Tillbaka till hemsidan
iPad fodral med foto

iPad fodral med foto

Skyddande personligt iPad fodral Made in the UKMade in the UK

från 708,00 kr

Designa ditt eget iPad fodral med dina foton, mönster och text, tillverkat av skyddande neopren. Skydda din iPad från repor och stötar med ett p...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: iPad fodral med eget tryck 

 • Hållbart tryck på fram- och baksidan 
 • Högkvalitativt neopren material
 • Tryck med knivskarp skärpa 
 • 265 mm x 210 mm (ungefärligt)
 • Väger ca. 120 gram
 • 2 års garanti 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Skyddande iPad fodral med eget tryck

Designa ditt eget iPad fodral online hos Bags of Love. Klicka på "Starta Design" - knappen här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du kan skräddarsy ditt iPad fodral precis som du vill. Ladda upp dina favoritfoton, mönster eller text och placera ut din design på fram- och baksidan av ditt personliga iPad fodral. Du kan välja mellan följande kantfärger som passar din design; svart, grön, benvit, rödbrun. Om du har många foton kan du även skapa ett slumpmässigt fotocollage efter olika mallar. Testa att designa ditt eget iPad fodral redan idag och håll din älskade iPad säker mot repor och fall. 

Personligt iPad fodral

Vi tillverkar ditt personliga iPad fodral av klassiskt mjukt våtdräktsmaterial (neopren) som skyddar din iPad. Det finns inga handtag och fodralet stängs med en säker dragkedja. Detta fantastiska personliga iPad-fodral passar alla iPad versioner. Vi tillverkar även personliga mini iPad fodral. Så fort vi mottagit din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av ditt personliga iPad fodral. Vi trycker och syr ditt fodral under ett och samma tak i vår egen fabrik och i och med detta kan vi erbjuda förstklassig kvalitet och korta tillverkningstider. Fodralet är ungefär 285 x 210 mm stort och passar de flesta iPads (dock inte Pro modellerna).

iPad fodral med eget foto 

Släpp lös din kreativitet och skapa ett personligt iPad fodral som visar upp din personlighet. Använd dig utav dina favoritmönster, foton och texter för att designa ditt personliga iPad fodral som du vill. Ta hand om din iPad i stil med vårt iPad fodral med eget tryck. Dina foton trycks på neopren som är mjukt men samtidigt skyddande. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett knivskarpt och färgsprakande tryck med rik detaljåtergivning. Ditt personliga iPad fodral skräddarsys för hand på beställning av dig. 

Designtips & idéer för ditt personliga iPad fodral 

Tänk på att 1 cm av ditt foto sys in sömnen på alla fyra sidor, så se till att inga viktiga detaljer eller text är nära kanten. Våra personliga iPad fodral är av ett rektangulärt format för att passa din iPad perfekt. Rektangulära eller liggande foton gör sig väldigt fint i tryck. Du kan rotera och placera dina foton som du själv vill och glöm inte spana in förhandsgranskningen för att se hur din slutprodukt kommer att se ut. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Nyligen sett