Jultallrikar

Recensioner av Jultallrikar

Jultallrikar

Designa din egen jultallrik

Spara 25% från 299,00 kr Tidigare 400,00 kr

Ge julbordet en extra festlig känsla i jul genom att designa en jultallrik online. Vackra jultallrikar med...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personlig jultallrik

 • Styckvis eller 2/4-pack med okrossbara jultallrikar
 • Hygienisk och kan användas i mikrovågsugn
 • Icke-porös yta
 • Kant-till-kant tryck, 19 cm, ca. 160 gram
 • Handtillverkad på beställning

Ge din juldukningen en ny unik känsla med hjälp av dessa personliga jultallrikar som passar underbart till julgodis och plockmat.

Låt dina favoritfoton komma till liv i tryck på dessa fantastiska jultallrikar och bjud in nostalgin av alla härliga julafton ni firat som familj. Eftersom de är tillverkade av tålig och okrossbar plast så är de optimala att ha i köket när ni tillagar julmaten. Med ett varaktigt tryck från kant till kant så är dessa tallrikar ett underbart tillskott på julbordet som ger lite extra julmys.
 • Tillverkas på beställning i London, England
 • 19 cm diameter okrossbara plasttallrikar
 • Styckvis eller i 2/4-pack
 • Icke-porös & hygienisk yta
 • Kan användas i mikrovågsugn
 • Varaktigt tryck kant-till-kant
 • Passar perfekt till plockmat & julgodis

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Skötselråd:

Dina festliga jultallrikar kan användas i mikrovågsugn. Du kan värma upp plockmat för att snabbt servera resterna på juldagen. Vi rekommenderar att du tvättar din personliga jultallrik i varmt vatten med diskmedel istället för diskmaskin. På så sätt kan tryckkvaliteten bevaras längre. De tillverkas av slitstark, okrossbar plast men vi rekommenderar att du inte använder knivar och gafflar, utan använder dem till plockmat och julgodis. Mikrovågsugnsäkra i enlighet med BS EN 1584:2007. Certifikat finns vid förfrågan. 

Obs: Material och föremål i kontakt med livsmedel - Testmetod för motstånd mot mikrovågsuppvärmning av matlagningsutrustning av keramik, glas eller plast. Intyg kan ges på begäran.

plate design tips

Mängdrabatt 

Precis som många av våra fantastiska fotoprodukter kommer våra jultallrikar med en attraktiv mängdrabatt. Så desto mer du handlar ju mer sparar du. Perfekt för juldukningen eller som en present till dina nära och kära.

Tänk på tallrikens form

När du påbörjar designprocessen så är det viktigt att du tänker på tallrikens form. Den är rund med en lätt sluttning ner mot mitten, ungefär som en mycket grund skål. Om du laddar upp ett foto, försök hålla de viktiga delarna i mitten av tallriken så att sluttningen inte förvrider dem. Förlita dig inte på att använda en bild som precis passar eftersom vi inte kan garantera att bilden hamnar EXAKT där du valt, eftersom tallrikarna tillverkas för hand. Du kan förhandsgranska hur din tallrik kommer se ut i vårt designverktyg, så det är bara att experimentera tills du blir nöjd.

Först så trycker vi din design på tallrikens yta. Vi använder oss av den senaste trycktekniken som låter bläcket tränga in på djupet i materialet vilket resulterar ett långvarigt tryck som inte kommer att blekna eller gnuggas av med tiden. Baksidan av tallriken är vit och låter ditt foto få all uppmärksamhet.

Några saker du kan göra för att skapa den perfekta tallriken:

När du designar tallriken, se till att din bild fyller hela ytan (inklusive den röda ytan). På så vis täcker din design hela tallriken och du får inga otryckta vita kanter.
Givet vår tryckmetod kan det förekomma en +/- 2-3% skillnad i tallrikens positionering jämfört med hur den ser ut i förhandsvisningen, så undvik att placera viktiga detaljer nära tallrikens kant.
Undvik att placera runda mönster nära tallrikens kant, eftersom vi inte kan garantera att de matchar perfekt med tallrikens yttre kant.

Om du vill trycka text från en julsång, så se till att du placerar texten i mitten och tänker på tallrikens runda utformning. Kontrollera alltid förhandsgranskningen för att se att din tallrik blev precis som du önskade dig. Tycker du att det är svårt att välja mellan alla dina underbara bilder? I vårt onlineverktyg kan du enkelt skapa ett fotocollage. Ladda upp alla dina utvalda bilder och välj en av våra färdiga collagemallar eller placera ut dina bilder som du vill.

En rolig idé till juldukningen är att designa en tallrik åt alla familjemedlemmar som en rolig bordsplacering. Designa tallrikarna med ett porträttfoto, namn och kanske en rolig fakta om dem. Detta är garanterat en rolig konversationsöppnare runt bordet. Detta kan bli en återkommande tradition som kan uppdateras när nya familjemedlemmar ansluter sig till din familj. 

Har du kvar nostalgiska juldekorationer från den gamla goda tiden? Designa en uppsättning jultallrikar som matchar ditt gamla julpynt. Detta är även en underbar present till farföräldrarna som låter dem minnas de gamla jularna.

Några saker du kan göra för att skapa den perfekta tallriken:

 1. När du designar tallriken, se till att din bild fyller hela ytan (inklusive den röda ytan). På så vis täcker din design hela tallriken och du får inga otryckta vita kanter.
 2. Givet vår tryckmetod kan det förekomma en +/- 2-3% skillnad i tallrikens positionering jämfört med hur den ser ut i förhandsvisningen, så undvik att placera viktiga detaljer nära tallrikens kant.
 3. Undvik att placera runda mönster nära tallrikens kant, eftersom vi inte kan garantera att de matchar perfekt med tallrikens yttre kant.

Trendar just nu: