Tillbaka till hemsidan
Jumper Unisex

Jumper Unisex

Designa en jumper till honom och henne Made in the UKMade in the UK

från 593,00 kr

Designa en skön personlig jumper till han eller henne. Vår personliga jumper är i en bekväm unisex modell och tillverkas på beställning av dig. Tryck din design över jumperns framsida, baksida, ärmarna, halslinningen samt lägg till en nacketikett. Ladda upp dina favoritfoton, mönster eller text i vårt onlineverktyg och släpp lös din fantasi.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personlig jumper

 • Trycks och skräddarsys på beställning
 • Trikåtyg med flossad baksida 250gsm
 • Softshell trikåtyg 350gsm (+50%)
 • Rik färgåtergivning, tryck över hela ytan 
 • Unisex storlekar: XS, S, M, L, XL, XXL 
 • 3 års garanti på tryck, material & sömnad 

Tvättråd

Tvätta i 30 grader med plagget ut och in. Låt hängtorka eller torktumla på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Hängtorka
 • Torktumla 1

Personlig jumper till han & henne - ett kultplagg 

Här hos Bags of Love kan du skapa en helt personlig garderob i ett par klick! Vi erbjuder ett enkelt onlineverktyg som både är enkelt, roligt och låter dig designa egna kläder precis som du vill. Vår personliga jumper i unisex passform är ett kultplagg som bör finnas i varje garderob. Det är även ett optimalt plagg under alla årstider. Nu kan du designa din egen jumper enkelt online med hjälp av oss. Efter att vi har mottagit din beställning trycker vi din design med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett beständigt miljövänligt tryck som smälter in i tygets fibrer. Efter tryck, skräddarsyr vi din personliga jumper under minutiösa former för en slutprodukt som kommer ge dig glädje under många år. All produktion, från tryck till sömnad sker under ett och samma tak i London, England och vi använder oss endast av material av högsta kvalitet.

Perfekt present till modeälskaren 

Att hitta en perfekt personlig present till våra nära och kära är inte alltid helt enkelt. Men om du har en familjemedlem eller vän som älskar mode eller vill ha en unik look så kan en jumper med eget tryck vara en riktigt bra presentidé! Jumpern är i en unisex passform och skräddarsys av mjukt och stretchigt trikåtyg eller Sortshell trikå (Softshell kostar 50% mer). Din utvalda design trycks över hela ytan med ett varaktigt och färgrikt tryck. Genom att klicka på knappen här ovan "Starta Design" så kan du designa en jumper online i ett par klick. Välj mellan storlekar från XS till XXL. Om du skulle behöva hjälp med våra storlekar vänligen kontakta vår kundtjänst för råd.

Unisex jumper med eget tryck -  alltid trendigt 

En jumper är ett perfekt basplagg som passar lika bra under kyliga vinterdagar som kalla sommardagar. Det är helt enkelt ett all around plagg som passar till allt. Styla din personliga jumper med ett par slitna leggings och sneakers för en avslappnad och cool look eller till kjol och ballerinaskor för en mer preppy look. Att du sedan har designat den själv och ingen annan har på sig samma jumper ute på stan är pricken över i:et! Om du har ett favoritmönster eller designat ett mönster själv kan du ladda upp det i vårt onlineverktyg och låta din kreativitet flöda. Vi älskar att lägga kreativiteten i våra kunders händer och att tillverka det du skapar.

Skötselråd: Din personliga jumper kommer med ett hållbart tryck som kan tvättas i tvättmaskin i 30 grader, tillsammans med plagg i liknande färger. Vänd ut och in innan tvätt. Torktumla ej. Jumpern är tillverkad av Vintage loop jersey, med en mjuk gråmelerad flossad bomull på insidan. Denna textil är mjuk och bekväm med en viss stretch, och den lätt gråa basfärgen kan påverka färgresultatet en aning. Då den är väldigt mjuk kan den noppra med tiden, detta är helt normalt för trikåtyg. För att förlänga livslängden rekommenderar vi att följa skötselråd.
Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!