Tillbaka till hemsidan
Personliga partytallrikar

Personliga partytallrikar

Designa egna tallrikar Made in the UKMade in the UK

från 472,00 kr

Håller du på att förbereda dig inför ett event som till exempel camping, picknick eller barnkalas? Hos oss kan du designa egna tallrikar tillver...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Tallrikar med tryck 

 • Kan användas i mikrovågsugn 
 • Tåliga och återanvändbara
 • Säljs styckvis eller i 2/4-pack
 • Tillverkas av okrossbar plast 
 • Slät yta, 19 cm, ca 160 gram per tallrik
 • Designa med foto, mönster, text eller logo

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Personliga tallrikar - från camping till kalas

Bags of Love är experter på att tillverka diverse fotoprodukter. Våra tåliga och personliga melamin-liknande tallrikar är ett festligt tillskott till barnkalaset, campingturen eller picknicken. Du kan designa tallrikar i ett par klick i vårt enkla onlineverktyg. Ladda upp dina favoritfoton, mönster, text eller en blandning av dem tre och designa egna tallrikar. Eftersom de är tåliga och nästintill okrossbara passar de utmärkt till husvagnen, grillkvällen, barnkalas dukning eller till utflykten. Så fort vi mottagit din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av dina personliga tallrikar. Vi trycker med ett hållbart tryck som kommer att hålla i flera år framöver. 

 • Styckvis eller 2/4-pack
 • 19 cm diameter
 • Okrossbar plast
 • Kan användas i mikrovågsugn
 • Använd ej bestick som kan repa ytan
 • Endast handdisk
 • Ej porös
 • Slät yta
 • Varaktigt fullt färgtryck

Ur vägen melamintallrikar - Hej säkra festtallrikar!

Vi använder oss av ett melaminliknande material som kommer med ett vackert och färgrikt tryck. Säg hej då till melamintallrikar och hejsan till våra oslagbara personliga tallrikar som är super hygieniska. Vi använder oss av den senaste trycktekniken som tillåter oss att trycka dina personliga tallrikar med ett bestående miljövänligt tryck. Dessa vackra och tåliga tallrikar med eget tryck är återanvändbara och tål att mikras. Så de är ett perfekt komplement till barnkalaset, campingen, utflykter och andra tillställningar när du vill använda dig av en personlig dukning.  

Fördelar med Bags of Love tallrikar i hårdplast

Hos Bags of Love värnar vi om naturen. Vi använder oss av miljövänliga tryckmetoder och färger. Vi älskar att komma på nya innovationer och produkter som hjälper miljön och människan. Våra personliga tallrikar är ett steg längre från de gamla melamintallrikarna och är dessutom återanvändbara. Vi använder oss av ett högkvalitativt plastmaterial som är starkt, värmetålig, håller formen samt ger ett fantastiskt tryck. Våra tallrikar med eget tryck kan värmas i mikrovågsugn och kan även maskindiskas. Tallrikarna är säkra att använda till barnkalas eller picknick då de är nästintill okrossbara. Till skillnad från melamin som kan spricka och bli en hygienfråga då bakterier letar sig in i sprickorna och frodas, håller sig våra personliga tallrikar hela och hygieniska. Mikrovågsugnssäker i enlighet med BS EN 1584:2007.

Obs: Material och produkter i kontakt med livsmedel - Testmetod för motstånd mot mikrovågsuppvärmning för matlagningsprodukter av plast, glas och keramik. Certifikat finns vid förfrågan.

plate design tips

Tänk på tallrikens form

När du påbörjar designprocessen så är det viktigt att du tänker på tallrikens form. Den är rund med en lätt sluttning ner mot mitten, ungefär som en mycket grund skål. Om du laddar upp ett foto, försök hålla de viktiga delarna i mitten av tallriken så att sluttningen inte förvrider dem. Förlita dig inte på att använda en bild som precis passar eftersom vi inte kan garantera att bilden hamnar EXAKT där du valt, eftersom tallrikarna tillverkas för hand. Du kan förhandsgranska hur din tallrik kommer se ut i vårt designverktyg, så det är bara att experimentera tills du blir nöjd.


Några saker du kan göra för att skapa den perfekta tallriken:
 1. När du designar tallriken, se till att din bild fyller hela ytan (inklusive den röda ytan). På så vis täcker din design hela tallriken och du får inga otryckta vita kanter.
 2. Givet vår tryckmetod kan det förekomma en +/- 2-3% skillnad i tallrikens positionering jämfört med hur den ser ut i förhandsvisningen, så undvik att placera viktiga detaljer nära tallrikens kant.
 3. Undvik att placera runda mönster nära tallrikens kant, eftersom vi inte kan garantera att de matchar perfekt med tallrikens yttre kant.

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett