Tillbaka till hemsidan

Jultallrikar

Jultallrikar

Designa din egen jultallrik Made in the UKMade in the UK

Spara 14% från 342,00 kr Tidigare 400,00 kr

Ge julbordet en extra festlig känsla i jul genom att designa en jultallrik online. Vackra jultallrikar med eget tryck av dina foton och text. Dessa personliga jultallrikar tillverkas av hygienisk och okrossbar plast. De är perfekta att servera julgodis eller plockmat på. Använd dig av nostalgiska foton från tidigare jular, fina julcitat eller varför inte texten från din älskade julsång? Imponera på dina vänner och familj i år med en unik juldukning. Välj mellan styckvis eller 2/4-pack.

 • Fraktas om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 370,00 kr
 • 10 170,40 kr styck (Spara 1.996,00 kr)

Detaljer: Personlig jultallrik

 • Styckvis eller 2/4-pack med okrossbara jultallrikar
 • Hygienisk och kan användas i mikrovågsugn
 • Icke-porös yta
 • Kant-till-kant tryck, 19 cm, ca. 160 gram
 • Tillverkad i London, England

Ge din juldukningen en ny unik känsla med hjälp av dessa personliga jultallrikar som passar underbart till julgodis och plockmat.

Låt dina favoritfoton komma till liv i tryck på dessa fantastiska jultallrikar och bjud in nostalgin av alla härliga julafton ni firat som familj. Eftersom de är tillverkade av tålig och okrossbar plast så är de optimala att ha i köket när ni tillagar julmaten. Med ett varaktigt tryck från kant till kant så är dessa tallrikar ett underbart tillskott på julbordet som ger lite extra julmys.
 • Tillverkas på beställning i London, England
 • 19 cm diameter okrossbara plasttallrikar
 • Styckvis eller i 2/4-pack
 • Icke-porös & hygienisk yta
 • Kan användas i mikrovågsugn
 • Varaktigt tryck kant-till-kant
 • Passar perfekt till plockmat & julgodis

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Skötselråd:

Dina festliga jultallrikar kan användas i mikrovågsugn. Du kan värma upp plockmat för att snabbt servera resterna på juldagen. Vi rekommenderar att du tvättar din personliga jultallrik i varmt vatten med diskmedel istället för diskmaskin. På så sätt kan tryckkvaliteten bevaras längre. De tillverkas av slitstark, okrossbar plast men vi rekommenderar att du inte använder knivar och gafflar, utan använder dem till plockmat och julgodis. Mikrovågsugnsäkra i enlighet med BS EN 1584:2007. Certifikat finns vid förfrågan. 

Mängdrabatt 

Precis som många av våra fantastiska fotoprodukter kommer våra jultallrikar med en attraktiv mängdrabatt. Så desto mer du handlar ju mer sparar du. Perfekt för juldukningen eller som en present till dina nära och kära.

Tänk på tallrikens form

När du påbörjar designprocessen så är det viktigt att du tänker på tallrikens form. Den är rund med en lätt sluttning ner mot mitten, ungefär som en mycket grund skål. Om du laddar upp ett foto, försök hålla de viktiga delarna i mitten av tallriken så att sluttningen inte förvrider dem. Förlita dig inte på att använda en bild som precis passar eftersom vi inte kan garantera att bilden hamnar EXAKT där du valt, eftersom tallrikarna tillverkas för hand. Du kan förhandsgranska hur din tallrik kommer se ut i vårt designverktyg, så det är bara att experimentera tills du blir nöjd.

Recensioner av Jultallrikar

Jultallrikar Betyg 5/5 baserat på 2 Kundrecensioner star star star starstarGör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Först så trycker vi din utvalda design i ytan av tallrikar. Vi använder oss av den senaste trycktekniken som låter bläcket tränga in på djupet i materialet vilket resulterar ett hållbart tryck som inte kommer att blekna eller gnuggas av med tiden. Baksidan av tallriken är vit och låter ditt foto få all uppmärksamhet.

Om du vill trycka text från en julsång så se till att du placerar texten i mitten och tänker på tallrikens runda utformning. Kontrollera alltid förhandsgranskningen för att se att din tallrik blev precis som du önskade dig. Tycker du att det är svårt att välja mellan alla dina underbara bilder? I vårt onlineverktyg kan du enkelt skapa ett fotocollage. Ladda upp alla dina utvalda bilder och välj en av våra färdiga collagemallar eller placera ut dina bilder som du vill.

En rolig idé till juldukningen är att designa en tallrik till alla familjemedlemmar som en rolig bordsplacering. Designa tallrikarna med ett porträttfoto, namn och kanske en rolig fakta om dem. Detta är garanterat en rolig konversationsöppnare runt bordet. Detta kan bli en återkommande tradition som kan uppdateras när nya familjemedlemmar ansluter sig till din familj. 

Har du kvar nostalgiska juldekorationer från den gamla goda tiden? Designa ett set av jultallrikar som matchar ditt gamla julpynt. Detta är även en underbar present till farföräldrarna som låter dem minnas de forna jularna.

Trendar just nu: