personligt saccosäcksfodral med dina foton eller mönster. Vårt onli...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 199 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 3 352,00 kr
 • 2 2 977,00 kr styck (Spara 750,00 kr)

Detaljer: Personligt saccosäcksfodral

 • Designa 4 ytor
 • Avtagbart fodral som kan maskintvättas
 • Perfekt för hemmet, kontoret & barnrummet
 • Saccosäcksfodral tillverkade för hand
 • Passar allmänna ytor
 • 2 års garanti

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Saccosäcksfodral med eget tryck

Designa personliga saccosäcksfodral för hemmet, som en personlig present, till jobbet eller till en mässa. Saccosäcken var enormt populär under slutet av 1960-talet och början av 1970-talet. På senare tid har den kommit tillbaka i alla olika former och färger. Hos oss kan du nu skapa ditt eget personliga saccosäcksfodral med hjälp av vår proffsiga service! Bags of Love är experter på att tillverka diverse fotoprodukter och detta populära personliga saccosäcksfodral är ett riktigt mästerverk som garanterat kommer att sätta en personlig ton i ditt hem samtidigt som den bjuder in till avslappnande stunder. Vi trycker på fem ytor av ditt personliga saccosäcksfodral, så att hela din sittsäck kommer att prydas av din personliga design. Vi trycker på sittdelen, vänster, höger, baksidan samt under delen. Undersidan av saccosäcksfodralet är det perfekta stället för ett hemligt meddelande, ett designermärke, logotyp eller ett roligt och pinsamt foto. En rolig överraskning om detta är en present. 

Sittsäck med personligt fodral 

Den gamla saccosäcken är en riktig goding och är en cool retromöbel som har hängt med i svängen på grund av dess otroliga komfort. Passar lika bra i tonårsrummet, barnrummet eller vardagsrummet. För de rum som behöver en liten mysig sittplats är saccosäcken en optimal inredningsdetalj. Att den sen har ett personligt saccosäcksfodral med dina egna bilder trycka med knivskarpt miljövänligt tryck gör det hela så mycket bättre. Fodralet är avtagbart och kan tvättas i maskin. Ditt personliga saccosäcksfodral mäter 70 cm diameter x 70 cm högt och om du drar ut det till fullängd mäter det cirka 80 cm högt.

Saccosäcksfodral med foto

I vårt onlineverktyg kan du designa ett saccosäcksfodral med fototryck. Om du har flera favoritfoton kan du skapa ett coolt fotokollage i vår app, som skapar slumpmässiga kollage av dina bilder. Dessa personliga saccosäcksfodral tillverkas av underbara och brandsäkra material som vi även använder för våra kuddar. Testa vårt onlineverktyg redan idag för att designa ett fodral som är helt unikt ditt eget. Vi erbjuder korta tillverkningstider och levererar över hela världen, så du behöver inte vänta länge på att få hem ditt fodral.

Tvättråd: Torka av med en blöt trasa eller maskintvätta i 30 grader utan att trycket bleknar. 2 års garanti.

För din säkert: Överdraget är brandklassat BS7176, BS3379. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett