Tillbaka till hemsidan
Personlig kimono

Personlig kimono

Designa en kimono med eget tryck

från 1 337,00 kr

Om du är på jakt efter något extra speciellt borde du ta dig en titt på dessa personliga kimono morgonrockar. Denna kimono med eget tryck design...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 2 - 3 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: personlig kimono 

 • Kimono med eget tryck, dammodell
 • 3 textiler; Mjuk Velour, sidenimitation eller 100% äkta sidensatin.
 • Storlekar: S, M, L, XL, XXL
 • Tryck fram & bak. Välj färg på nacke & bälte  
 • Tillverkas för hand på beställning

Tvättråd

Tvätta i 30 °C, torktumla på låg värme, låt hängtorka, vrid ej ur, stryk på låg värme. Silke: Endast kemtvätt rekommenderas, kan handtvättas i kallt vatten med tvättmedel för siden.

Kimono - herr & dam som du själv designar online 

Vi tillverkar din personliga kimono av mjuk och fluffig velour, sidenimitation eller äkta sidensatin. Testa att designa en egen kimono online redan nu genom att klicka på "Starta Design" här ovan. Välj ut dina favoritfoton eller ett mönster som du har designat själv och designa en kimono till dig själv eller varför inte som en personlig present? En fotopresent är alltid en uppskattad gåva som låter mottagaren se alla fina foton och återuppleva minnesvärda stunder om och om igen. 

Bekväm personlig kimono

Om du är du på jakt efter en speciell present till en kär vän så är vår kimono med eget tryck verkligen den perfekta personliga presenten. Den är både omtänksam och mysig. Det är inte alltid lätt att hitta en bra present men med Bags of Loves breda utbud av fotoprodukter som du själv kan anpassa blir det lekande lätt! Vi tillverkar alla våra produkter under ett och samma tak i vår egen fabrik. Vi kan på så sätt garantera att alla produkter håller högsta kvalitet. Du behöver inte vänta länge på att få hem din personliga kimono eftersom vi erbjuder korta tillverkningstider. I regel tillverkar vi din beställning samma dag som vi mottar den.

Kimonos med eget tryck för bruden

En brud vill känna sig extra speciell på sin bröllopsdag. Designa en personlig kimono till bruden med foton och text. Varför inte skapa personliga kimonos till alla brudtärnor? Ladda upp alla era foton och skriv en rolig text som till exempel "Brud" och "Brudtärna". Det mjuka materialet och det högkvalitativa trycket gör dem helt fantastiska att bära på den stora dagen. Bruden kommer att älska sin kimono och hon kommer vilja använda den varje dag även efter den stora dagen för att minnas tillbaka. 

Storlekar personlig kimono

Vår kimono med eget tryck är designade i en modern kimonostil som fortfarande refererar till det japanska arvet. Denna korta kimono har en lös passform, med trekvarts ärmar och en fåll som når låret. Se bilderna för mer detaljer. Vi erbjuder ett brett sortiment av storlekar. Se vår storlekstabell under för mer information. Du kan välja mellan tre olika fantastiska material: Mjuk velour, äkta sidensatin, eller sidenimitation.

Designa en kimono precis som du vill 

Vi vet att det är viktigt för dig att kunna visa upp din personliga stil och det är därför vi gjorde vår personliga kimono helt anpassningsbar. Vårt designverktyg låter dig ladda upp dina digitala bilder, mönster eller text och du kan placera dem vart du vill på kimonon. När vi fått in din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av din personliga kimono. Vi trycker din kimono med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett djupt och bestående miljövänligt tryck. Din kimono skräddarsys på beställning och skapar ett unik allround plagg som du aldrig kommer vilja ta av dig. 

Varning. Håll borta från öppen eld.  

Ej lämplig för barn. Endast 14+ år.

Mät dig själv för att hitta rätt storlek Womens
  S M L XL 2XL
Byst S 80 - 88 cm
31 - 35 "
M 88 - 96 cm
35 - 38 "
L 96 - 104 cm
38 - 41 "
XL 104 - 112 cm
41 - 44 "
2XL 112 - 124 cm
44 - 49 "
Midja S 62 - 70 cm
24 - 28 "
M 70 - 78 cm
28 - 31 "
L 78 - 86 cm
31 - 34 "
XL 86 - 94 cm
34 - 37 "
2XL 94 - 106 cm
37 - 42 "
Höft S 87 - 95 cm
34 - 37 "
M 95 - 103 cm
37 - 41 "
L 103 - 111 cm
41 - 44 "
XL 111 - 119 cm
44 - 47 "
2XL 119 - 131 cm
47 - 52 "
 • Byst Mät runt det fylligaste området
 • Midja Mät runt det smalaste området
 • Höft Mät runt det fylligaste området (över rumpan)


Omvandling storleksguide Womens
  S M L XL 2XL
EU klänning S 32 - 34
M 36 - 38
L 40 - 42
XL 44 - 46
2XL 48 - 50

Trendar just nu: