Matskålar

Matskålar

Matskålar för katt och hund

Spara 10% från 315,00 kr Tidigare 350,00 kr

Skäm bort ditt älskade husdjur med en personlig matskål som du designat själv. Personlig matskål tillgänglig i 2 olika storlekar, perfekt för katt eller hund. Designa en matskål med eget tryck av namn, foton eller mönster online.

 • Klar om 1 - 2 dagar

 • Leveranskostnad: 96 kr

 • Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 315,00 kr
 • 2 299,00 kr styck (Spara 32,00 kr)

Detaljer: Matskål med eget tryck 

 • Tillverkad av keramik i 2 storlekar för katt & hund
 • Liten: 15 cm diameter x 5 cm hög
 • Stor: 18 cm diameter x 7 cm hög
 • Trycket går runt hela utsidan av skålen 

Skäm bort ditt husdjur med en personlig matskål

Designa en personlig matskål till din älskade katt eller hund och låt dem få äta sin mat i lugn och ro. Fixa en fin och trivsam plats för ditt husdjur att äta på. Ge din bästa vän en underbar och omtänksam gåva som visar hur mycket du bryr dig Matskålen trycks runt hela kanterna med din utvalda design av foton, mönster eller text. 

Matskål med eget tryck för katt & hund 

Våra personliga matskålar är en perfekt personlig present till ditt husdjur eller till husdjursägare. Tillverkad av högkvalitativ keramik med ett beständigt och miljövänligt tryck. Vi trycker din personliga matskål i London, England. I vårt onlineverktyg kan du personalisera din matskål precis som du vill. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att ladda upp och placera dina foton eller text. Designa matskålen med ditt husdjursnamn och foto och skapa en helt unik matskål för din älsklings hund eller katt. 

Designa din egen matskål online 

Vår fantastiska matskål med eget tryck tillverkas på beställning av dig. Vår mindre matskål passar perfekt för din söta katt och den större matskålen passar utmärkt för hundar. Här hos Bags of Love älskar vi att ta fram nya produkter till vårt ständigt växande sortiment av personliga fotoprodukter. Vår matskål med eget tryck är ett fantastiskt tillskott till våra personliga husdjurstillbehör. Matskålen kan användas till mat eller vatten. 

Skötselråd: Diska din personliga matskål på låg temperatur under 30 grader eller diska för hand.

Recensioner av Djur matskålar

Djur matskålar Betyg 5/5 baserat på 2 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Recensioner av Djur matskålar

Djur matskålar Betyg 5/5 baserat på 2 Kundrecensioner star star star starstar


se alla

Trendar just nu: