iPad fodral med foto

iPad fodral med foto

Skyddande personligt iPad fodral

från 743,00 kr

Designa ditt eget iPad fodral med dina foton, mönster och text, tillverkat av skyddande neopren. Skydda di...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: iPad fodral med eget tryck 

 • Hållbart tryck på fram- och baksidan 
 • Högkvalitativt neopren material
 • Tryck med knivskarp skärpa 
 • 265 mm x 210 mm (ungefärligt)
 • Väger ca. 120 gram
 • 2 års garanti 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Skyddande iPad fodral med eget tryck

Designa ditt eget iPad fodral online hos Bags of Love. Klicka på "Starta Design" - knappen här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du kan skräddarsy ditt iPad fodral precis som du vill. Ladda upp dina favoritfoton, mönster eller text och placera ut din design på fram- och baksidan av ditt personliga iPad fodral. Du kan välja mellan följande kantfärger som passar din design; svart, grön, benvit, rödbrun. Om du har många foton kan du även skapa ett slumpmässigt fotocollage efter olika mallar. Testa att designa ditt eget iPad fodral redan idag och håll din älskade iPad säker mot repor och fall. 

Personligt iPad fodral

Vi tillverkar ditt personliga iPad fodral av klassiskt mjukt våtdräktsmaterial (neopren) som skyddar din iPad. Det finns inga handtag och fodralet stängs med en säker dragkedja. Detta fantastiska personliga iPad-fodral passar alla iPad versioner. Vi tillverkar även personliga mini iPad fodral. Så fort vi mottagit din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av ditt personliga iPad fodral. Vi trycker och syr ditt fodral under ett och samma tak i vår egen fabrik och i och med detta kan vi erbjuda förstklassig kvalitet och korta tillverkningstider. Fodralet är ungefär 285 x 210 mm stort och passar de flesta iPads (dock inte Pro modellerna).

iPad fodral med eget foto 

Släpp lös din kreativitet och skapa ett personligt iPad fodral som visar upp din personlighet. Använd dig utav dina favoritmönster, foton och texter för att designa ditt personliga iPad fodral som du vill. Ta hand om din iPad i stil med vårt iPad fodral med eget tryck. Dina foton trycks på neopren som är mjukt men samtidigt skyddande. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett knivskarpt och färgsprakande tryck med rik detaljåtergivning. Ditt personliga iPad fodral skräddarsys för hand på beställning av dig. 

Designtips & idéer för ditt personliga iPad fodral 

Tänk på att 1 cm av ditt foto sys in sömnen på alla fyra sidor, så se till att inga viktiga detaljer eller text är nära kanten. Våra personliga iPad fodral är av ett rektangulärt format för att passa din iPad perfekt. Rektangulära eller liggande foton gör sig väldigt fint i tryck. Du kan rotera och placera dina foton som du själv vill och glöm inte spana in förhandsgranskningen för att se hur din slutprodukt kommer att se ut. 

Trendar just nu: