Personlig kimono

Personlig kimono

Designa en kimono med eget tryck

Spara 17% från 828,00 kr Tidigare 999,00 kr

Om du är på jakt efter något extra speciellt borde du ta dig en titt på dessa personliga kimono morgonrockar. Denna kimono med eget tryck designar du själv i vårt onlineverktyg med dina foton, mönster eller text. Supermjuk och gosig personlig kimono.

 • Klar för leverans om 2 - 3 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 828,00 kr
 • 2 780,00 kr styck (Spara 96,00 kr)

Detaljer: personlig kimono 

 • Kimono med eget tryck för dam 
 • 2 textiler; Mjuk Velour eller Sidenimitation
 • Storlekar: S, M, L, XL, XXL
 • Tryck fram & bak. Välj färg på nacke & bälte  
 • Tillverkas på beställning av dig i London 

Kimono - herr & dam som du själv designar online 

Vi tillverkar din personliga kimono från mjuk och fluffig velour eller sidenimitation. Testa att designa en egen kimono online redan nu genom att klicka på "Starta Design" här ovan. Välj ut dina favoritfoton eller ett mönster som du har designat själv och designa en kimono till dig själv eller varför inte som en personlig present? En fotopresent är alltid en uppskattad gåva som låter mottagaren se alla fina foton och återuppleva minnesvärda stunder om och om igen. 

Bekväm personlig kimono

Om du är du på jakt efter en speciell present till en kär vän så är vår kimono med eget tryck verkligen den perfekta personliga presenten. Den är både omtänksam och mysig. Det är inte alltid lätt att hitta en bra present men med Bags of Loves breda utbud av fotoprodukter som du själv kan anpassa blir det lekande lätt! Vi tillverkar alla våra produkter under ett och samma tak i London, England. Vi kan på så sätt garantera att alla produkter håller högsta kvalitet. Du behöver inte vänta länge på att få hem din personliga kimono eftersom vi erbjuder korta tillverkningstider. I regel tillverkar vi din beställning samma dag som vi mottar den. 

Kimonos med eget tryck för bruden

En brud vill känna sig extra speciell på sin bröllopsdag. Designa en personlig kimono till bruden med foton och text. Varför inte skapa personliga kimonos till alla brudtärnor? Ladda upp alla era foton och skriv en rolig text som till exempel "Brud" och "Brudtärna". Det mjuka materialet och det högkvalitativa trycket gör dem helt fantastiska att bära på den stora dagen. Bruden kommer att älska sin kimono och hon kommer vilja använda den varje dag även efter den stora dagen för att minnas tillbaka. 

Storlekar personlig kimono

Vår kimono med eget tryck är designade i en modern kimonostil som fortfarande refererar till det japanska arvet. Denna korta kimono har en lös passform, med trekvarts ärmar och en fåll som når låret. Se bilderna för mer detaljer. Vi erbjuder ett brett sortiment av storlekar. Se vår storlekstabell under för mer information. Du kan välja mellan två olika fantastiska material: Mjuk velour eller Sidenimitation.

Designa en kimono precis som du vill 

Vi vet att det är viktigt för dig att kunna visa upp din personliga stil och det är därför vi gjorde vår personliga kimono helt anpassningsbar. Vårt onlineverktyg låter dig ladda upp dina digitala bilder, mönster eller text och du kan placera dem vart du vill på kimonon. När vi fått in din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av din personliga kimono. Vi trycker din kimono med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett djupt och bestående miljövänligt tryck. Din kimono skräddarsys på beställning av dig och skapar ett unik allround plagg som du aldrig kommer vilja ta av dig. 

Varning. Håll borta från öppen eld.  

Ej lämplig för barn. Endast 14+ år.

Kolla din storlek
  S M L XL 2XL
Byst S 80 - 88 cm
31 - 35 "
M 88 - 96 cm
35 - 38 "
L 96 - 104 cm
38 - 41 "
XL 104 - 112 cm
41 - 44 "
2XL 112 - 124 cm
44 - 49 "
Midja S 62 - 70 cm
24 - 28 "
M 70 - 78 cm
28 - 31 "
L 78 - 86 cm
31 - 34 "
XL 86 - 94 cm
34 - 37 "
2XL 94 - 106 cm
37 - 42 "
Höft S 87 - 95 cm
34 - 37 "
M 95 - 103 cm
37 - 41 "
L 103 - 111 cm
41 - 44 "
XL 111 - 119 cm
44 - 47 "
2XL 119 - 131 cm
47 - 52 "
 • Byst Mät runt det fylligaste området
 • Midja Mät runt det smalaste området
 • Höft Mät runt det fylligaste området (över rumpan)


Omvandling storleksguide
  S M L XL 2XL
EU klänning S 32 - 34
M 36 - 38
L 40 - 42
XL 44 - 46
2XL 48 - 50


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: